Šitais vobleris mani nogāza no kājām :)
Amīši sarakstījuši ka līdaka vai asaris domā ka peld bars ,metoties kā negudras virsū -a tur ar āķi pa muti . Varbūt kādam jau ir tāds brīnums???
No rudens izmantoju šos nirējus . Esmu pat ļoti apmierināts. Vēl pāris reizes un jau varēšu kādu pamācīt kā rīkoties. Man ir 2 izmēri 1) līdz 3,5 m 2) līdz 15 m . Varbūt kādam ir lielāka pieredze ar šiem nirējiem un var padalīties pieredzē ?
Esu ļoti,ļoti konservatīvs it sevišķi pēdējos gadus!Pat sentimentāls. Sajūtot foreles sirdspukstus,nespēju tai zvelt ar humanizatoru.
Pavasaris,vasara,rudens špinis- bleķi-šūpiņi 90% uz jūrjas foreli,aiz gara laika Burtnieka līdakas maijā.Roteri un mazi vobleri strauta forelei. Vobleri zandartam.Arī džigs,bet vobleri daudz reiz produktīvāki.Vieglais džigs asaru tramdīšanai.
Ziema-bļitka vertikāla-asari,zandarts. Peipusa sīga,bet tā vēsture.
Pērnavas līcī labprāt bļitkotu,bet tā uzparikte nav manā gaumē. Pat riebjas asaru bļitkai karājošais trijnieks ar kristāliņu.Esu klasikas piekritējs! Patīk copēt tīrām rokām un esu par slinku lai gatavotos-zortētu tārpus utt.Kur nu vēl pīties visādām pavadām un citām herņām.
Tā kā paldies,Bračka,par dāsno piedāvājumu!