- Waaaau, kas tas ir?
- Nu, tu pats uztaisīji!
- Ā, baigi labi!
Pašam pauri (kādu laiku) jānes nost no tā, ko esi ieviesi savā bizī.
abrakadabra [14.03.18]: Ļoti vienkārši. "Wow" faktoram jābūt. Gan koncepcijā, gan telpās. Cena, protams, var būt Waau, bet, ja godīgi, tas nav nopietni. Ne koncepcijā, ne telpās.
Vai nevarētu, lūdzu, vienkāršu ļaužu( tādu kā es) valodā?
Ļoti vienkārši. "Wow" faktoram jābūt. Gan koncepcijā, gan telpās. Cena, protams, var būt Waau, bet, ja godīgi, tas nav nopietni. Ne koncepcijā, ne telpās.
raihs [14.03.18]: Nu nezinu, nezinu... Man nav atbildes. Bet tie tukšie skatlogi centrā izskatās gaužām depresīvi...
Dzīvoju un strādāju centrā un redzu katru dienu, kā kaut kas atveras, aizveras nosprāgst vai veğetē, tāpat protams ir arī veiksmīgi restauratori vai veikalnieki. Kāds trāpa straumē, kāds nē...
Ļoti vispārināta atbilde, bračku...
raihs, 14.marts 2018, 00:24
Man miegs nāk lai konkrētāk rakstītu. Eju uz čuču.
Ļoti vispārināta atbilde, bračku...
Nu nezinu, nezinu... Man nav atbildes. Bet tie tukšie skatlogi centrā izskatās gaužām depresīvi...
raihs, 14.marts 2018, 00:14
Man tā domāt ka tā veikalu rotācija un tukšie skatlogi ir dēļ ilgtermiņa domāšanas trūkuma dēļ.
Nu nezinu, nezinu... Man nav atbildes. Bet tie tukšie skatlogi centrā izskatās gaužām depresīvi...
raihs [13.03.18]: shmidzis
Latviešiem vienmēr pārmet ambīciju trūkumu- re, jūs te tādi viensētnieki- piparbodnieki bez mērķa uz globāliem tirgiem! Ok, lai būtu tā! Bet izskatās, ka neesam pat piparbodnieki! Cik foršas ir daudzas Eiropas pilsētas ar maziem suvenīru, kruasānu un citu sīkumu veikaliņiem! Tur, redz, globalizācija netraucē!
Ja jau tas būtu tik ienesīgi, tad būtu visas telpas aizņemtas...
Un uzliek tak 3 mēn puscen, lai jaunajiem aiziet bizīc... :)
raihs [13.03.18]: shmidzis
Latviešiem vienmēr pārmet ambīciju trūkumu- re, jūs te tādi viensētnieki- piparbodnieki bez mērķa uz globāliem tirgiem! Ok, lai būtu tā! Bet izskatās, ka neesam pat piparbodnieki! Cik foršas ir daudzas Eiropas pilsētas ar maziem suvenīru, kruasānu un citu sīkumu veikaliņiem! Tur, redz, globalizācija netraucē!
Nu nesaki, tiem pašiem pārtikušajiem somiem Helsinkos, tikko no centrālajām skudru takām pašā centrā nost, tā visa veikaliņu dzīvība beidzas.
Nu, ja i duš, ta jātirgo ūdens. Ar atmiņ. Vai dzīvīb.
Nevajag man nekādu pumpīti .Pietiek. Es viņam saku pietiek , bet viņš tik galvu augšā. Pietiek.Tikai darbs un cope un punkts.
Bralitis [13.03.18]: Bračku, tev uztriepi uz trihomonām & hlamīdijām nevaig?:)
raihs, 13.marts 2018, 23:47
Toč triperārsts !_:) Tagad jau vajag citām kaitēm ziedes. Tās jaunības slimības mani vairs nesatrauc :)
Ā, nu ja, impotence... Ehh! Bet nesatraucies, man viens copmanis- urologs stāstīja, ka tagad esot izdomāts pumpītis! Ieliek implantu, un kā savaigas, tā piepumpē! Vienīgi jāuzmanās, lai izejot no mājas, sieva pumpīti neatņem!
shmidzis
Bračku, tev uztriepi uz trihomonām & hlamīdijām nevaig?:)
raihs, 13.marts 2018, 23:47
Toč triperārsts !_:) Tagad jau vajag citām kaitēm ziedes. Tās jaunības slimības mani vairs nesatrauc :)
raihs [13.03.18]: Uz Matīsenes mašīnu var vienmēr novietot, turklāt zaļos vīriņus redz gaužām reti. Tā ka var pat nemaksāt:)
Bet tam veikalam ir jātirgo kaut kas tāds, lai cilvēki speciāli brauktu uz to.
Kaut vai paskatoties uz Avotenes starp Čaka un Lāčplēša ielām - vieni kāzu saloni + apğērbi un skaistumkopšana, topošās līgaviņas pilns pa brīvdienām tusē
Bračka sen nav bijis vēdzelēs :(
Bračku, tev uztriepi uz trihomonām & hlamīdijām nevaig?:)