Šobrīd vaiga sviedros baudu atvaļinājumu Portugālē. Pirmo reizi vakarā izdomāju ieslēgt škandālkasti (TV). Bļin, otrais kanāls ko uzspiedu bija krievu pervij kanal un vēl moskaļu valodā.
Rašistu kanāli rullē ...
Rašistu kanāli rullē ...
snitraM [23.09.22]: Armijnieki apgalvo ka tie kas pālī un pirmajās rindās, tie nekrīt. Tie kas baidās un lien pa krūmiem krīt pirmie.Un tagad piepūlam smadzenes un padomājam vēlreiz, vēlams loģiski!
Armijnieki apgalvo ka tie kas pālī un pirmajās rindās, tie nekrīt.
snitraM, 23.septembris 2022, 19:34
raihs [23.09.22]: copis [45m]: https://youtu.be/fXGBb0VvK3c Riktīgi dauņi,vāļinki ar divu klašu izglītību,kamēr šnabis galvā ,ērgļi,kad ieraudzīs realitāti un nāvi sapratīs kur nokļuvuši...Cerams ka visi nosprāgs UKRAINĀ. Man jau 52 bērnībā sencis ,teica ka labs krievs ir miris krievs....pilniga taisnība...Nu es viņu situācijā konstanti būtu totālā pālī...Armijnieki apgalvo ka tie kas pālī un pirmajās rindās, tie nekrīt. Tie kas baidās un lien pa krūmiem krīt pirmie.
copis [23.09.22]: https://youtu.be/fXGBb0VvK3c Riktīgi dauņi,vāļinki ar divu klašu izglītību,kamēr šnabis galvā ,ērgļi,kad ieraudzīs realitāti un nāvi sapratīs kur nokļuvuši...Cerams ka visi nosprāgs UKRAINĀ. Man jau 52 bērnībā sencis ,teica ka labs krievs ir miris krievs....pilniga taisnība...Nu es viņu situācijā konstanti būtu totālā pālī...
FishMV [23.09.22]: jāsaigaida kad iedos stroķus, un tad pa taisno uz Kremli jāiet.Kādi viņi gājēji :)
RaimisD [21.09.22]: dakterp [21.sep]: Ielās izgājušo cilvēku skaits atkal nekādsNu tas ir skaidrs kāpēc.Krievija piekops līdzīgu mītiņu ierobežojošu taktiku.
Raška, saruna virtuvē.
Dēls. Iešu ielās !!!
Mamma. Tu stūlbs esi ! Savāks tevi menti, pa taisno no ,,televīzora,, aizbrauksi uz fronti, sēdi uz pakaļas un nerausties !
Varētu izveidoties dikti interesanta situācija, kad tos, kurus ar varu savāca no mājām, ielām nodrošinās ar ekipējumu un iedos ieročus.! 300000 ar varu mobilizēti un apbruņoti neapmierināti krievi! Vai viņiem kāds varēs ko iebilst, ja viņi visi, kolektīvi pateiks, ka nē, tomēr neies karot?! Un kas būs, ja tomēr iebildīs?!:)
nelietotaajs, 22.septembris 2022, 22:05
Viņiem nav jāsaka uzreiz ka nekaros, jāsaigaida kad iedos stroķus, un tad pa taisno uz Kremli jāiet.
FishMV, 23.septembris 2022, 09:16
Varētu izveidoties dikti interesanta situācija, kad tos, kurus ar varu savāca no mājām, ielām nodrošinās ar ekipējumu un iedos ieročus.! 300000 ar varu mobilizēti un apbruņoti neapmierināti krievi! Vai viņiem kāds varēs ko iebilst, ja viņi visi, kolektīvi pateiks, ka nē, tomēr neies karot?! Un kas būs, ja tomēr iebildīs?!:)
nelietotaajs, 22.septembris 2022, 22:05