atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

mjuniorss 09.03.23
Neesmu es vēl aizgājis gulēt, jeb mans radio laiks vel nav beidzies, bet pāris cilvēki man jau atsūtija info oar spēles dabūšanu, saku paldies, puika būs priecīgs. Pamodās viņs un jautāja, šodien būs? Es teicu trial versija man jau ir.. vet man ir onkuļi, kas dos info vairāk. Ir!
Es te mazliet aizdomājos, ja jau spēli izdevas atrast, varbut brūti ar var? Nu tikai copes nolūkos tikai?! Paliku domīgs.. vai vis šo varēs redzēt..
mjuniorss 09.03.23
Un sporta ziņas: kp ir zvērs! 1p 2/3, 2p 10/12, 3p 7/10.
Es takš teicu būs labi!
mjuniorss 09.03.23
Hm, ukraiņu meitenes..
https://youtu.be/JMKJLMhv3RI
mjuniorss 09.03.23
Nu re, tikai tagad parādijās delfos info par uzlidojumiem.. bet es jau informēju jūs par to jau četras stundas iepriekš.. sekojiet man! :)) Twitters ir spēks!
mjuniorss 09.03.23
Ak jā, man vecmamma runāja krieviski. Bet viņa bija par Latviju!
Māsa, kad pārvācās uz Rīgu un taja tālajā Psrs.. viņa lamājās krieviski, prijehaļi eti ruskiji vai maskaļi.. nozīmes tam nav.. bet tas ir fakts.
Nekas jau oarsteidzošs tur nav. Ja mēs aizbraucam jau oie brāļiem Lietuviešiem, atšķirība ir tieši tāda pat.. ta vienkārši ir. Visam ir savas robežas!
mjuniorss 09.03.23

Šajā attēlā ir redzami seši vilku bari, kas ir aprīkoti ar gps sistēmu. Kā redzam vilki necenšās šķērsot citu teritoriju. Tas ir dabiski iezīmēt savā lokā savas teritorijas, tas nekas ka viņi visi ir vilki!
Vēsturiski arī Latvijas teritorija ir ar savām teritorijas robežām un savu valodu. Krievu valoda nav Latvijas valoda. Nedzimst vienā ģimenē divas meitas un viens krievs.. dzeguzēm tā gadās. Vai ģimenei? Latvijas tauta nav pret citu ģimeni, bet mēs esam par kopējo interisi. Latvijas kopību.
Es gribu ticēt, ka mums visiem sanāk rīt vēl labāk, ka iepriekš, jo mums ir pieredze.
Būs labi!
mjuniorss 09.03.23
Ukrainā jau 3,5h gaisa uzlidojumi. Paredz vēl būs.
Vispār kāpēc es rakstu? Nav ko darīt easy peasy..
mjuniorss 09.03.23
Nakti parasti Asv novērošanas lidmašinas guļ, tagad atrodas divas gaisā, viena Polijā otra virs Melnās jūras. Informe Ukraiņus par utaino raķetēm.. nepārtraukti uzlidojumi..
mjuniorss 09.03.23

Moldova not exist!
mjuniorss 09.03.23
mjuniorss 09.03.23

Raķetes nokļuvušas dziļāk, šauj krievi arī no lidmašīnām.. cik cik ilgi? Cik slimi ir mūsu vatņiki, kas to atbalsta šeit. Tagad.. pirms kara.. kas viņiem traucē dzīvot?!
Cilvēcei ir tas vispār saprotami, pieņemami?!
mjuniorss 09.03.23
Tagad Odesa, zaparožeja.. kā gulas vispār?!
mjuniorss 09.03.23

Info no Twitter. Tagad kamēr es rakstu krievija sūta raķetes. Un tiešo info variet saņemt visu tur.
Pirms min. Raksta viens dzirdu aviaciju lidojam virs kijevas.. ķer irāņu dronus.. live.. sākumā krievi izlaiž irānu dronus tad seko dārgās raķetes..kā redzam nāk no kuģiem.
mjuniorss 09.03.23
Šonakt protesti Gruzija, Turcija.. pasliktinoties šogad ekonomikai tikai pieaugs protestu līmenis.
mjuniorss 09.03.23
mjuniorss 09.03.23
Man vajag palīdzību! Es puikam apsolīju atrast datorspēli Age of empire 2, bet man nesanāk. atrodu trial versiju, neder! var kāds palīdzēt? Nav man vairs tās iemaņas kačāt faili utt. p.m. vai kā.. :/
mjuniorss 09.03.23

Ādaži.
mjuniorss 09.03.23

Lielvārde, apači.. ☺️
mjuniorss 09.03.23
mjuniorss 08.03.23
Par savu šprici es atbildu es pats.
Draugi, nu nav Latvija tikai kariņš, vai visas problēmas kariņā.. nu nezinu, mani tas vismaz neaizrauj..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs