atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

RaimisD 30.11.22
FishMV [30.11.22]: ...vienīgi Putina sarakstā ir sonedēļ parādījies Lukašenko.
Opā ar ko tad ūsainais putleram ieriebis?
Iemet linku uz ziņu. Kkā esmu palaidis garām.
udens2 30.11.22
Tikko kurskā bijusi apšaude pa elektrostaciju. Vienpadsmit reizes dzirdami sprāgstam lādiņi. Šobrīd skatos skeptiski, ka tie ir Ukraiņi zinot to, ka Melnajā jūrā kuģi sagatavoti, plus bumbvedēj lidmašīnas. Informācija par to klejoja jau divas dienas, jeb apsteidz kārtējo reizi orkus.Tā, ka, lai attaisnotu orki savu rīcību, ir šādas aizdomas par rītdienas scenāriju.

mjuniorss, 30.novembris 2022, 00:26
orliem nekas nav jāataisno,visas tās raķetes tāpat domātas uzgāzt ukraiņiem uz galvas,kad grib tad šauj
FishMV 30.11.22
Uzmetiet aci vai neesat iekļauti sarakstā :)))

,,Anonīmos čatos veidoti "nošaujamo saraksti" ar Saeimas deputātiem, ministriem un slavenībām"

https://jauns.lv/raksts/zinas/532127-anonimos-catos-veidoti-nosaujamo-saraksti-ar-saeimas-deputatiem-ministriem-un-slavenibam

RaimisD, 28.novembris 2022, 14:22

...vienīgi Putina sarakstā ir sonedēļ parādījies Lukašenko.
jegersz 30.11.22
Tikko kurskā bijusi apšaude pa elektrostaciju. Vienpadsmit reizes dzirdami sprāgstam lādiņi. Šobrīd skatos skeptiski, ka tie ir Ukraiņi zinot to, ka Melnajā jūrā kuģi sagatavoti, plus bumbvedēj lidmašīnas. Informācija par to klejoja jau divas dienas, jeb apsteidz kārtējo reizi orkus.Tā, ka, lai attaisnotu orki savu rīcību, ir šādas aizdomas par rītdienas scenāriju.

mjuniorss, 30.novembris 2022, 00:26

Tas diemžēl ir karš, ja nāks pie mums - man ar būs īsa saruna ar daudziem un frontē es paņemšu vairāk kā par vienu, šaut un slēpties māku, bet cik nošaušu ir spekulatīvs jautājums!
jegersz 30.11.22
Kad visiem draudam ar nosalšanu...

mjuniorss 30.11.22
usis 29.11.22
Nav jau tik traki, klīst runas ka esot arī labie krievi, tipa kādi 15000, varbūt nedaudz pārspīlēts cipars, kā jau copmaņiem ierasts.
jegersz 29.11.22
Un kāds domā, ja izdzīs orkus no Ukrainas, kaut kas mainīsies, pirmās divas minūtes!

https://youtu.be/87lpSHGsTUc
Bebrs 28.11.22
Bet viņam jau smadzenes atdauzītas un padomāt loģiski nevar.
Bebrs 28.11.22
briedim žesti tādi paši kā znarokam, principā tas ir "pargriezīšu rīkli". briedelim kā bijušajam policistam vajadzētu tā ka zināt, ka ar tādām lietām nejoko un pa to arī var dabūt kādu sodu
https://www.facebook.com/Briedis.Mairis/videos/3021660141459703
jegersz 28.11.22
Davis-Di 28.11.22
Paturpinot to dīķs foreļu tēmu - ja dīķis sekls, līdz 2 m, tad ļoti labi strādā 1,5 m pavada(atvods) ar nelielu peldošu gumiju un putuplasta bumbiņu (ērtāk izmantot putu no kā taisa mandulas, popapus u.t.t.), iemet un ļauj māneklim nostāties vertikāli (peldošās foreļu pastas efekts), sekundes 30-60 pauze un pavelkam pa metru un atkal tas pats. Pluds-vagleris dod to pašu efektu, tikai dziļākos ūdeņos, un ar jebkuru gumiju :))), jo tā vienkārši karājas metrīgā pavadā.
Slieku liku tikai tāpēc, lai parādītu, ka to ēd, braucot copēt sev tārpus līdzi neņemu, kukurūzu gan, mazās ēdamgumijas un kukurūza, arī no ledus, paber kukurūzu, bet ķer pamatā uz mazo ēdamgumiju uz 1-2 gramu džiga. Gumijām tomēr viss kas ikru krāsā strādā labāk, spēle lēna un ļoti lēna, aukstums tomēr visu zivi padara kūtrāku.

normunds.grabovskis, 28.novembris 2022, 09:45

Līdzīgi ar vagleri un 1m+ pavadu + maza gumija savulaik esmu Kaņierī ķēris pasīvu asari un ruduļus.
RaimisD 28.11.22
Uzmetiet aci vai neesat iekļauti sarakstā :)))

,,Anonīmos čatos veidoti "nošaujamo saraksti" ar Saeimas deputātiem, ministriem un slavenībām"

https://jauns.lv/raksts/zinas/532127-anonimos-catos-veidoti-nosaujamo-saraksti-ar-saeimas-deputatiem-ministriem-un-slavenibam
usis 28.11.22
daddy_j [28.11.22]: es savējos jauniešus foreļdīķos vispirms "trenēju" ar mākslīgām ēsmām - rotiņiem, gumijām, voblerīšiem, dažādu vilkšanas tehniku... kad paliek skābi ģīmji (~pēc stundas), atļauju ar pludeni uz kukurūzu vai garneli kaut ko noķert, lai rodas motivācija :))
Sadists, bik šie paaugsies, tu stiepsi roku pēc tējas krūzes, pabīdīs tālāk, motivācijai vingrot.
:D
daddy_j 28.11.22
es savējos jauniešus foreļdīķos vispirms "trenēju" ar mākslīgām ēsmām - rotiņiem, gumijām, voblerīšiem, dažādu vilkšanas tehniku... kad paliek skābi ģīmji (~pēc stundas), atļauju ar pludeni uz kukurūzu vai garneli kaut ko noķert, lai rodas motivācija :))
Paturpinot to dīķs foreļu tēmu - ja dīķis sekls, līdz 2 m, tad ļoti labi strādā 1,5 m pavada(atvods) ar nelielu peldošu gumiju un putuplasta bumbiņu (ērtāk izmantot putu no kā taisa mandulas, popapus u.t.t.), iemet un ļauj māneklim nostāties vertikāli (peldošās foreļu pastas efekts), sekundes 30-60 pauze un pavelkam pa metru un atkal tas pats. Pluds-vagleris dod to pašu efektu, tikai dziļākos ūdeņos, un ar jebkuru gumiju :))), jo tā vienkārši karājas metrīgā pavadā.
Slieku liku tikai tāpēc, lai parādītu, ka to ēd, braucot copēt sev tārpus līdzi neņemu, kukurūzu gan, mazās ēdamgumijas un kukurūza, arī no ledus, paber kukurūzu, bet ķer pamatā uz mazo ēdamgumiju uz 1-2 gramu džiga. Gumijām tomēr viss kas ikru krāsā strādā labāk, spēle lēna un ļoti lēna, aukstums tomēr visu zivi padara kūtrāku.
badapiicka 28.11.22
Neesmu dīķu piekritējs, bet dažreiz ir jautri, vismaz bērniem!
https://youtu.be/rcbT2QGI3oo

Davis-Di, 25.novembris 2022, 19:02

Kāds bračka malacis!- "Viss kārtībā, Lindiņ!")
Davis-Di 27.11.22
Sorry, es domāju atkal par Juri Griķi, bijušo Jūrmalas telefona mezgla priekšnieku un domes deputātu arīdzan. Tāds labs, sen neredzēts čoms, basīti padomju laikos spēlējām kopā.

andreiko, 27.novembris 2022, 19:34

Nu mans tēvs ar pliku roku ar nebija ņemams, ieviesa gan brāķerus, gan izveidoja Kokapstrādes asociāciju un ņēmās Rūpniecības kamerā. Man tēvs bija par pārstrādi, nevis apaļkoku eksportu 9x gados, līdz ar to bija diezgan daudz ienaidnieku. Kad tēvs nomira, es biju pārāk jauns un vēl jaunībā stulbs, lai saglābtu to ko tēvs bija izveidojis.
andreiko 27.11.22
Sorry, es domāju atkal par Juri Griķi, bijušo Jūrmalas telefona mezgla priekšnieku un domes deputātu arīdzan. Tāds labs, sen neredzēts čoms, basīti padomju laikos spēlējām kopā.
Davis-Di 27.11.22
Dāvi, vai gadījumā tavs vecais iraid Juris un strādāja Jūrmalā telsakaros?

andreiko, 26.novembris 2022, 07:57

Ja domā par manu tēvu, tad viņam vārds bija kā manam dēlam Cedriks, tēvs divas ar pus dekādes zem zemes, viņa sfēra bija kokapstrāde.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs