Ko jūs tur ostat? Naftalīnu? Paskatieties, kādā krāsā izskatās Francijas izlase šobrīd!? Tumši brūnā!
andreiko [18.12.22]: Pussargu līnijā bija vēl Žans Tiganā. Puika būdams, dievināja šo izlasi. Platinī mans elks bija...
Cegls, 18.decembris 2022, 19:15
Un vēl Alans Žiress un Žans Ženginī.[/quote]Tie abi jau bija baltie :)
Martiness nav Mateuss, lai gan abi iraid Lotāri...
Pussargu līnijā bija vēl Žans Tiganā. Puika būdams, dievināja šo izlasi. Platinī mans elks bija...
Cegls, 18.decembris 2022, 19:15[/quote]
Un vēl Alans Žiress un Žans Ženginī.
andreiko [18.12.22]: Esmu tik sens futbola karsonis, ka labi atceros 1982. gada čempi. Tobrīd izcilajā Francijas izlasē (ar visu Platīni priekš un pakaļgalā) bija tikai viens blekijs (no vārda black). Tas bija aizsargs un izlases kapteinis Mario Trezors...
Pussargu līnijā bija vēl Žans Tiganā. Puika būdams, dievināja šo izlasi. Platinī mans elks bija...
Toļiks jau izsplāva ka argentīna divreiz uz tā paša grābekļa neuzkāps, uzkāpa!

Jāmeklē bildīte. Nu kā tā? Ja pat man, nosacīti neitrālam latvietim, asinis vārās, tad iedomājos, kas notiek Argentīnā!
Esmu tik sens futbola karsonis, ka labi atceros 1982. gada čempi. Tobrīd izcilajā Francijas izlasē (ar visu Platīni priekš un pakaļgalā) bija tikai viens blekijs (no vārda black). Tas bija aizsargs un izlases kapteinis Mario Trezors...
Kili - Kili es redzu, bet kur tagad ir Linolejs???
Spranči izlaida laukumā jaunus melnus spriganus zvēriņus, tie sāka jozt un ir arī rezultāts. :)
Un es jau sataisījos šo finālspēli pakārt atejā uz nagliņas!
Vo, cik patīkami kļūdīties, es tomēr dikti mīļoju fūsballu. :)
Spranči nekādi. Čemodāns - lidosta - Parīža.
andreiko, 18.decembris 2022, 18:36
2:2 :)
Spranči nekādi. Čemodāns - lidosta - Parīža.
Di Marija - Di Jēzus - Di Die's :):):)
Nevis Di Marija, bet Di Jēzus!!!
Jāatgādina nezinīšiem, ka Normunds kopš š, g. marta kievu kanālos neko nepublicē un solījis nepublicēties līdz kara beigām. Sk.Makšķ. noslēpumi no 17.03.komentus.
Vai tu gadījumā neesi no kaut kādas sorosīdu organizācijas vai kariņvedīgo partijas, kuri pasākuši visus kas nedomā tieši kā viņi, vai nerunā kā viņi, sauc par kremļa aģentiem un putinistiem.
Jo pirs 2 gadiem šiem bija tāda nostāja - nevakcinējas, tātad putinists. Neatbalsta pidaru lauību - putinists.
Kas jūs visi debīli esat vai ?!
FishMV, 18.decembris 2022, 12:32
Neiedziļinoties pamata tēmā, bet man šķiet tev ir putra galvā, jo jauc paristus ar vienotību un vēl citas partijas vienā grozā, pat nesākot runāt par rašistu troļļiem vai citu populistisku partiju darboņiem, kam visur ir Soros!