atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pavasara Talka, jeb sakopsim ezerus!

rotinnss 23.02.08
ppaņem korus līdz!
andzha14 23.02.08
:D un peec tam mani dzenaas pa ezera malu ar..... rokaas :D
brauceejs tomeer buushu viens :)
rotinnss 23.02.08
Saki ka būs izglītojoša ekskursija pa liepājas muzejiem! :D
andzha14 23.02.08
jaa tur meeslu pietiek....
kas ta mums veel paredzeets? peintbols un baņa cik es atceros
maituputns 23.02.08
nu žēl! brauc jau ne tikai pudeles lasīt!
andzha14 23.02.08
saveejos es uz turieni neizvilkshu, faaters veel pateica ka es galiigi ******, ka braucu taadu gaisagabalu pudeles lasiit :D
maituputns 23.02.08
tur toč kaut ko kopa varēs sadzejot! gan jau vēlāk vairāk cilvēku radīsies! vispār tas toč varētu būt tipa ģimenes pasākums!
jansons 23.02.08
da sadzejos tādu peršu :))
rotinnss 23.02.08
es jau ar tā pat domāju,. bet jāraksta iesniegums ar prasībām ko mums no viņiem vajag un jānorāda datums, vienīgi tur kopīgi varēs uzrakstīt mošk to tekstu!
jansons 23.02.08
to jau varēs sestdien paprasīt moš ar atsaucība radīsies vēl no kāda!!!
rotinnss 23.02.08
Tad ko teiktu par 22 martu? Bet izskatās, ka kādi 5 braucēji tikai būs, beigās sanāks, ka varēsim vakt 5 + dome :D
Kur tad visi tie kas brauc uz lilasti... Pastrādāt nemaz negribas? Šeit jau var ņemt līdzi bērnus, sievas, radus, draugus.
maituputns 22.02.08
aiz tīraines!
andzha14 22.02.08
ja nav nosleepums kur tavs karjers atrodas?
maituputns 22.02.08
mja taisni vai brīnums! šodien biju līdz savam mīļajam karjeram aizbridis - ko es tur ieraudzīju!!!!! vāks! ielikšu bildes!
andzha14 22.02.08
jaa uztaisiit kaadam zilumu :D patieshaam atsauciigi cilveeki :)
maituputns 22.02.08
var ātrāk! tik iepriekš laicīgi viss jāzin!
baigais prieks par atsaucību! vēl paintball varēs uzraut ;) tas varētu pulcināt vairāk tautu!
andzha14 22.02.08
mja shkiet ka shis forums ir miris...
andzha14 22.02.08
nu var jau ar aatraak
jansons 22.02.08
nu redz cik jauki :)) nu par datumu lai izsakās pārējie man jau der jebkurš vīkends..
rotinnss 22.02.08
Nu info izsalkušie?! :D Biju uz domi vēlreiz un aizsūtīja mani uz karostas pašvaldību, tur mani atkal sagaidīja ar atplēstām rokām un baigi pozitīvi viss noslēdzās. Tātad, mums dos pilnīgi visu nepieciešamo, mašīnu, maisus, štrumentus, cimdus u.t.t. + pēc šī pasākuma karosta mums piešķir izklaidi peintbolā, kas atrodas šo Beberliņu krastā.
Vienīgi viņi prasīja vai mēs negribam šo pasākumu pārcelt mazliet ātrāk, jo tad jau viņi būšot paši iespējams sakārtojuši beberliņus, bet ja mēs atsakamies mainīt datumu tikuntā atradīšot mums darbu, jo tur esot lieli plāni par atpūtas vietas izveidi un uzradies kāds foreļu audzētājs kurš tur laidīs šīs zivis un varēsim tuvākajā laikā braukt mēģināt tur kautko nomedīt. Ko sakat?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs