atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vimbas

Šorīt biku pasēdēju vienā upītē uz vimbiņām , divas ņemamas piekodās , ieliku bildi ....
Bebrs 12.04.09
http://www.kuldiga.lv/index.php?art_id=166#

šeit var redzēt vimbu lekšanu onlainā. Uzspiediet uz 3 šās kameras. Patlaban gan ir drausmīga migla, vakar bija tāpat bet vēlāk pazuda.
_utra_ 12.04.09
Ņēma tikai uz kreveti!
Motelitis 11.04.09
Sieksta

kura vieta gauja,leja kaut kur vai augspuse??
sieksta 11.04.09
Vakar biju uz vimbām...Gaujā baigais līmenis,zemākās vietas applūdušas...Cope pašvaka,bet vienu dabūju...Priekš Gaujas laba-gandrīz 600 grami...Uz slieku pušķīti paņēma,bedrē,dienas vidū...
kasix3331 11.04.09
_ultra_
uz ko vimbas ņēma?doma šodien, rīt braukt bet drusku zemāk!
arnjuha 10.04.09
Motelītis Katrs daudz maz copējošs copmanis to ir ievērojis. Lielāks laukums---lielāka pretestība!!!!
_utra_ 10.04.09
Vakar biju ventā pie zlēkām pļavā. Pa visu dienu mums trijatā 12.vimbas un 2 plicīši. ūdens arī ritīgi krities, un zāles ļoti maz.
He, he.. Tu domā ka es pirmo reizi ar makšķeri pie upes esmu :)) un ne jau jau tā straume ir lielākā problēma , bet zāles un tad ir vienalga kāds diametrs auklai ...Tas jau labi ka var atrast upē , kur nav liela straume un ganās vimbas , bet ko darīsi kad vietas "aizsistas" ? Nebrauksi tak mājās tikai tapēc ka lielāka svina nav ?
Labi, ne asakas visiem !
Motelitis 10.04.09
parove pamat auklu 0,28 un pienemsim 0,40 ir kas liek....un tad tu redzesi kad 0,40 vajadzes lielaku svaru likt,neka 0,28...jo ir tak straumes pretesiba,ko rada auklas diametrs.Da ko mes te cepamies,ejam labak pec sunam uz mezu jasak olas krasot:)))Priecigas Lieldienas Copmani........
...bet zem 70 gr arī nav likts straumē ...
Nav tik svarīgi cik gramu tam svinam , bet gan viņa konstrukcija, smagākus par 135 gr neesmu licis straumē, pat tad kad nāk zāles .....
Wild_Carp 10.04.09
nu pie mums Siguldā jau ar.
Breks 10.04.09
Jurka78
Ir jau OK, bet pavasarī tas nerullē, vismaz pie mums!
Wild_Carp 10.04.09
Breks

Ta katram savas dīvainības:)))
cik cilvēku, tik viedokļu, un ja jau cilvēks var ar 30-50 gr rullēt tad lai rullē.
Breks 09.04.09
Motelitis
Par kaifu Tu mels, nevis runā!
Un ... labi neteikšu neko vairs!
Motelitis 09.04.09
Breks

palasi Tu rupmaizes grauzej par ko mes runajam,vispar!......Un strada kau ar 200 gr.....
Breks 09.04.09
Jurka78
Ta neklausi to cepumu ēdāju, es šajā laikā Ventā arī strādāju ar 120-150gr. ir OK.
Wild_Carp 09.04.09
es necepos, bet manā pusē naf tādu atstraumju, bet kur ir, tur naf vimbu copes, gadās pa kādam breksēnam un viss, cope aktīva bedrēs aiz sērēm, un tur strume ir pietiekami liela un ir jāmet 10-15 metri no krasta, un ja naf pietiekama smaguma svina tad noness vienā setā
Motelitis 09.04.09
Juri tak cepies kerat tak ka makt,man tas nesagada baudu!:)man ir savas vieats kur pietiek ar 50 -30 gramiem!Lai veicas!ka udens baigais gauja tagad?kadreiz kad sikakas biju likam donkas ar gultniem gala,ap 500 gr un tad moči ieksa vot stele bija:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs