Skatos ierakstos, ka tomēr nesekojāt Genesis un neēdāt visu kas kustas - tātad apsūdzībā pievienosim vēl pantu par diskrimināciju un segregāciju :)
Jurik, 8.novembris 2024, 09:15
Dievs arī redzēja, ka Noass sapratis burtiski un ēd visu pēc kārtas - kas kustās, to apēd, kas nekustās, to iekustina un tad apēd...
tāpēc viņš vēlāk deva sīkākus norādījumus - 3. Mozus grāmatā, ir uzskaitīti dzīvnieki, kas ir atļauti un aizliegti uzturā. Tur stipri konkrēti ir.
Bet tas bija tad, nevis tagad, kad mūsu ir 8+ miljardi :)) kad jāpriecājas, ka varam katru dienu ēst...
...no Pirmās Mozus grāmatas 9. nodaļas 3. panta - Viss, kas kustas un dzīvo, lai jums ir par barību.......
Skatos ierakstos, ka tomēr nesekojāt Genesis un neēdāt visu kas kustas - tātad apsūdzībā pievienosim vēl pantu par diskrimināciju un segregāciju :)
Oi, nu nevajag... :)
teksts varētu būt šāds - a kā tad atļauja no Pirmās Mozus grāmatas 9. nodaļas 3. panta - Viss, kas kustas un dzīvo, lai jums ir par barību...
Pie tam tas tikai teikts Noasam pēc lielajiem grēku plūdiem, kad zivis bija krietni pievairojušās, bet zvēru tik vien bija, cik uz plosta.
Līdz plūdiem cilvēki drīkstēja ēst tikai augus un sēklas!!
Labā laikā dzīvojam... :D
Labāk laicīgi pārdomājiet tekstu. Āmen.
Bjorgvins, 7.novembris 2024, 18:22[/quote]
Pie Pētera vislielakie sūdi draud tieši Tev.
Cik tūkst. tonnu esi nobendējis,koe?
Tas,ka esi jau pensijā,neskaitās.
Tonnas ir Pēterim iegrāmatotas.Viņš neskatīs tos feikos Tavus ierakstus,ko atzīmēji nozvejas žurnālā.Viņam ir savi,patiesie,D
Viņš sadalīs tās zivju drausmīgās tonnas,ko esi nozvejojis un cerams,ka viņam roka necelsies pareizināt to visu ar kādu koeficientu.
Gaidi...
Man tiks mazāk,a varbūt nē,jo pārāk ilgi pabiju Atlantijā.
Āmen.
Par budistu labais.Arī tā ir pieeja dzīvei uz šīs planētas.Nu visi nevar būt budisti.Protams,tas ir acīmredzami,makšķerēšana un medības ir hobijs ar dzīvu radību nogalēšanu.Es zinu - tūlīt iekauksies vaļā laidēji.Neiesprinstat.Tāpat,kad stāvēsiet šķīstītavas krustcelēs būs jāraksta paskaidrojums Svētajam Pēterim.Par nepamatotu zivju spīdzināšanu.Labāk laicīgi pārdomājiet tekstu. Āmen.
udens2.Tu nepareizi saproti lietas.Tūkstošiem krievu slavētāju netaisās pārcelties uz laimes zemi. Viņi pacietīgi gaida,kad Putins pārcelsies uz Latviju. Šodien viņiem laimīgā diena.Putins ar to Ziemeļkorejas mērgli dejoja sirtaki.Viņu draugs taču ir ievēlēts par prezidentu.Laikam briest sūdi.
Bjorgvins, 6.novembris 2024, 21:19
viens mērglis pārcēlas uz Baltkrieviju,ceru ka citi sekos viņa piemēram
udens2.Tu nepareizi saproti lietas.Tūkstošiem krievu slavētāju netaisās pārcelties uz laimes zemi. Viņi pacietīgi gaida,kad Putins pārcelsies uz Latviju. Šodien viņiem laimīgā diena.Putins ar to Ziemeļkorejas mērgli dejoja sirtaki.Viņu draugs taču ir ievēlēts par prezidentu.Laikam briest sūdi.
H20 [6.nov]: Viendien satiku Drustos budistu, kas baro zivtiņas un skaita mantras tām. Bet es pie sevis nodomāju. Būs man te jāatbrauc uz pirmo ledu. Jāparausta žibulis, jāparausta bļitka. Ņemt dvielīti līdzi, vai asinis būs tur jāslauka, vai tomēr atlaidīšu asarīti, lai dzīvo. Un ja nu tur visas zivis jau izķertas, vai izslāpušas. Pērn nolīdu uz ezeru gar kapiem, zivis neķērās un ūdens smirdēja. Tad šogad kļūšu svētāks, un došos budas pēdās. Pats redzēju, kā zivtiņas tur rudenī spēlējās. Šīs ir copeslietas. Jā, tās ir nežēlīgas, un forums tāds pats. Un kad neķeras, jāsēž forumā un jātēlo labais vai sliktais onkulis. Jāpasmejas pašiem par sevi un jāgaida jauna diena. Varbūt rīt tiks pārspēts PB...
Zvani, nekavējies lūdzu- 116123
Viendien satiku Drustos budistu, kas baro zivtiņas un skaita mantras tām. Bet es pie sevis nodomāju. Būs man te jāatbrauc uz pirmo ledu. Jāparausta žibulis, jāparausta bļitka. Ņemt dvielīti līdzi, vai asinis būs tur jāslauka, vai tomēr atlaidīšu asarīti, lai dzīvo. Un ja nu tur visas zivis jau izķertas, vai izslāpušas. Pērn nolīdu uz ezeru gar kapiem, zivis neķērās un ūdens smirdēja. Tad šogad kļūšu svētāks, un došos budas pēdās. Pats redzēju, kā zivtiņas tur rudenī spēlējās. Šīs ir copeslietas. Jā, tās ir nežēlīgas, un forums tāds pats. Un kad neķeras, jāsēž forumā un jātēlo labais vai sliktais onkulis. Jāpasmejas pašiem par sevi un jāgaida jauna diena. Varbūt rīt tiks pārspēts PB...
Lai kā nepatiktu, tomēr jāatzīst, ka ar vēsu prātu nosodīt viņa rīcību roka neceļas.
Cope321, 6.novembris 2024, 18:32
Kā nu ne, ja parok dziļāk. Man čoms, kas savulaik aktīvāk skatījās viņa video, parādīja, kādi tur komentāri youtubes kanāla atsevišķos video, kur godājamais NG salicis plusiņus un sirsniņas. Kaut kas iz sērijas "Mans dēls frontē nolādētos naciķus sit, tāds prāts nemierīgs, tāpēc skatos NG" - forši, ne? Tas ne tuvu nebija vienīgais tāds.
Var jau teikt, ka viņš tur liek sirsniņas visam, bet nu cilvēks par savu rīcību tomēr ir atbildīgs un ja es redzu, ka NG ir "ielaikojis" šāda tipa komentārus - piedodiet, bet kā gan var viņu nenosodīt? Nu un viss pārējais nāk komplektā.
Cilvēkam sagribējās pasēdēt uz 2 krēsliem, bet parasti tas reti kam iznāk.
Es ceru ka visi krievu slavētāji pārcelsies uz laimes zemi,jo ātrāk jo labāk
udens2 [6.nov]: Nu jau aizcepāties. Ielieciet sevi NG zābakos.
Sieva pārliecināta baltkrieviete un bērnus audzina tādā pašā garā. Pats cilvēks vairāk dzīvo ārpus mājas un pat nebrauc līdzi ģimenei uz baltkrieviju pareizticīgo Ziemassvētku laikā (pats savos ziemas video no Liepājas šādu faktu norādīja). Mājās ikdienā dominējošajā vidē tagad vienam izlekt ar latvieša nacionālo nostāju būtu ģimeni degradējošs gājiens. Līdz ar to tika izvēlēta ģimene, kura jebkuram būtu pirmajā vietā. Papildus arī tika influencēts pamatā krievu valodā un Austrumu filozofijas noliegšana noņemtu arī finanses, jo tās tieši ietekmē sekotāju skaits.
Lai kā nepatiktu, tomēr jāatzīst, ka ar vēsu prātu nosodīt viņa rīcību roka neceļas. Kā jau MT9 teica, tad ne viss ikdienā ir tikai melns vai balts.
Cope321, 6.novembris 2024, 18:32Neviens jau pa to viņu nenosoda,bet gan pa to ka aizbrauc uz maskavu un slavē krievus.Otrā pasaules kara laika viņu nolinčotu ja viņš atļautos vāciešus paslavēt,tā ka burkšķēšana internetā ir mazākais ļaunums:D
Par maskavas izstādi jau sen skaidrs, ka viss bija slikti, un par to jau sen diskusija beidzās. Te viens aizsāka burkšķēt par pārvākšanos uz baltkrieviju.
Nu jau aizcepāties. Ielieciet sevi NG zābakos.
Sieva pārliecināta baltkrieviete un bērnus audzina tādā pašā garā. Pats cilvēks vairāk dzīvo ārpus mājas un pat nebrauc līdzi ģimenei uz baltkrieviju pareizticīgo Ziemassvētku laikā (pats savos ziemas video no Liepājas šādu faktu norādīja). Mājās ikdienā dominējošajā vidē tagad vienam izlekt ar latvieša nacionālo nostāju būtu ģimeni degradējošs gājiens. Līdz ar to tika izvēlēta ģimene, kura jebkuram būtu pirmajā vietā. Papildus arī tika influencēts pamatā krievu valodā un Austrumu filozofijas noliegšana noņemtu arī finanses, jo tās tieši ietekmē sekotāju skaits.
Lai kā nepatiktu, tomēr jāatzīst, ka ar vēsu prātu nosodīt viņa rīcību roka neceļas. Kā jau MT9 teica, tad ne viss ikdienā ir tikai melns vai balts.
Cope321, 6.novembris 2024, 18:32
Neviens jau pa to viņu nenosoda,bet gan pa to ka aizbrauc uz maskavu un slavē krievus.Otrā pasaules kara laika viņu nolinčotu ja viņš atļautos vāciešus paslavēt,tā ka burkšķēšana internetā ir mazākais ļaunums:D
Nu jau aizcepāties. Ielieciet sevi NG zābakos.
Nu ja.Ja tev ir vecs Volvo,tad pār tevi savelkas aizdomu ēna.Sapņains arguments.
Man domāt, ka tas nav saistīts ar mugurkaulu, bet vienkārši viņam ir sarežģīti noformulēt jebkādu viedokli.
Jurik, 6.novembris 2024, 16:49
Nu re, cilvēkam, izrādās, grūti noformulēt viedokli, bet mēs viņam uzklupām kā šakāļi. Izrādās mēs tie ļaunie... Man jau likās, ka es neesmu svētais, kaut gan spogulī skatoties - tīrais eņģelis :D
...līdz šai dienai neko vairāk kā to ka ir pret karu,nav spējis izdvest.Tur ir kaut kāds mugurkauls redzams???
Man domāt, ka tas nav saistīts ar mugurkaulu, bet vienkārši viņam ir sarežģīti noformulēt jebkādu viedokli.
.....es gribētu, lai visas tautas dzīvo draudzīgi, pasaulē karu nebūtu, visi būtu paēduši, bērni būtu veseli, nākotne rožaina....
latentais sociālists :)
...Lai kritizētu,vajag mugurkaulu,tā viņam nav,kā jau zutim slidenam...
Nu gan jums te augstos viļņos. Vakar mieru NG nedeva, šodien jau pie Buma ķērāties.
klusējošais viedoklis ir lai nosēdētu uz abiem beņķīšiem vienlaicīgi,tas ir vēl sliktāk nekā pieslieties vatei ar mugurkaulu,jo tāpat virziens ir skaidrs.Bet labi ka šādi sūdumuguras pamet valsti