Apskatījos , runa , ieteikumi , par 2001 .gada noteikumiem .....
Roli..http://www.fishing.lv/noteikumi/vesnot1.htm
kaadam Maaris Olte vispaar ir atbildeejis? es skatos ka tup draugos....
Izskatījos to www.fishing.lv. neko tādu neatradu , vecos 2004 .gada noteikumos bija minēti 2 āķi iekšējos ūdeņos ....
Jā nu katrā pļenckā tā var tā būt , nekādu sakara ar MN viņiem nav un publiskām ūdens tilpnēm ( bez licenzes ) ir viens likuma pakļauts normatīvais akts " Makšķerēšanas noteikumi " , pedējie man zināmie pieņemti un stājušies spēkā 2006 gadā !
P.S. es vēl pārbaudīšu !!!!!
nu taas jau taas izmainas laikam buus...
Gabis , nē tas butēm nederēs 2-3 āķus vajag gan , pie normālas copes var būt uz katra āķa pa butei !
Nav nekādi jauni noteikumi , liegums visu laiku ir 16 , martā , ir atsevišķi liegumi ko ievieš apsainiekotaji , kā Liepajas ezerā ! Pats painteresēšos , parunāšu ar inspektoriem ....
tas jaa, bet kkaadas izmainas ir, esmu dzirdeejis, tie noteikumi vienkaarshi nav iesieti graamatinaas! ja baigi intresee ta viniem vajadzeetu buut-likumi.lv, negribas mekleet...
sodi nav norādīti MN bet APK a noteikumi nav mainīti no 2006 gada !
ir kkaadas izmainas noteikumos, bet baigi maz, vismaz man taa saciija viens dzeks ka izneemu mak noteikumu graamatinu....
izmainas ir sodiishanaa, piemeeram tagad taada briidinaashana nepastaav uzreiz 20ls
Shogad tak liidakas liegumu ar paarceel a uz 16 datumu..
Ja baigi negrib puuleeties var nopirkt gatavas sisteemas, ar visadiem grabuliisheim un peerliiteem....bik paartaisa un ir ok...
Kādreiz vecos noteikumos bija iekšējos ūdeņos 2 āķus , jūrā trīs , tagad iekšējos 3 , jūrā 4 ....
Veeeleek izlasiishu,ko atbildi,tagad es skrien rukaat..
man liekas ka taa nevareetu buut, jo citaadi liepaajaa visiem stintniekiem buutu nogriezti aaki jo visiem paarsvaraa pa triis, bet tiem kuriem bija vairaak tos sodiija un aakus grieza nost....
Pēdējie noteikumi ir pieņemti 2006 gadā , un jaunu nav !
Nu nez es lasiiju fishing.lv ,bet Roli paklau Copeslapa.lv sadalaa ''kas un kaa",pie gruntsmakshkereem peedeejaa 4.att sisteema der juuraa uz buteem.Es ar nezinu kaa jaataisa,un pat kas jaapeerk lai uztasiitu grunteni!!
KURĀ VIETĀ IR JAUNIE NOTEIKUMI ?