Docents [27.02.18]: Bralitis [Vakar]: Bralitis [21:30]: Docent upal -otžalsa -50 reizes. Riebjas ,kā tāds vecs runcis ,neaizmirst vecos kašķus un tik miez . Cik reiz var teikt - bez personālijām . Raiham tagad jādzer un jāberzē kulaki ..Izdrāz sevi / interesanti ko pats tiko uzrakstīji / tas nav personālijas kā ar tiem i neta ziņu resursu īpašniekiem aptaisījies! Es nekur viņa vārdu neesmu minējis. Bet tā jūsu gaudošana par ,, krievi pie visa vainīgi,, tas ka mēslu pašiem līdz mutei , nav apnicis bakstīt ?
Docents, 27.februāris 2018, 22:44
Roka sāp , nenesās prāts uz kniebienu . A kurš ta cits vainīgs ja ne krievi ? Kādam tak jābūt vainīgam .A tu deputāts, uz jautājumu atbildēt pēc būtības nespēj/ jo aptaisījies/ , bet uzreiz pretjautājumus!
:DDDD
Par kādu diskusiju te runa? Tiem kuri minēja viņa vārdu nemini, bet mani apdirs. Nav kaut kā savādi, krievs arī neesmu.
Ko par veciem rakstiem, te aktuālais par ko vismaz politinformātoru pulciņš bija spējīgs vairāk par vienu postu padiskutēt , kamēr urlēns atkal ru drazu te liek:
:DDD
https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/rimsevics-atsacis-doties-uz-darbu-latvijas-banka-14192135
Bralitis [27.02.18]: Bralitis [21:30]: Docent upal -otžalsa -50 reizes. Riebjas ,kā tāds vecs runcis ,neaizmirst vecos kašķus un tik miez . Cik reiz var teikt - bez personālijām . Raiham tagad jādzer un jāberzē kulaki ..Izdrāz sevi / interesanti ko pats tiko uzrakstīji / tas nav personālijas kā ar tiem i neta ziņu resursu īpašniekiem aptaisījies! Es nekur viņa vārdu neesmu minējis. Bet tā jūsu gaudošana par ,, krievi pie visa vainīgi,, tas ka mēslu pašiem līdz mutei , nav apnicis bakstīt ?
Roka sāp , nenesās prāts uz kniebienu . A kurš ta cits vainīgs ja ne krievi ? Kādam tak jābūt vainīgam .
A tu deputāts, uz jautājumu atbildēt pēc būtības nespēj/ jo aptaisījies/ , bet uzreiz pretjautājumus!
:DDDD
Par kādu diskusiju te runa? Tiem kuri minēja viņa vārdu nemini, bet mani apdirs. Nav kaut kā savādi, krievs arī neesmu.
apelsins [27.02.18]: Man Docents vienmeer paticis, iznjemot kad izlikaas par Gintsdzl. Pagalam muljkjiigi!
Visi darbadeveeji reiz bijushi draugos ar moishchikiem. Njeemeeji nesapratiis, suudzeesies un savaadaaki vaimanaas.
Kaut ko jauc. Nekad neesmu nekāds Gints ne Ješka bijis.
Bralitis [21:30]: Docent upal -otžalsa -50 reizes. Riebjas ,kā tāds vecs runcis ,neaizmirst vecos kašķus un tik miez . Cik reiz var teikt - bez personālijām . Raiham tagad jādzer un jāberzē kulaki ..Izdrāz sevi / interesanti ko pats tiko uzrakstīji / tas nav personālijas kā ar tiem i neta ziņu resursu īpašniekiem aptaisījies! Es nekur viņa vārdu neesmu minējis. Bet tā jūsu gaudošana par ,, krievi pie visa vainīgi,, tas ka mēslu pašiem līdz mutei , nav apnicis bakstīt ?
Roka sāp , nenesās prāts uz kniebienu . A kurš ta cits vainīgs ja ne krievi ? Kādam tak jābūt vainīgam .
Man Docents vienmeer paticis, iznjemot kad izlikaas par Gintsdzl. Pagalam muljkjiigi!
Visi darbadeveeji reiz bijushi draugos ar moishchikiem. Njeemeeji nesapratiis, suudzeesies un savaadaaki vaimanaas.
Bralitis [27.02.18]: Docent upal -otžalsa -50 reizes. Riebjas ,kā tāds vecs runcis ,neaizmirst vecos kašķus un tik miez . Cik reiz var teikt - bez personālijām . Raiham tagad jādzer un jāberzē kulaki ..
Izdrāz sevi / interesanti ko pats tiko uzrakstīji / tas nav personālijas kā ar tiem i neta ziņu resursu īpašniekiem aptaisījies! Es nekur viņa vārdu neesmu minējis. Bet tā jūsu gaudošana par ,, krievi pie visa vainīgi,, tas ka mēslu pašiem līdz mutei , nav apnicis bakstīt ?
Bračiņ marts tak degungalā... manējais runcis arī galīgi nervozs... gribās bet ārā vairāk par 10 min nevar izturēt pie tādiem grādiem un vēja...
Docent upal -otžalsa -50 reizes. Riebjas ,kā tāds vecs runcis ,neaizmirst vecos kašķus un tik miez . Cik reiz var teikt - bez personālijām . Raiham tagad jādzer un jāberzē kulaki ..
Kautkas aizgāja šķērsām. :)
Un, ka parāda? Vai tad tālāk kautkas ir noticis?
urmaas, 27.februāris 2018, 19:39
nekas nemainās un nemainīsies.vnk te viens ierakstija,ka politiķiem tagad uzvedība mainīšoties,jo redz uz pirkstiem skatoties.Docents uzrakstija,ka nespīd tāds Laimes lācis.es papildināju viņa teikto.
Teicu jau - mēs laikam vispār par tām nejēdzībām neuzzinātu. Vai tas būtu labāk?
Un kāda jēga no tās putras maisīšanas??? Kaut kas tāpēc mainās?