atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

micuks 22.09.22
Ir kaut kad, kaut kur šādas bumbas reāli izmantotas? Hirosima un Nagasaki bija pārāk sen. Un cilvēki viņās dzīvo. Teorētiski daudzi būtu ieinteresēti tādas bumbas izmantošanā reālos apstākļos. Vajag taču saprast ko tāda īpašumā esoša bumbiņa spēj reālos kaujas apstākļos izdarīt. Sevišķi ja viņas nenodara globāla apmēra postu kā Černobiļa.
Batlers 22.09.22
Zelenskis nekandidē kāda no mūsu partijām tad man uzreiz būtu skaidrs par ko balsot,,,
udens2 22.09.22
Kurš zina cik tāda maza atombumbiņa lielu postu spēj nodarīt ja salīdzina ar Černobiļas katastrofu? Cik lielu teritoriju spēj nopostīt un saindēt?

micuks, 22.septembris 2022, 21:22
atombuma tūkstošiem reižu mazāk piesārņojuma rada nekā černobiļas katastrofa,bet nu tāpat sekas kaut kādas ir,jo jaudīgāka bumba jo vairāk piesārņojuma
udens2 22.09.22
kaut kāda fake ziņu lapeles tu lasi

udens2, 22.septembris 2022, 21:06

Kādas nu patrāpās ceļā. Dod šur ne feik ziņu lapeles.

micuks, 22.septembris 2022, 21:08
https://t.me/u_now
micuks 22.09.22
Kurš zina cik tāda maza atombumbiņa lielu postu spēj nodarīt ja salīdzina ar Černobiļas katastrofu? Cik lielu teritoriju spēj nopostīt un saindēt?
Domaataajs 22.09.22
Un pamatā tādi paziņojumi ir feiki, lai radītu haosu sabiedrībā. Izņēmumi, protams, ka arī mēdz būt.
Domaataajs 22.09.22
Par kodollietām visu laiku runā. Un kurš atbalstīs šādu gājienu? Un kas notiks pēc tam? Iebaidīs te kādu pēc tam, kad viss būs saindēts ar radiāciju, tur jau vairs variantu nav. Nolīdzināt RU līdz ar zemi un viss.
Domaataajs 22.09.22
micuks 22.09.22

udens2, 22.septembris 2022, 21:06

Kādas nu patrāpās ceļā. Dod šur ne feik ziņu lapeles.
udens2 22.09.22
Ja patiesība, tad tas galīgi vairs nav labi
https://t.me/rezident_ua/14152

micuks, 22.septembris 2022, 21:01
micuks 22.09.22
Ja patiesība, tad tas galīgi vairs nav labi
https://t.me/rezident_ua/14152
micuks 22.09.22
Beigsies pirmais miljons savāks nākamo. Kā saprotu tad aktīvi teik vākti čukč veidīgei. Gan jau ko to ir pietiekamā daudzumā. Uz 100+ miljoniem iedzīvotāju 2 miljoni tāda statistika vien ir
Domaataajs 22.09.22
Nu redzēsim kā krievi vāks to miljonu. Un ko viņi iesāks, kad tas miljons pamazām pārvērtīsies par Gruz -200, vai pazudīs bez vēsts pārvietojamās krematorijās vai sunīši viņus apgrauzīs.
https://www.apollo.lv/7611369/foto-krievijas-propagandisti-un-soctiklu-lietotaji-splauj-zilus-ugunus-par-gusteknu-apmainu-un-putina-lemumu
jegersz 22.09.22
Redzot kā rašisti visu caur pēcpusi dara, tad no apgādes un loģistikas viedokļa, man šķiet viņi īsti pat nav sākuši gatavoties to miljonu aptērpt un pabarot.
Kāds kur ēdināšanā strādā varētu uzmest, ko nozīmē vienu miljonu pabarot!
Ja pieņem, ka tikai 200gr gaļas dienā, tad tas ir 200t gaļas dienā, 1400t nedēļā un 6000t mēnesī, nerunājot par pārējo!
Domaataajs 22.09.22
Kazahstāna, atkal Gruzija, tas ir reālāks šobrīd, bet ar ko lai viņi tur iet, ar sapieru lāpstām?
Vispār Kazahstāna tagad tā kā Ķīnas aizbildniecībā nokļuvusi esot.
Moldovai Ukraina priekšā un pa jūru un gaisu arī nevar tai piekļūt, UA PGA un Harpoon to teritoriju varot izkontrolēt.
Batlers 22.09.22
Izgāju ārā staigāt ar savu duksi stāv pie eleganta viesnīcas viena mašīna ar BALTKRIEVU NUMURIEM OTRA AR KRIEVU SLAVA Latvijai kā uzņemam ciemiņus,
micuks 22.09.22
Nu kāda Armēnija, kāda Azerbaidžāna? Tavi piesauktie "jaunie virzieni"? Vari lūdzams pamatot savu spriedelējumu, citādi lasot rodas viegla neiecietība :D

pusdienlaiks, 22.septembris 2022, 20:22

Resurss būs savākts, tātad ir kaut kur jāizlieto. Armēnija ar Gruziju ir pa laikam pašaudās. Tātad situācija ir gana nestabila un pastāv iespēja ka tur var kaut ko nošņāpt, saasināt situāciju. Kas tur vēl tajā galā pēdējā laikā plēsās? vovka taču bija deklarējis plānus ka jāatjauno PSRS robežas. Miljons līķu Ukrainai. Varbūt gatavojas smagām ziemas kaujām un miljons tā tik vien būs.
Ja man būtu tādi Napaleona plāni es mēģinātu iekarot pēc iespējas lielāku teritoriju. Ilgāk par mani atcerētos vēstures grāmatās... Lai gan nē, es uzreiz dažas mazas atombumbiņas uzmestu. Lielas nē, jo tad nebūs kam par mani lasīt vēstures grāmatās.
Domaataajs 22.09.22
Nu kaut kādus automātus dabūs varbūt no Z- korejas, dronus no Irānas, jau 3. lidmašīna, starp citu jau pienākusi ar tiem Vnukovas lidostā, tas no Ždanova, nevis krievu propagandas, tā kā HIMARSu u.c. tehnikas medības paredzētas.
No Z- korejas tjipa miljoniem šāviņus pirkšot vai jau pērk, vai vienkārši baumo, nezinu. Kaut kādas 6 mm mīnas ar hieroglifiem kaut kur rādīja, bet RU armijā tāda kalibra neesot, jāpērk arī mīnmetēji. Tjipa ķīniesu tās bija.
Pie mums arī var gāzties iekšā, gan atsauces uz Zilakalna Martu, gan Banķis ko rakstījis par 35-36. gadu, kad apdraudēta demokrātija un līšot asinis. Bet tas var arī nebūt karš, bet iekšējas lietas.
Domaataajs 22.09.22
Nupat Slovēnija atdeva UA vecus lūžņus T55S. Modernizētus. Kāds saka 28, cits saka 40 gab.
105 mm lielgabals

Domaataajs, 21.septembris 2022, 23:01

Aizmirsi par visu pārējo, ko iepriekš atdeva ...
Lietuva ar atdeva ww2 haubices ar visiem lādiņiem, un?

Davis-Di, 22.septembris 2022, 00:39

Es tak visu nezinu, ko viņiem tur citi atdeva. Bet T 55 pirmkārt vēl viņi paši tādus lieto, otrkārt, tie ir modernizēti kā jau te iepriekš teica un arī Ždanovs to teica un izstāstīja, kas tieši.
Un vispār, visi lūžņi ir labi, ja tie darbojas un ilda savu funkciju.
Moldova varētu būt. Kas tur vēl Armēnija, Azerbaidžāna, tā puse. visvieglāk pieļauju būtu mūsu puse jo armija ir maza EE, LV, LT kopā ņemtas. Kamēr NATO atnāks tikmēr paspēs iekārtoties. Ko EE premjere nesen par iebrukumu mūsu pusē klāstīja. Izklausījās gana reāls plāniņš. Ņemot vērā ka mūsu augstākā virspavēlniecība ir VDK darboņi, pat nepabrīnīšos, ka sūdu gadījumā tiks dota pavēle visiem sēdēt savās bāzēs un nepretoties.

micuks, 22.septembris 2022, 19:21

Nu kāda Armēnija, kāda Azerbaidžāna? Tavi piesauktie "jaunie virzieni"? Vari lūdzams pamatot savu spriedelējumu, citādi lasot rodas viegla neiecietība :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs