Kas tad rīt paredzēts?
Lietuva atbilstoši ES sankcijām piegrieza daļu tranzīta uz Kaļiņingradu! Tagad propagandas zobijkaste mordorā gandrīz uzsprāgst draudot gan ar karu, gan ar to ka LT prezidents nevarēs braukt uz mordoru, papildus Krievija izvirzījusi teritoriālas prasības pret Klaipēdas reģionu.
jegersz, 21.jūnijs 2022, 12:00
Visdrīzākais, ka neizdosies trāpīgi pateikt domu, bet mēģināšu.
Vatastāna 90o gadu sākumā bija caurmērā progresīva valsts, praktiski vieni no pirmajiem sāka cccp demontāžu- demonstrācijas, protesti, utt. Labi, zajebal viņiem dzērājs Jeļcins, vajag caru. Labi, ja vaig ta vaig... Es tikai domāju, kurš un kādā veidā lēni, daudzu gadu garumā, apzināti, mērķtiecīgi, varētu pat teikt-gudri, veidoja visu šo vājprātu, kas pašreiz notiek krievu galvās??? Tas taču ir monstrozs darbs ar monstroziem izdevumiem- ārvalstu politiķu uzpirkšana, propagandas tv kanālu apmaksāšana gan krievijā, gan ārzemēs, baznīcas padarīšana par slepkavību svētītāju, ienaidnieka tēla radīšana, ieroču ražošana, tautas atbalsts laimā, kad pusvalsts dirš sausajos podos, utt.
Nu kurš to visu vadīja, organizēja, analizēja, pētīja? Kurš zināja, ka tas nostrādās? Es saprotu, viņi nošpikoja vācu fašistus, bet tur daudz atšķirību. Izskatās gluži pēc slepenā gudrā ļaundara no "007", kurš grib iznīcināt pasauli. Un tas "smadzeņu līderis" nu toč nav pats putins- tas ir milzīga slepena konglomerāta darbs, lai padarītu 90% krievu par totāli nozombētu "мразоту", kura pati neko neražojot, neradot, lepojas ar to, ka tupi slaktē tūkstošiem cilvēku, vadoties pēc nacionālās piederības?
raihs, 13.jūnijs 2022, 23:21
Man šis pasākums baigi interesē, un tā rezultāti ! Vispār diezgan negaidīti, un sastāvs dīvains - vēl orbanu varēja paķert līdzi...
raihs, 16.jūnijs 2022, 16:35
- Привет. Может на латышском?
- Нет, нет. Я не националист.
daddy_j [40m]: Interesantas, kaut arī iespējams, feikas ziņas:Ja arī tā būtu taisnība. Tādas dalītas jūtas, nevar zināt kāds jebanāts var nākt pie varas.
RaimisD, 15.jūnijs 2022, 12:43
daddy_j [15.06.22]: Interesantas, kaut arī iespējams, feikas ziņas:Ja arī tā būtu taisnība. Tādas dalītas jūtas, nevar zināt kāds jebanāts var nākt pie varas.
Interesantas, kaut arī iespējams, feikas ziņas:99.999% ka feiks,bet ceram uz to labāko,atlikušo 0,001% :)
https://news.obozrevatel.com/russia/istochniki-v-razvedke-putin-vpal-v-komu-posle-neudachnoj-operatsii-v-kremle-srochno-razrabatyivayut-stsenarij-peredachi-vlasti.htm
daddy_j, 15.jūnijs 2022, 12:16