atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

mirtins 13.01.23
Nošķir gan, citēju tevi "tautu no režīma un armijas", tikai paskaties aptaujas, paskaties tai pašā youtube intervijas uz ielas - 70 līdz 80% ar putām uz lūpām slavē notiekošo.

Gan jau klasiskā atbilde būs - rietumu propaganda :D

pusdienlaiks, 13.janvāris 2023, 14:27

Kādas var būt aptaujas tajā ežīmā, kādas i aptaujas Latvijā, kur Elksniņi un Bartaševiči pie varas? Par ko vēlēšanās balsoja latvju bāleliņi septiņdesmitajos, astoņdesmitajos gados? Par komunistisko partiju! Mums ir viegli spriest, jo mums ir izvēle. Krievijā nav dižas izvēles. Diemžēl daudzi to nesaprot. Cik latvieši brauca uz Afganistānu pildīt internacionālo pienākumu? Turklāt brīvprātīgi, pēc pašu vēlēšanās :DDDDD
mjuniorss 13.01.23
usis [13.01.23]: uzliec kādu tingentangeli, kko par mieru, brāļutautu draudzibu
Principā man ar labi tingeltangel iekrājušies! Saņem..
https://youtu.be/kEDUIi_XEsw
mirtins [13.01.23]: Un atsevišķi par krieviem. Man nav un nebūs problēmu runāt krieviski. Tad kad es gribēšu, es to darīšu un nekādas liānas langas un jebkurš cits nojūdzies indivīds man to nenorādīs. Es turpināšu uzskatīt krievus par tādu pašu tautu, kā jebkura cita un nošķiršu krievus, kā tautu no režīma un armijas. Tas, ka jums šeit, brīvā valstī dzīvojot, šķiet, ka Krievijā dzīvojot, tev ir dikti lielas izvēles, tad atgādināšu, ka dirsā līdēju tauta latvieši, padomju savienības režīmam dirsā bija ielīduši tik dziļi, ka pat viens Gunārs Astra, vai tie daži citi uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie disidenti, nevarēja spēt noskaņot sabiedrību uz kādām pārmaiņām. 50 gadus!!!!! 50!!!! Tā ka nevajag dirst par krieviem, bet paskatīties savā pieķēzītajā smilšu kastē.
Nošķir gan, citēju tevi "tautu no režīma un armijas", tikai paskaties aptaujas, paskaties tai pašā youtube intervijas uz ielas - 70 līdz 80% ar putām uz lūpām slavē notiekošo.

Gan jau klasiskā atbilde būs - rietumu propaganda :D
andreiko 13.01.23
Usi, nedrīkst, atnāks fīrers un nelabā balsī sāks bļaut :)))
usis 13.01.23
uzliec kādu tingentangeli, kko par mieru, brāļutautu draudzibu
andreiko 13.01.23
[quote=685292]Es galīgi nesaprotu tos Grabovska aizstāvjus. Ja publiska persona nekad nepauž atbalstu Ukrainai, nekad nesaka, ka ukraiņi ir malači vai taml, bet pēc visām Bučām utt, publiski pasaka, ka krievi ir jauka tauta, nu, sorī, biš padomājiet kāda morāla ir šim kungam.

jurciks66, 11.janvāris 2023, 20:34

Piektdiena, trīspadsmitais. Dažam labam garīgajā frontē sabrukums :)))
meka 13.01.23
Tikmēr Lietuvā:
"Nacionālais operas un baleta teātris nolēmis sekot Kultūras ministrijas rekomendācijām un uz laiku, līdz karadarbības beigām Ukrainā, atturēsies no krievu autoru darbu publiskas prezentācijas, jo kultūra Krievijā ir pārāk cieši saistīta ar šīs valsts agresīvo politiku,"
https://www.delfi.lv/kultura/news/music/lietuvas-opera-iznem-no-repertuara-krievu-komponistu-darbus.d?id=55123942
meka 13.01.23
rublis no šeit pirktā praktika, tonara... var pārvērsties šķembā kāda ukraiņa sirdī
zverkavis 13.01.23
...Tas, ka jums šeit, brīvā valstī dzīvojot, šķiet, ka Krievijā dzīvojot, tev ir dikti lielas izvēles, tad atgādināšu, ka dirsā līdēju tauta latvieši, padomju savienības režīmam dirsā bija ielīduši tik dziļi...

mirtins, 13.janvāris 2023, 11:40

Ā, pareizi, padomju savienības režīmā, TAD GAN bija tās lielās izvēles, jā, protams, nu pareizi gan.
"Skarbi, bet ta tas ir."
udens2 13.01.23
Un atsevišķi par krieviem. Man nav un nebūs problēmu runāt krieviski. Tad kad es gribēšu, es to darīšu un nekādas liānas langas un jebkurš cits nojūdzies indivīds man to nenorādīs. Es turpināšu uzskatīt krievus par tādu pašu tautu, kā jebkura cita un nošķiršu krievus, kā tautu no režīma un armijas. Tas, ka jums šeit, brīvā valstī dzīvojot, šķiet, ka Krievijā dzīvojot, tev ir dikti lielas izvēles, tad atgādināšu, ka dirsā līdēju tauta latvieši, padomju savienības režīmam dirsā bija ielīduši tik dziļi, ka pat viens Gunārs Astra, vai tie daži citi uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie disidenti, nevarēja spēt noskaņot sabiedrību uz kādām pārmaiņām. 50 gadus!!!!! 50!!!! Tā ka nevajag dirst par krieviem, bet paskatīties savā pieķēzītajā smilšu kastē.

mirtins, 13.janvāris 2023, 11:40
Es gan neatceros ka latvieši skandētu ka jāmočī nost kāda cita tauta kā to tagad dara krievi.kad viņiem pajautā pa ukrainas karu,krieviem visi ir jāiznīcina kas negrīb viņu uzspiesto mīlestību.Ja tev tas liekas normāli,tad vari cienīt un mīlēt tos draņķus
Alcans 13.01.23
mirtins [13.01.23]: Un atsevišķi par krieviem. Man nav un nebūs problēmu runāt krieviski. Tad kad es gribēšu, es to darīšu un nekādas liānas langas un jebkurš cits nojūdzies indivīds man to nenorādīs. Es turpināšu uzskatīt krievus par tādu pašu tautu, kā jebkura cita un nošķiršu krievus, kā tautu no režīma un armijas. Tas, ka jums šeit, brīvā valstī dzīvojot, šķiet, ka Krievijā dzīvojot, tev ir dikti lielas izvēles, tad atgādināšu, ka dirsā līdēju tauta latvieši, padomju savienības režīmam dirsā bija ielīduši tik dziļi, ka pat viens Gunārs Astra, vai tie daži citi uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie disidenti, nevarēja spēt noskaņot sabiedrību uz kādām pārmaiņām. 50 gadus!!!!! 50!!!! Tā ka nevajag dirst par krieviem, bet paskatīties savā pieķēzītajā smilšu kastē.
Skarbi, bet ta tas ir.
mirtins 13.01.23
Un atsevišķi par krieviem. Man nav un nebūs problēmu runāt krieviski. Tad kad es gribēšu, es to darīšu un nekādas liānas langas un jebkurš cits nojūdzies indivīds man to nenorādīs. Es turpināšu uzskatīt krievus par tādu pašu tautu, kā jebkura cita un nošķiršu krievus, kā tautu no režīma un armijas. Tas, ka jums šeit, brīvā valstī dzīvojot, šķiet, ka Krievijā dzīvojot, tev ir dikti lielas izvēles, tad atgādināšu, ka dirsā līdēju tauta latvieši, padomju savienības režīmam dirsā bija ielīduši tik dziļi, ka pat viens Gunārs Astra, vai tie daži citi uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie disidenti, nevarēja spēt noskaņot sabiedrību uz kādām pārmaiņām. 50 gadus!!!!! 50!!!! Tā ka nevajag dirst par krieviem, bet paskatīties savā pieķēzītajā smilšu kastē.
mirtins 13.01.23
FishMV - Nu Tu sadirsies. Ukraiņu sportisti makšķernieki ieņem aktīvu pozīciju. Kara sākumā viņi aktīvi lika informāciju soctīklu lapās krievu sportistiem, lai dotu krieviem patiesu informāciju par notiekošo. Arī NG no viena otra FB atrāvās par savu "neitrālo" nostāju. Savukārt Tevis pieminētais Oleksijs Strašnijs iesaistījās brīvprātīgo kustības popularizēšanā, kas vāca ziedojumus armijai.

Atļaušos piebilst, ja kāds nav sapratis - karš ir nāve, izjauktas ģimenes, izpostītas mājas, pazuduši tuvinieki, sagrauta mums tik ierastā ikdiena. Kaut vai tikai tas, ka tev ik pa laikam, kaut salīdzinoši reti, ir jāklausās trauksmes sirēnas un jāizlemj iet vai neiet uz metro slēpties? Es ne uz ko neaicinu, katrs pats sev un savai sirdsapziņai soģis. Pats Krievijā ražotās preces nepērku kopš 2014.gada. Es nesaprotu, un nesapratīšu ne tos, kas tās turpina tirgot, ne tos, kas tās turpina pirkt. Bet atkārtošu, tā ir katra izvēle un dīls ar savu sirdsapziņu un tikai. Ne ar ko vairāk. Kad karš būs mūsu sētā, tad tā vairs nebūs sirdsapziņa un tad gan ikvienam būs tiesības paskatīties otram acīs un paprasīt - a ko tu? Tagad mēs te varam ņemties cik tīk, bet ukraiņi mirst un pateicoties daļēji arī mums.
FishMV 13.01.23
Tas čalīts no Baltrievijas, kas prezentē Flagman produkciju, tikai kara sākumā bija ielicis savos video sākumā aprakstu, KA NEATBALSTA JEBKĀDA VEIDA KARU UN AGRESIJU.

FishMV, 13.janvāris 2023, 09:48

Paldies, ka aizstāvi, bet nevajag, man vecmāmiņa kādreiz mācīja, ka, ja sūdu neaiztiek, tad viņš pasmird pasmird un pārstāj, bet ja to visu laiku urķē, tad smaka ilgi turās ....
Katrs dzīvojam saskaņā ar savu sirdsapziņu un katrs ejam savu ceļu ..., man noteikti nav kauns par to ko es daru

normunds.grabovskis, 13.janvāris 2023, 10:00

\ vecmāmiņa kādreiz mācīja, ka, ja sūdu neaiztiek, tad viņš pasmird pasmird un pārstāj, bet ja to visu laiku urķē, tad smaka ilgi turās \....

Tas gan. Bet tev gan ir pacietība. :) es jau būtu sen brekšus pacienājis ar jaunu "piedevu" :D
Tas čalīts no Baltrievijas, kas prezentē Flagman produkciju, tikai kara sākumā bija ielicis savos video sākumā aprakstu, KA NEATBALSTA JEBKĀDA VEIDA KARU UN AGRESIJU.

FishMV, 13.janvāris 2023, 09:48

Paldies, ka aizstāvi, bet nevajag, man vecmāmiņa kādreiz mācīja, ka, ja sūdu neaiztiek, tad viņš pasmird pasmird un pārstāj, bet ja to visu laiku urķē, tad smaka ilgi turās ....
Katrs dzīvojam saskaņā ar savu sirdsapziņu un katrs ejam savu ceļu ..., man noteikti nav kauns par to ko es daru
FishMV 13.01.23
Un vēl kas. Personīgi jurčikam,
Neskaties taču lūdzu tos Normuda video, citādi eij nu sazin, nojūgsies vēl no savām sliktajām domām. Pataupi sevi kadam aliņam, vai velns sazin ko tu lieto tur.
FishMV 13.01.23
FishMV 13.01.23
Es galīgi nesaprotu tos Grabovska aizstāvjus. Ja publiska persona nekad nepauž atbalstu Ukrainai, nekad nesaka, ka ukraiņi ir malači vai taml, bet pēc visām Bučām utt, publiski pasaka, ka krievi ir jauka tauta, nu, sorī, biš padomājiet kāda morāla ir šim kungam.

Grabovskis normāls čalis!

kurjers6, 11.janvāris 2023, 20:39

Nu, es biju tādās pat domās līdz brīdim, kad ievēroju, ka šis kungs katru gadu 9. maijā sirsnīgi apsveic okupantus, bet pilnībā ignorē latviešus. Smieklīgi, ka pēc kara Ukrainā sākuma šis kungs sevi pasludināja par apolitisku personu, ieteica ukraiņiem uzēst zivis un turpina atkārtot tikai to, kas atbilst krievu propogandai, izvairoties paust atbalstu Ukrainai.

jurciks66, 12.janvāris 2023, 22:04

Pat no Flagman firmas, pašu ukraiņi, neviens savos copes video nerunā par nekādiem atbalstiem, ne par karu, ne par politiku. Vienīgais ka daži tagad visu stāsta Ukraiņu valodā, bettas pats Strašnijs savos video turpina stāstīt krievu valodā, un viņam kolēģi nemet ar akmeni.
Pieradis pats laikam copē tikai politiku plānot. Copēt vajag. Tu neesi gadījumā kāds "no malas apmaksāts" saimas deputāts. ko?
FishMV 13.01.23
Es galīgi nesaprotu tos Grabovska aizstāvjus. Ja publiska persona nekad nepauž atbalstu Ukrainai, nekad nesaka, ka ukraiņi ir malači vai taml, bet pēc visām Bučām utt, publiski pasaka, ka krievi ir jauka tauta, nu, sorī, biš padomājiet kāda morāla ir šim kungam.

TU ATKAL SĀC ?! Kur ir ķeseklis viens atradies. Laikam mazs skolā esi pieradis uz visiem di... . Tavuprāt visiem katru rītu jādzied slavas dziesmas.
Tu vienreiz ieleic linkus, kuri video tie ir kur Normunds sveic 9 maijā un aiztāv Krievijas politiku, lai jau visi redz, citādi tev te tāda tukša muldēšana pēc kārtēja aliņa.
Tu labāk atver viņa tiešsaistes strīmus, viņs pat ir aizbāzis mutes tiem kas ir kaut bišķi sākuši pļerkstēt par politiku, skaidri pateikdams, KA COPI NEJAUKS AR POLITIKU NEKAD, UN NEKAD NERUNĀS PAR POLITIKU NE SAVOS ČATOS NE COPES VIDEO! SKAIDRS TEV!!! Bet tu te visu laiku vāries kā tāda zaļa zupa.
Tā jau ir, ja tava seja šeit nav redzama, tad var muldēt kas ienāk prātā, ar domu ka neviens nezinās kas tas par jurčiku.
Gan jau tu uzpeldēsi kaut kur, kā tāds sauss mēsls virs ūdens, un būsi visiem apskatāms.
Labāk brauc karot, varbūt būs Ukraiņiem lielāk jēga no tevis kaut kur pirmajās līnijās, nekā te viekārši tukšī "izrādīt solidaritāti".
kurjers6 13.01.23
Nu, es biju tādās pat domās līdz brīdim, kad ievēroju, ka šis kungs katru gadu 9. maijā sirsnīgi apsveic okupantus, bet pilnībā ignorē latviešus. Smieklīgi, ka pēc kara Ukrainā sākuma šis kungs sevi pasludināja par apolitisku personu, ieteica ukraiņiem uzēst zivis un turpina atkārtot tikai to, kas atbilst krievu propogandai, izvairoties paust atbalstu Ukrainai.

jurciks66, 12.janvāris 2023, 22:04[/quote]
tev vajadzētu uzēst zivtiņu!:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs