cik ilgi parasti tas vimbu kolhozs pastaav?:)))))))))))))))))))
Rīt uz Bausku braucu ,,apraudzīt,, - redzēs, ko tur velk, ko ķer !
Ne asakas rīt - visiem !
avtt
Mjā, vecīt, tas Tev nav vis iedot glumajam pasūkāt :DD
Eu,pārējie!
Nahren mans te iepinās,ko a ko?
Vot,pats nesaprotu...
;))
avtt-tad ko te rakstit un diskutet?Ka apist inspektorus?????
Tad gaidi,kad kāds Tev mutē ielies!;))
p.s.saprotu,ka grūti,bet tomēr...
ieej "eksperti" ,tur NG daudz ko ir teicis,ibio!
avtt-ne nesmu izlasijis un parasti visas lpp nelasu jo man nav intresanti lasit ap 20lpp no 42lpp kuru saturs sastada dirsanos sava starpa,taka labak ir uzdot jautajumu un dabut atbildi:)
aranmeiden,bez padjopkas!
Gribi teikt,ka esi izlasījis šīs sadaļas visas 42 lappuses,un neko sev interesējošu neatradi?
klau,vimbam kadi grabuli patik,krasas,plasmasas mormiskas-kadas,vai iebarojiet,tad ar ko?
Tikaj bez podjopkam:)
Varbut kads var pateikt kur var meginat lielupe uz gruntenem kadu vimbu izvilkt,kur var daudzmaz piebrauk ar auto!Domāju kkur pie staļģenes-tik nez ka tur ar vietām!Varbut varat ieteikt kkur citur!
Pēc LV likumiem - jā ! Ja neesi neko pārkāpis un mašīna nav tiešā copes vietas tuvumā - neviens nevar tavā autiņā ielīst , tāpat vien . Jo sākumā jānoskaidro , kam auto pieder u.t.t
Pie Ventas tilta tas viss ir daudz vienkāršāk, saķer normu - uzzvani memmei , tā atnāk pakaļ un tu mierīgi ķer tālāk !
Viss atstrādāts - gadiem !
Par copi !
Runci,man Tava atbilde patīk vislabāk,skaidrs ir viens;ja pie manis pienāk tavarišķ inspektor,man nedrīkst būt klāt vairāk par 5žuvēm,mašīnā man var būt kaut50.Nekur jau nav nodefinēts kad sākas un kad beidzas tā viena makšķerēšanas rieze,vai tad,kad esmu aizlaidies no mājām no sievas,vai tad,kad esmu pienācis un aizgājis no ūdaņiem.Pasēdēju,savācu štrumus,aizgāju uz krūmiem pad..su atgriezos atkal cita reize,vot včom vapros.
Piecas vimbas pieskārienā.
Un vremja pošlo .............. :D
man, jauna makšķerēšanas reize sākas kad āķis ar ēsmu pieskaras ūdens virsmai
Cik makšķerēšanas reizes drīkst būt diennaktī?Es uzpīpēju un sākas jauna makšķerēšanas reize,iekožu cepumu-atkal jauna-savādāka.
Var aizstiept ap pusnakti pirmās piecas uz mašīnu, iepriekš loriņus izvelkot no ūdens, tad nāc atpakaļ un makšķerē , jau jaunā dienā un mērc pa jaunu !
:) Eļementarno - Vadson.
Vienā makšķerēšanas reizē - tātad sēdi kaurt nedēļu :)
zaceps,par laika posmiem jau nekas nav mineets...piecas gab,un viss,lai cik tu tur tupeetu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))