Es pareizi saprotu? Video var apskatīt tikai reģistrētie lietotāji?
Mājas lapai 100 reizes HIP HIP URĀ!!! Ļoti patīk!!!
Gatizs, tagad vajadzētu strādāt, tikai varbūt pirms tam nospied taustiņu F5.
Tieshi...to pashu gribeeju teikt...un jaunaas iespeejas arii lieliskas...
Tikai man never valaa izsuutiitaas veestules...
man personīgi patīk jaunais cl izskats! malači!!!
Ooo toch varbuut bik jaasaspiez bildes...jo viena 5mb...nebiju pamaniijis....
Gatizs, kāda kļūda tieši metas ārā? Cik liela izšķirtspēja ir bildēm?
Warning: imagecopymerge(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/html/site/sysfiles/classes/image_lib/image_lib.class.php on line 960
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/site/sysfiles/classes/image_lib/image_lib.class.php:960) in /var/www/html/site/act/bildes/pievienot_bildi.php on line 26
Formaats ir taads pats kaa visaam ieprieksheejaam JPEG...un nav jau gruti paarveidot formaat...bet nav jeegas tam!!!
Gatiz, tu nevari pievienot bildes kuram ira neatbilstos formats :P
ludzu izdzesiet visu kas raxtits pie temas 2008 loms
nomainiet ari temas nosaukumu uz 2008.gada lomi un iesaciet to temu piem ar to ka visi varetu pateikt labakos gada lomus vai ko tadu!
Kas notiekas es nevaru bildes pievienot...meta vissaadus erorus!!!
Jā , paldies , tagad viss kārtībā !
Rai4a, čatu izņēmām ārā, jo ar to tīri tehniski ir lielas problēmas. Mainījām portālam fontu uzstādījumus, tagad vajadzētu visur normāli garumzīmēm rādīties. Čatu domāju, ka vēlāk atjaunosim. Pacietību!
Rolis, vai tagad vari nosūtīt pilnus tekstus?
man gan ar vestulem vis kartiba!!!
Kāpēc nevar nosūtīt privātvēstulēs pilnu tekstu , bet tikai teikuma pirmos burtus ????
piekriitu Gabim! tiek veerteetas bildes 10 balu sisteemaa, nevis, labi, vai slikti! 1 balle te vareetu buut pa to ka bilde ir ievietota!
Veerteejumi, tieshaam tracinoshi smiekliigi:D,ja jau katram asarim,katrai meera liidacinjai liek maksimaalo veerteejumu 10, tad ar jaaspriezh parobjektiivu veerteeshanu!Skolaa ar par vienu teikumu- domrakstaa, neliek veertejumu 10!!!!