vedzelēm jābūt kanālā , jūrā butes , Bārtā vimbas utt.
nu iesakat kaadu labaaku ezeru, upi
roluk, kas tur vispaar dziivo, tajaa ezeraa iznemot ieprieksh mineeto :) moshka vari ieteikt kaadu labaaku ezeru tuvaakajaa apkaartnee? pats piedaliisies talkaa?
Tur jau taa lieta ka ezers tiks sagatavots tam, lai tur laistu foreles uz citas zivis iekšā, bet pagaidām tur nav ko darīt ar makšķerēm, vienīgi trenkāt asarīšus un kādu ruduli!
;) nu vēl jau Shimano gafu no titāna sakausējuma ;)))
Vajag tik kārtīgus Stroft grābekļus un kaltos žeberkļus lai var lielo zābaku nokausēt :))
Ā nu , tā cita lieta ....rekordzābaks .....
;) moš izvilksim latvijas rekordzābaku ;)
Nekā jēdzīga tai "peļķē" nav ....
no 16 ar dzivo un špineri aizliegts ! Zābakus utt. gan var ķert ar grābekļiem !
to kas tai peļķe mīt rotinsh jau noteikti zina
a visu ko! zābakus, jakas, drazu ;))) nu labi joks! eu tak pēc 22 marta stājas aizliegums vai ta ne?
A ko makšķerēsim 22.martā !
dzeki, peec talkas buus peintbolls, bana un naakamajaa dienaa veel cope. es domaaju ka visiem patika cl.lv pasaakums, shis jau buus liidziigs :)
nu barinsh jau mees esam
es, tu, Jansons, rotinsh, oux, rouks7 laikam arii teca ka piedaliishoties, andrislencis, mihails ar teica ka piedaliishoties itkaa, nu veel kaadus 5cilveekus vajadzeetu
nu jā! bet vērojot atsaucību, paies kāds laiciņš līdz tas notiks!
man personiigi nav iebildumu, bet janoskaidro kursh brauks :)
jā ok nava problēmu! vienīgais es dom ka vajadzētu ierasties jau 21 vakarā, lai ar svaigiem spēkiem varētu ķerties nākošajā rītā pie mēslu rakšanas! bet tas tā subjektīvi!