atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

andreiko 27.02.23
Raimi, a nu ka uz basīti! pēc minūtēm dažpadsmit sākas. Un svarīga šī uzvara, jo reitinga punkti pirms pč ir vērtē!
usis 27.02.23
Tas viss nieki, jo par vecu alkoholu jautājumu nebij.
svens76 27.02.23
RaimisD [27.02.23]: Spunde [8m]: Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt.Veči taču piedurās :)
Par sapelējšu sieru, baltu desu ar nesaprati ?
:)))un mašīnu bez jumta:)))
RaimisD 27.02.23
Spunde [27.02.23]: Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt.
Veči taču piedurās :)
Par sapelējšu sieru, baltu desu ar nesaprati ?
Spunde 27.02.23
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))

daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31

Vot tu gluži kā mana sieva - sapelējušas desas un sieri, kā arī vecs alkohols vai labāk sarūgusi vīnogu sula. Gliemežus vēl neēd, bet uz viņas rūpīgi izraudzītajām olīvēm ledusskapī, es arī nepretendēju. Esmu baurs, no bauriem un neveidoju konkurenci cilvēkiem, ar izsmalcinātu gaumi :D Tupeņi, cūkgaļa un skābi kāposti. Fsjo! :DDDD Labi, atzīšos, kad dzīvoju laukos un mums bija govis, es regulāri patērēju uzturā vecu pienu :DDD

mirtins, 27.februāris 2023, 17:40


Neesmu laucinieks, bet zinu, ka vecs piens nenēdz būt. Tas var būt ieskābis, vēlāk pārtapis, rūgušpienā un tad sarūdzis, ja to tā netaisa biezpienu, sieru. Diezin, vai var iedzert pārrūgušu rūgušpienu.
andreiko 27.02.23
Es esmu nedisciplinēts pavārs. Taisu pats sev ēst vairāk nekā trīsdesmit gadus. Atveru ledusskapi, pakasu olas un tad izdomāju, ko ta rīsim.
mirtins 27.02.23
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))

daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31


Vot tu gluži kā mana sieva - sapelējušas desas un sieri, kā arī vecs alkohols vai labāk sarūgusi vīnogu sula. Gliemežus vēl neēd, bet uz viņas rūpīgi izraudzītajām olīvēm ledusskapī, es arī nepretendēju. Esmu baurs, no bauriem un neveidoju konkurenci cilvēkiem, ar izsmalcinātu gaumi :D Tupeņi, cūkgaļa un skābi kāposti. Fsjo! :DDDD Labi, atzīšos, kad dzīvoju laukos un mums bija govis, es regulāri patērēju uzturā vecu pienu :DDD
svens76 27.02.23
daddy_j [27.02.23]: Bujabēzi ik pa brīdim uztaisu, bet pa dārgo tas "Marseļas nabago zvejnieku" ēdiens sanāk - saldētas jūras veltes biezumiem, pudele baltvīna, fenhelis, tomāti... sīkzivis pa 1 eur/gab (pašizmaksa) nemaz nerēķinot :)
es vairāk priekšroku dodu tom kha zupiņai, par bāzīti tiek izmantots zandarta buljoniņš:)
andreiko 27.02.23
Sven, diezgan liels bibliogrāfisks retums.
Kātlis Ludvigs Opics "Mans ģenerālis". Latvijas valsts izdevniecība, Rīga 1964.
Pirmajā iekšlapā zem virsraksta iedrukāts "Štāba feldfēbeļa nedisciplinēts ziņojums"
svens76 27.02.23
andreiko [27.02.23]: Man uz galda ir grāmata. Tajā melns uz balta iedrukāts: "Gaumes lieta, teica suns, laizīdams kaķim pakaļu."
tā cita gaume, es vairāk par to ka citam patīk māte, citam meita
andreiko 27.02.23
Man uz galda ir grāmata. Tajā melns uz balta iedrukāts: "Gaumes lieta, teica suns, laizīdams kaķim pakaļu."
daddy_j 27.02.23
PS. šodien pusdienās bija bebrs. Dēls nomedīja.
daddy_j 27.02.23
Bujabēzi ik pa brīdim uztaisu, bet pa dārgo tas "Marseļas nabago zvejnieku" ēdiens sanāk - saldētas jūras veltes biezumiem, pudele baltvīna, fenhelis, tomāti... sīkzivis pa 1 eur/gab (pašizmaksa) nemaz nerēķinot :)
svens76 27.02.23
usis [27.02.23]: Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))

daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31
šķiet bujabēzi no sikzivju biezputras ar nesmādeji :)
vot saakumaa taas siikzivis jāsaķer:) neķeras maitas viņas...
svens76 27.02.23
daddy_j [27.02.23]: Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))
gaumes lieta tas viss
usis 27.02.23
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))

daddy_j, 27.februāris 2023, 16:31

šķiet bujabēzi no sikzivju biezputras ar nesmādeji :)
daddy_j 27.02.23
Es gan neesmu lepns... sapuvušus sierus, appelējušas baltas desas, gliemežus (jēlus un vārītus), kā arī vecu alkoholu katrā laikā... :))
Spunde 27.02.23
Domaataajs [27.02.23]: Samals tos circeņus un tarakānus pulverī, nosauks par olbaltumvielu masu, piebērs maizei u.c produktiem, apēdīsiet un nemanīsiet.
A varbūt, ka jau ēdam.
Tieši tā, lai izbaro tos kukaiņus lopiem un mājdzīvniekiem, bet lopiņu arī žēl. Tas viss aiz barības trūkuma pasaulē. Ubagiem un trešo valstu iedzīvotājiem nāksies ēst sintētisko, modificēto gaļu un barību. Cenas liecina, ka daļai aborigēnu nāksies pāriet uz citām dzīves kvalitātēm. Izskatās karš procesu paātrinās. Patreiz tāds klusums sabiedrībā.
svens76 27.02.23
andreiko [27.02.23]: Jo blakus turpat netālu atradās kāpuru ferma...
Kur, rūpnieciski ražojot, viņus liek?
Ai, man par to pauris nesāp. Drīzāk būtu jāsāp dāmām mamzelēm. Jo dārgāko smaržu radīšanai tiek izmantoti arī tādi fermenti kā suņa kakas...
nu teiksim kopi luwak man negaršoja, daudzi baigi izslavēja. laikam pārāk izlepis esmu:)
kkas 27.02.23
Vispār jau tos kukainīšus, tārpus un gliemežus nebaro kādu laiku pirms pagatavo. Tā kā kaku tur nav. Dzīvniekiem/putniem jau arī pārstāj dod antibiotikas un medikamentus x laiku pirms kaušanas. Tur gan bik paliek no visa tāpat.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs