atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Vilnis62 05.01.23
Par šo ir tāds teiciens - vai tu, puisīt, ar šo pašu muti maizīti arī ēd?

Headhunter, 5.janvāris 2023, 20:11

Mans kursabiedrs Janks no Priekuļiem(sen gadus atpakaļ) uz to teica- kad es maizīti ēdu, tad mutē ielieku govs pī..das oderīti.
andreiko 05.01.23
andreiko [28m]: Speciāli Svenam.

Почему русские не ходят в больницу? Потому что у русских две болезни — х**ня и п**дец. п**дец совсем не лечится, а х*йня сама проходит.šis ļoti vecs...:))

svens76, 5.janvāris 2023, 20:36

Флаг тебе в руки, ветер в спину, три пера в задницу и паровоз навстречу. :):):)
zaraza 05.01.23
Bļitka latviski, šķiet, būs žibulis. Un pats process žibulēšana....

Headhunter, 5.janvāris 2023, 19:25

Vēlreiz atkārtoju - nezinu vārda "bļitka" izcelsmi, bet Krievijā tādu pilnīgi noteikti neviens nelieto, no kuras valodas nācis nemāku pateikt. Varbūt tas vispār ir latviešu apvidvārds, galu galā vienu un to pašu lietu vēsturiski dažados novados sauc pilnīgi savādāk.
svens76 05.01.23
andreiko [05.01.23]: Speciāli Svenam.

Почему русские не ходят в больницу? Потому что у русских две болезни — х**ня и п**дец. п**дец совсем не лечится, а х*йня сама проходит.
šis ļoti vecs...:))
andreiko 05.01.23
Speciāli Svenam.

Почему русские не ходят в больницу? Потому что у русских две болезни — х**ня и п**дец. п**дец совсем не лечится, а х*йня сама проходит.
Bjorgvins 05.01.23
andreiko.Vari pievienot sarakstam.Mūsu pusē populārs - pimpagriška.
Domaataajs 05.01.23
Viņi savus "analogov ņetu" teicienus lietos vienalga.

Domaataajs, 5.janvāris 2023, 18:28

Es palabošu, Jūs uzrakstījāt ar kļūdām, pareizi "analo govņet". Tā normālie Krievi runā.

addd, 5.janvāris 2023, 19:04

Nestrīdos, sen normālu krievu nav gadījies satikt.
Headhunter 05.01.23
Par šo ir tāds teiciens - vai tu, puisīt, ar šo pašu muti maizīti arī ēd?
andreiko 05.01.23
Hokejistus diezgan daudzus reiz pazinu. Sergeju Boldaveško, Ingu Eglīti (+++), utt, visus ātrumā atcerēties nevar. Bet teikt, ka viņi spoži lamājās? Phe, vidusmēra līmenis.

andreiko, 5.janvāris 2023, 18:00

Tas ir pizģec šitā pateikt..

ctx1, 5.janvāris 2023, 19:40

Эта жизнь х**ня такая, них** в ней не поймёшь, каждый день ох**ваешь, ох**вшим и помрёшь.
ctx1 05.01.23
Hokejistus diezgan daudzus reiz pazinu. Sergeju Boldaveško, Ingu Eglīti (+++), utt, visus ātrumā atcerēties nevar. Bet teikt, ka viņi spoži lamājās? Phe, vidusmēra līmenis.

andreiko, 5.janvāris 2023, 18:00

Tas ir pizģec šitā pateikt..
Headhunter 05.01.23
"mormiška" jā, bet "bļitka" gan nezinu izcelsmi, Krievijā pilnīgi noteikti tā nesauc, tikai LV esmu dzirdējis.

zaraza, 5.janvāris 2023, 18:46[/quote]
Bļitka latviski, šķiet, būs žibulis. Un pats process žibulēšana....
addd 05.01.23

Domaataajs, 5.janvāris 2023, 18:28

Es palabošu, Jūs uzrakstījāt ar kļūdām, pareizi "analo govņet". Tā normālie Krievi runā.
zaraza 05.01.23
Tāpat kā mormiška un bļitka... dziļi tas krieviskais iesēdies...

daddy_j, 5.janvāris 2023, 17:10

"mormiška" jā, bet "bļitka" gan nezinu izcelsmi, Krievijā pilnīgi noteikti tā nesauc, tikai LV esmu dzirdējis.
Domaataajs 05.01.23
Neliels palīgs stiprāka vārda apgūšanai nacionālā garā:

1. GATAVDIRŠA
2. PUNDURPŪSLIS
3. PIMPAUSIS
4. KNAPZAĶIS
5. IZDILDIRSIS
6. ĻURBASBIKSIS
7. KAUNA GAĻA
8. PĻUGAUSIS
9. MŪJĀBELIS
10. BĪBELBIKSIS
11. BEZDALU KRĀĢIS
12. DIŽKĀPEĻU DIRSĒJS
13. TEĻA TAUKUMS
14. ŽĻĒMĒKSLIS
15. PIDELKAĶE
16. SŪDUMUŠA
17. MIRLA
18. JĀKLIS
19. ŽĻEMBA
20. KŪTSPAKAĻA
21. MAUKUSTALLIS
22. RIEKLA KUŅA
23. KAKALNĪCA
24. UTUKAIJA
25. CIEMAPINCIS
26. LUBRAKS
27. PODA BIRSTE
28. PIRŽA
29. SŪDLAIŽA
30. ĻANKARIS
31. ČURKSTEĻPUPS
32. PIMPULIS
33. BĻURGAĻA
34. LUMPENIS
35. DIEGPAKAĻA
36. SPILKANKRANCIS
37. MAUKDIBENS
38. MESĀKLS
39. CAURDIRŠA
40. BEZDELIS
41. SŪDU KAUSIS
42. KUCES DĒLS
43. STĪVBIKSIS
44. ŽAGARGAILIS
45. PETEŅKOFERIS
46. TEĻPAKAUSIS
47. PĪZDĀBOLS
48. PĻEPENE
49. KLUŽA
50. PIMPAJŪLIS

andreiko, 5.janvāris 2023, 17:24

Rododendru dirslītis arī derētu iedvesmai.
Pārliecinātie krievvalodīgie tak tādus vārdus savu mūžu nespēs izrunāt.
andreiko 05.01.23
Sven, piekrītu. Uz ledus un ģērbtuvēs varētu būt coināk. Lai gan ar Jolkinu mēs šahu arī nespēlējām un baleta izrādes kopā neapmeklējām. :)
svens76 05.01.23
svens76 [05.01.23]: andreiko [4m]: Hokejistus diezgan daudzus reiz pazinu. Sergeju Boldaveško, Ingu Eglīti (+++), utt, visus ātrumā atcerēties nevar. Bet teikt, ka viņi spoži lamājās? Phe, vidusmēra līmenis.neesi laikam uz ledus bijis spēles laikā, tad tā nerunātu:)))
redzi pazīt ikdienā, vai sisties kopā laukumā un pēc tam emocijas dzirdēt ģērbtuvēs ir divas dažādas lietas:)
svens76 05.01.23
andreiko [05.01.23]: Hokejistus diezgan daudzus reiz pazinu. Sergeju Boldaveško, Ingu Eglīti (+++), utt, visus ātrumā atcerēties nevar. Bet teikt, ka viņi spoži lamājās? Phe, vidusmēra līmenis.
neesi laikam uz ledus bijis spēles laikā, tad tā nerunātu:)))
mjuniorss 05.01.23
mirtins [05.01.23]: Lamāties vispār nav glamūrīgi. Man krievu valoda netraucē un krievu tautības cilvēki arī. Man nepatīk sadarbība ar kaimiņvalsts režīmu un visu kas ar to saistīts. Tā bezjēdzīgā ažiotāža, kas tagad notiek par visa latviskošanu un visa krieviskā izskaušanu, ir slimums. 30 gadus laizīt dirsas un tad aiz ukraiņu mugurām slēpjoties uztaisīt savās mājās atmodu, nu tas ir īsti latviski... Latvijā pirms okupācijas bija vairāk nekā 100 000 krievu, atsevišķos Latgales reģionos, tiek lietoti daudzi krieviskas izcelsmes vārdi. Tā pati škola. Un tas nav dēļ okupācijas. Nu ko tagad, aizliedzam čangaļiem runāt? Tas ka pustrakie skaļi klaigā soctīklos un uzskata, ka ir nācijas līderi, nenozīmē, ka viņiem nav diagnozes. Diemžēl veselie to bieži nenofiltrē un pavelkas līdzi :)
Bildi studijā. Principā jau pēc pirmiem diviem teikumiem varēji tālāk arī neko arī nerakstīt.
andreiko 05.01.23
svens76 05.01.23
andreiko [05.01.23]: Sven, esmu divus gadus krievu armijā nodienējis (BBC, elite, Maskava), tici man, tas "b" armijā izklausītos pēc oda pirdiena tukšā mucā. Mums tur krievu ofiņi lamājās tā, kā neviens dzejnieks nespētu.
Kad atnācu no armijas un, kompānijā sēžot, gadījās kāda meitene, kas nolamājās un sūtīja kādu "nahuj", tad teicu, ka lamāties var arī skaisti. Nahuj vietā jāsaka:
Sosi huj u pjanovo jožika čerez mokruju portjanku!
tici man, es diezgan labā līmenī hokeju padsmit gadus kapāju krievu komandā, vienīgais letiņš biju. domāju daudz lamu vārdus neesi dzirdeejis:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs