jegersz, tas nav attaisnojums, nu piem: nesen tika izteikts priekšlikums, aizliegt tūrfirmām piedāvāt exkursijas uz BY un RU !
Kas sākās, visi prokrieviskie, tieši Lavijas portāli pilnā balsī sāka rakstīt, ka Latvija aizliedz braukt uz BY un RU !!
Redzi šķirbu, izteikt priekšlikumu piedāvāt tūrisma braucienus, un aizliegt braukt uz šīm valstīm ???
Kāpēc neviens no šiem kantoriem nav aiztaisīts ??
Lai zem šo pantu pabāztu, vajag pa nopietno paālēties ! Bez video, audio, un vismaz kurpju šņorēm attiecīgās krāsās, nekas nebūs !
P.S. 74.1 pants. Genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana
Par genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma publisku slavināšanu vai īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma, tai skaitā PSRS vai nacistiskās Vācijas īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma pret Latvijas Republiku un tās iedzīvotājiem, publisku slavināšanu, noliegšanu, attaisnošanu vai rupju noniecināšanu —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.
Un uz kāda panta krimināllikumā gan varētu iesēdināt, vai izraidīt ?? Viņi šeit dzīvo, strādā, maksā nodokļus, prot latviešu valodu,,, ir pilsoņi ??
Prasīt katram, tad jau visiem: *čei Krim ?*
Jon-Hill, 16.marts 2025, 19:07
[quote=722309
1. kādu laiku atpakaļ progresīvais Sprūds apgalvoja , ka Krima ir Krievija.
2. 74.1 pants. Genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana
Par genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma publisku slavināšanu vai īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma, tai skaitā PSRS vai nacistiskās Vācijas īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma pret Latvijas Republiku un tās iedzīvotājiem, publisku slavināšanu, noliegšanu, attaisnošanu vai rupju noniecināšanu —[/quote]
Un vēl, nezinu, vai tikai mani, reāli tracina šodienas žurnālistikas tendences, kad tiek jaukti fakti ar interpretācijām, un vairs netiec gudrs, kur kas, ko reāli teicis un noticis, kur rakstnieki piedomājuši !
Jon-Hill, 16.marts 2025, 20:03
Mūsdienās ir tāds informācijas apjoms un ātrums, ka žurnālisti netiek galā un pa vidu vēl kāds velk deķīti uz savu pusi, kas tiek pārpublicēts, līdz ar to ļoti daudz nepilnīgas informācijas, secinājumi no izrautiem faktiem no konteksta un par virsu manipulatīvi un pārspīlēti virsraksti, lai ķertu lasītājus.
Drošībniekiem protams vajag strādāt, bet primāri man šķiet ir jāveic izskaidrošana, jā pat var teikt propoganda !! Tieši krievvalodīgajai auditorijai!
Diemžēl šai jomā, ir caurums Binghamas raktuvju lielumā, un man ir liela aizdoma, ka tādai lietai tiktu iztērēta abnormāla nauda,, ar nulles pievienoto vērtību !!
Un otrs, ir liela daļa cilvēku, nav tālu jāmeklē,, še pat, kas uzskata, ka viss ir pašsaprotami,, diemžēl tā nav,,ir jāskaidro, vēl un vēl, kāpēc Latvijā latviešu valoda ir vienīgā, kāpēc iznīka psrs-a ražotnes, kāpēc nīkuļo dzelzceļš, kāpēc atslēdzāmies no BRELL,,, !
Jo arī otra puse dzīvo savā informatīvā telpā un naidīgie spēki veikli izmanto to savos nolūkos !! Operējot ar puspatiesībām, un veikli manipulējot !!
Un vēl, nezinu, vai tikai mani, reāli tracina šodienas žurnālistikas tendences, kad tiek jaukti fakti ar interpretācijām, un vairs netiec gudrs, kur kas, ko reāli teicis un noticis, kur rakstnieki piedomājuši !
No šī, man nan gribētos teikt, ka ir tiesības uz manu personisko viedokli,,, jā, pat patriotismā,,, jo man nav pārliecības par to, vienīgo, patiesību !!
Un uz kāda panta krimināllikumā gan varētu iesēdināt, vai izraidīt ?? Viņi šeit dzīvo, strādā, maksā nodokļus, prot latviešu valodu,,, ir pilsoņi ??
Jon-Hill, 16.marts 2025, 19:07
Ir cilvēks arī pants atradīsies!
Jebkuram dzīvi var ļoti grūtu pataisīt tikai atbilstošiem specdienestiem un VDD vajag strādāt.
Un šiem okupantiem un to pēctečiem var pantu piemeklēt, bet ko dara VDD, labākajā gadījumā veic pārrunas, kā ar Rosoļņikovu, brīnums ka Gapaņenko arestēja, bet varbūt jau ir ārā, Elksniņš dzīvo pāri līdzekļiem, VID pārkāpumus neatrod, Ušakova vadībā Rīgas domē un pakļautās iestādēs nelegāla nodarbinātība, naudas izsaimniekošana miljonos, bet ne par korupciju un arī par bezdarbību nenotiesāja, smird tagad Eiropā.
