Grabovski: priekš kam tu te taisnojies, ja pēc taviem "darbiem" redzams, kas tu patiesībā esi. Piemēram, tev nekādu problēmu lietot agresoru valsts valodu lūdzot, lai tev Rīgā kāds palīdzētu pārvākties. Ja tev ir desmitiem miljoniem kvēlu fanu 30+ valstīs, kā tu saki, tad tev jābūt miljonāram, bet, cik var redzēt, tu esi pliks kā žurka. Tad kāda jēga tev klanīties krievu priekšā?
jurciks66, 6.decembris 2022, 12:16
:)))) es netaisnojos, jo NEKO sliktu neesmu izdarījis, bet vienkārši neļauju katram krāniņam sev dirst uz galvas, man nav kauns par to ko daru
Nu es tā kā vairāk barteri piedāvāju nevis palīdzību meklēju, 50-70 kg Sensas barības maksā ap 300 eiro, pa to naudu garāžu pat izmazgātu , ne tikai izvestu 4-5 maisus ar atkritumiem...
par miljoniem jā, tur gan tev taisnība, nemāku es pelnīt miljonus, nemāku, pārāk daudz laika,naudas un enerģijas ziedoju copei un copes sportam savulaik :), tagad ir kā ir :))), bet tas stimulē strādāt tālāk :)))
Par krievu valodu .... mazs pastāsts ..., dzīvoju Pļavniekos un tur tikko atvērās Pļavnieku tirgus, aizgājām ar ģimeni arī mēs uz turieni svētdien, satiku paziņu - amatnieci, taisa visādas foršas lietas no koka, viņa tur tirgojās un viens no pirmajiem viņas jautājumiem bija - vai te Pļavniekos vispār kāds runā latviski ...., tas 4.dienā no tirgus atvēršanas. Patīk tev tas nepatīk, bet reālā situācija ir tāda, pietam krieviski Latvijā runā lielākā daļa ukraiņu, baltkrievu, krievu, tatāru u.t.t., tie ir Latvijas patstāvīgie iedzīvotāji, nevis agresori, okupanti, ienaidnieki u.t.t., bet gan Latvijas ārsti, juristi, ugunsdzēsēji, celtnieki u.t.t. .
Un tas, ka liela daļa nezin latviešu valodu ir slikti, visas izglītības reformas, valsts iestāžu pārslēgšana uz vienu valodu u.t.t. nesīs augļus pēc gadiem 5-10, bet par to kā ir tagad nevis tikai Grabovskis ir vainīgs, bet gan arī jurciks66 un citi šeit skaļi bļaujošie tautieši... .
es nešķiroju un nešķirošu draugus pēc tautībām, var jau izlikties, ka tas viss mums apkārt nenotiek :), bet no tā jau situācija nemainās :)
paldies par diskusiju :), pat nedaudz uzmundrināja, bet vairs neturpināšu , ziema tak ārā, copes veikalos viss notiekās :))