davai kad kur un tt... un kas tur notiks?????
dzeki mums aatri jaasavaacaas, savaadaak nekas nesanaaks...
Kur jūs domājat to talku taisīt?
ha ha ha magis mani tāpat kā tevi nekur tālu nelaiž...
15, vecāki nelaidīs vienu tālajos ceļos ceļos ar svešiem onkuļiem, tikai vietējajos.
Es ar gribētu, bet man gadi neatļauj :(
mums vajag savaakties vismaz 5, ta es eju runaat ar domi, bet vajag noskaidrot visu aatri, lai laikaa paguutu visu pieshkirt!
es domaaju ja mees atbraucam 11 vakaraa, vai 12 no riita, sapaziistamies, savaacam atkritumus un naakamajaa dienaa copeejam
nu tagad 2 jau ir pieteikushies, veel triis vajag un ta es saakshu visu organizeet :)
nu tad varētu mēģināt! man it kā pagaidām vēl nekas nava ieplānots!
diezgan nereaali buutu mums savakties uz naakamajaam briivdienaam? vienkaarshi vajadzees braukaat ar laivu! taas man ir
MP viena liela :)
ja ne ta man jaaiet runaat ar pagastveceni par atlauju, pie viena paprasiitu vienu konteeneru, cimdus un maisus!
peec tam naakamajaa dienaa cope (dzeki jau pa kaadam sapalam un smukai raudai velkaa, bet pashvaki)
mums kkur vajadzeetu savaakties liidz 8 cilveekiem, bet var arii vairaak, banu ar moshka sarunaatu....
vecā banda ;))) baigie bliezēji ;)
ok viens buutu :) es domaaju taisiit kkad apriilii, es jau nevaru nociesties pa tikshanos ar veco bandu un iepaziit jaunus taas loceklus
piekrītu gan talkai, gan copei!
dzeki ja iepatikaas jums talka un gribas veel talku ta varu piedaavaat sakopt abulu un peec tam pacopeet tajaa! vai tikai copeet :)