[quote=722309
Ir mums ļaudis, kas gaida Putinu, nu ir, patīk un atzīstam to , vai nē !!
[/quote]
Mums tādi ļaudis nav vajadzīgi - viņiem ir jāsēž cietumā vai, ja ir citas valsts pilsonība, jāizmet no valsts. Nevajag aizmirst 1940.gadu, kad šie mēsli šāva mugurā un sastādīja sarakstus deportācijām.
Paga,, Karlis_K,, manā lokā arī nav TĀDU, bet tas nenozīmē, ka tādu nav vispār, piedod bet tas isstās pāc strausa politikas, ja es to neredzu, un negribu redzēt, tad tas nav !!
Ir mums ļaudis, kas gaida Putinu, nu ir, patīk un atzīstam to , vai nē !!
amerikāņi pašlaik šokā par trampa nemākulīgo ārdīšanos,Kānāda iespējams atcels kontraktu par F35 iegādi un izskata variantu pirkt Gripenus,kurus ražos savā valstī,un pašlaik šādu situāciju ir daudz.Make america small again:D pašlaik sanāk kā putinam,kur pieskarās tur sapiš visu
Tagad tādu linku ir papilnam, tā ne īpaši veiksmīgā Vairas intervija kas tagad tiek ķengāta pa visiem kanāliem.
RaimisD, 16.marts 2025, 14:06
Nu re cik interesanti, pats atklāji pa kādām miskastēm dzīvojies, kāpēc? Dalījos feisī ar to Vairas interviju, spēcīgi norunāja, tā precīzi. Nudien manā ziņu plūsmā nebija neviena kas ķengātos par viņu, bet nešaubos ka visādi lembji, brēkmaņi, hlorkas un citi vatņiku mēsli nespēja apturēt perdaku svilšanu.
Tiem, kuriem metas spazmas no neieliktas pieturzīmes vai citas gramatikas kļūdas – lielais SORRY, nosūtīju bez GPT korekcijas.
Bet nu par tēmu.
Tiem, kam netrāpījās minētais video, īsumā izstāstīšu.
Brēkmanis kritizē Vairas interviju, kurā viņa sauc lietas īstajos vārdos un konkrēti pauž savu viedokli, kas nav glaimojošs Trampa neseno izteikumu atbalstītājiem.
Piesauc arī Covidu un Sorosu. Dzen herņu
Vai par tādu tiešumu runāju? Jā, bet redzu, ka tam nav pozitīvas rezonanses.
Pirms kāda laika rakstīju.
,,Tāpēc arī lūdzu ievietot saiti uz rakstu vai "pareizo" video, kur mūsu valdības nostāja ir pausta skaidri un nepārprotami."
Tagad tādu linku ir papilnam, tā ne īpaši veiksmīgā Vairas intervija kas tagad tiek ķengāta pa visiem kanāliem. Labi, nav valdība, bet cilvēks kurā ieklausās arī aiz okeāna.
Nesūtīu saiti uz debīlo Brēkmaņa aranžējumu.
Tad nu šajā brīdī var konkrēti redzēt šādas ne visai diplomātiskās pieejas neefektivitāti un tuvredzību.
Es kļūdijos savos idealistiskos un stūrgalvīgajos uzskatos.
Ziniet es ieklausos jūsu teiktajā un ja to izsaka persona kuras viedokli respektēju, tad es aizdomājos un pieņemu to ka esmu par pareizu uzskatījis citu pozīciju.
AB pirkuši degvielu no krievijas apejot sankcijas:D vērtīgs kantoris
udens2, 14.marts 2025, 09:45
Krievu krāns... Cik tev maksā...
Man pierietējis tāds jautājums !
Youtūbā ir čupām proRU, proRUfašistisku, proRUmazāklielšovinistisku kanālu...
KUR ir argumentēti komentāri no latviešiem un latviskā ???
.. jā nogurdina, jā muļķu ir daudz,, bet ja nerakstīsim, neizteiksim argumentētu viedokli,, tas pārņems info telpu !!
.. ??? viedokļi
Jon-Hill, 14.marts 2025, 19:05
...nūuu...Mamikins tur labi strādā, droši vien cer uz Putina krēslu. Vismaz pašlaik mēģina kopēt Medvedzevu, attiecībā uz Baltiju. Tagad viņš tur "drošā brīvībā", tāpēc atvērās mute platāka, var izteikties dzimtajā valodā.
Man pierietējis tāds jautājums !
Youtūbā ir čupām proRU, proRUfašistisku, proRUmazāklielšovinistisku kanālu...
KUR ir argumentēti komentāri no latviešiem un latviskā ???
.. jā nogurdina, jā muļķu ir daudz,, bet ja nerakstīsim, neizteiksim argumentētu viedokli,, tas pārņems info telpu !!
.. ??? viedokļi

...varbūt šobrīd tomēr vajadzēja inteleģentāk izteikties, ne jau mēs esam galvenie, kas risina kara izbeigšanu. Nu nav tam sprūdam aiz muguras Tramps, kas viņu pieturēs.
udens2, 14.marts 2025, 09:45
Tikai tāds "sīkums", ka šī vērtīgā informācija nākusi no krievijas (dez)informatīvajiem kanāliem.