atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vimbas

malamuts 22.03.20
Pravieti, es par lietu runāju, bet tev, ka tik tukši pamuldēt!
Vimbas ķeru n-tos gadus un neslikti, bet ar tādu marazmu kā garneles, ne kad nēsmu aizrāvies!
Brauc labāk makšķerēt! Gan jau, ka butes vēl ņem. Pie tām tu roku esi piešāvis!
Pravietis 22.03.20
Kur tik taupīgi, lai "akla" vimba pievērstos, izmauc cauri visam tārpam āķi, lai tas loka pavadiņu un atskabargas galiņā, lai slieķis (strīpainais ) neaizmūk, uzkabini pušķīti baltos (pinkus).:).
malamuts 22.03.20
Ko jūs tur mocaties! Maximas garnele vai CT garnele! Vēl paostīt neaizmirstat! :)))
Vimba lieliski ņem uz pārīti balto tārpiņu, uzsēdibatu uz 14nr āķīti!!!
Brauciet un ņemiet viņu, kamēr tā dodas!
Pravietis 22.03.20
Pērc kur gribi, jāosta..., nevar pirkt ar aizliktu degunu. :). Vairākkārtīgi atsaldētās butei var uzfrišināt ar aktivātoru, bet vimba, manuprāt, kodīs svaigu.
;))) var jau būt ! ;)
Domaataajs 22.03.20
no vienas bāzes nāk.
Liekas ir svaigākas nekā veikalos :) ! Man tā liekas ;)
willijs 22.03.20
Tirgu pirktãm ípaša aura)))
Parasti pērku tirgū ;))
Abavnieks 21.03.20
Jolantaartis [21.03.20]: Vīri vai centrāltirgus ir vaļā ar to trako vīrusu ;) ?
Garneles vajag vimbai ;) !
Tās, kas ir maximā, rimi, uz svaru, neder?
Vīri vai centrāltirgus ir vaļā ar to trako vīrusu ;) ?
Garneles vajag vimbai ;) !
Aaa nu skaidrs , es domāju ka feederim ! Ooo tad likšu pludam !
A - Līgā arī notiek aktīva diskusija par šo tēmu ;)) ! Tad jau tiksim galā pa visiem ;)) !
JermaX 21.03.20
Aizmirsu piebilst, ka šīs karabīnes kādas ir Tev, pie normālas zivs, vai zacepa, ļoti ātri atlokas. Un ja tiešām plīst gumija, tad veca un ir jāmaina. Krāsainajām gumijām grūtāk pateikt kad šamējā izbeigusies, bet caurspīdīgās, paliek dzeltenīgas. Vismaz tie tādi mani novērojumi... Bet cik cilvēku, tik viedokļu
JermaX 21.03.20
Jolantaartis [21.03.20]: Lai neapvainojas tirgotāji bet man šitās karabīnes priekš barotavām dīrā pīto acīm redzami , pūkas vien ,;))

Tev tās karabīnes kaut kādas dīvainas.
Es lietoju šādas.
KristapsS 21.03.20
Eh,garšīga tā pašu kūpinātā vimba ar aliņu!Paldies čaļiem!Kurš vietu pie upes iedeva,man un sīkajiem otrajā tūrē zivtiņas nepažēloja.Arī tam,kurš no dubļiem izstūma.Paldies!
jorsiks 21.03.20
Lūk tāda gumija ,

Jolantaartis, 21.marts 2020, 15:13

Rokdarbu veikalos ir labas gumijas.
KristapsS 21.03.20
Jolantaartis [21.03.20]: Lūk tāda gumija ,
Tā,gadījumā,nav domāta bezriņķu makšķerei?Kaut gan,jāsien jau tā kā tā.Tagad lietoju Maver gumiju,iepriekš bija kaut kāda cita,neviena nav eļļaina.Tikai jāsavelk tuvu plīšanas robežai.
ivars78 21.03.20
Vakar beidzot atklāju sezonu Tetelē,cope fantastiska,tauta jūra jau nopaša rīta, ķērās vienādi labi gan uz fīderi,gan grunteni,no 7 līdz 11 nonstopā tad pierima,bet bija jau gana, ēsma jēlā garnele un motils
daksa 21.03.20
Lai neapvainojas tirgotāji bet man šitās karabīnes priekš barotavām dīrā pīto acīm redzami , pūkas vien ,;)) tās ir domātas slīdošiem pludiem nevis gruntenēm
veteraans 21.03.20
Kas ar vimbu Gauja?Man pa vienai trapas uz sliekas!

Edza1987, 21.marts 2020, 11:47
sodien valka-gaujiena posma no rita 7-9 4 vimbas un lidz 13:00 vairs nevienas copes parbraucu uz gaujienu tur 1 vimbu dabuju pa stundu

salis25, 21.marts 2020, 17:33

Vakar Gaujienas pusē pa 4 stundām 4 vimbas un vēl vairākas copes nerealizētas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs