atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Ukrokrievs 06.03.23
"Šodien izplatās video, kā krievs nošauj ukraiņu karavīru par to, ka pateica Slava Ukrainai. ..."

Vel es redzeju video, ka Di Kaprio nogrima kopa ar Titaniku, un vel video, ka amerikaniem uzbruka marsiesi...
mjuniorss 06.03.23
usis [06.03.23]: Es šodien noskatīju vienu Raiha gredzenu, Latvijas kontūras.
Cipa mini map? Nu kārtīgam Latvietim jāzin no galvas tās kontūra.. :/
usis 06.03.23
Es šodien noskatīju vienu Raiha gredzenu, Latvijas kontūras.
mjuniorss 06.03.23
Šodien nervi neizturēja, iedzeršu Raiha brūvējumu, dikti labs!
mjuniorss 06.03.23
jurciks66 [06.03.23]: Trakākais, ka krievi vairs neslēpj, ka ienīst poļus, baltiešus un labprāt te uzsāktu nākamo speciālo operāciju. Slava ukraiņu varoņiem!
Tas taču ir jau sen ir skaidrs, nozombēšana viņu tv jau ir 20 gadus! Mēs te jau sen par to runājam, ka viņi tādi ir. Sadzirdēja kāds? Dzirdu argumentus šodien, par to, ka agrāk neviens nav runājis.
Kopš uzsākas karš es vienkārši pārstāju komentēt par visu, jo mans teiktais ir piepildījies, jeb pienācis tas laiks.
Uz krieviju šķībi sāku skatīties jau kopš 2006.gada..
jurciks66 06.03.23
Trakākais, ka krievi vairs neslēpj, ka ienīst poļus, baltiešus un labprāt te uzsāktu nākamo speciālo operāciju. Slava ukraiņu varoņiem!
mjuniorss 06.03.23

Šodien izplatās video, kā krievs nošauj ukraiņu karavīru par to, ka pateica Slava Ukrainai. Nošāva uz vietas. Sukas krievi, es jūs ienīstu. Ja agrāk tikai cilvēki par to runāja kā vēstures notikumu, tad šodien redzu savām acīm.
Un neciešu arī tos divkošus, kas turpina biznesu ar utainajiem izliekamies neredzam, ko dara viņi.
Slava Ukraiņu karavīram!
jurciks66 06.03.23
Un vispār, kas ir lielāks hīts - tas, ka mirušo fašistu ģimenēm tiek nomainītas sausās tualete durvis vai tas, ka dāvina šampūnu? :D
jurciks66 06.03.23
Es ceru, ka neviens neaizmirsīs to, ka Grabovskis pēc Bučas slaktiņa un citām krievu zvērībām Ukrainā mierīgi paziņoja, ka krievi ir jauki cilvēki. Manuprāt ir dīvaini, ka kāds to akceptē, izņemot, protams, krievus.
jegersz 06.03.23
Andreiko vietā atceramies vēsturi, jāsit tie utainie, lai nebūtu savādāk! :
https://youtu.be/6Ejga4kJUts
jegersz 05.03.23
FishMV 05.03.23
Sorī, bet kamēr tas okupantu līdzskrējējs rādīs savu ģīmi pa tv un turpinās izklaidēt fašistus, tikmēr nenomierināšos un nesamierināšos

jurciks66, 5.marts 2023, 14:05

tŪ, dalb....b, laikam vairs neatšķir valodas. Televīzijā Grabovskis runā S K A I D R Ā Latviešu valodā!!!
Ja vienreiz gribi ieviest šajā jautājumā skaidrību, tad aizej pie paša Grabovska un pasaki to viņam personīgi.
Bet varu garantēt ka būs jāiet pie daktera ar šķību degunu un bez gremoķļa piederumiem.
Slēdiens: biji karā ar krieviem :DDDD
udo733 05.03.23
Kadam gan morālam kroplim ir jābūt lai atbalstītu vatņikus.
jurciks66 05.03.23
Sorī, bet kamēr tas okupantu līdzskrējējs rādīs savu ģīmi pa tv un turpinās izklaidēt fašistus, tikmēr nenomierināšos un nesamierināšos
Karlis_K 05.03.23
FishMV 05.03.23
Vai Grabovskis saviem draugiem fašistiem krievijā varētu palūgt aizvākt savu armiju no Ukrainas?

jurciks66, 4.marts 2023, 22:10

Mazāk dzer Krievu vodku citplanētieti !!!
kurjers6 04.03.23
jurciks,izguli dzērumu zvans!!

perch, 4.marts 2023, 22:53

to nevar izgulēt!!!:)
perch 04.03.23
jurciks,izguli dzērumu zvans!!
jurciks66 04.03.23
Vai Grabovskis saviem draugiem fašistiem krievijā varētu palūgt aizvākt savu armiju no Ukrainas?
Bjorgvins 04.03.23
Kad vairs nav ar ko šaut,parasti seko komanda - bajonet auf!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs