atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

dakterp 20.04.22
Tikmēr Polija nojauc kārtējo sarkanarmiešu piemiņas sūdu... Lētāk tak nojaukt, nevis krāsu tīrīt.
Tik mūsējie turpina "futbolu spēlēt " par atbildību...
"В Польше снесли памятник красной армии, который до этого неизвестные облили краской"
Avots: NEXTA
Karlis_K 20.04.22
Tik sasodīti žēl Mariupoles aistāvjus, izskatās ka kritīs visi :( johaidī vairāk kā mēnesi noturējās, noteikti varoņi gaidīja ka viņus izglābs, un še tev nekā, bezspēcība un niknums par šo visu.. nolāpītie liekuļi un divkoši Eiropā.
udo733 20.04.22
daddy_j [12:26]: Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

raihs, 20.aprīlis 2022, 09:30

Bet cik tu, igauni, ziedoji ukraiņiem no SAVA "GDP"?

Es parēķināju - 0.5%... sakaunējos un tūliņ noziedošu vēl tikpat!!Sarēķināju. 1,1%.
Bet manuprāt salīdzināt privātpersonu ar valsti ir galīgi garām.

raihs, 20.aprīlis 2022, 12:50

Nu vo, cienījami!! :) es ar steigu labojos! :)

Redzi, valstij/politiķiem ir intereses... kad dzirdu no vācijas (apzināti ar mazo), ka nevajag Ukrainai palīdzēt, lai ātrāk kapitulē un atgriežamies pie normāla biznesa, man slikti paliek...

un ar šitādiem mēs esam vienā laivā??! ...bet tas jau nebija nekāds noslēpums, ņemot vērā NS1 un NS2...tagad tikai skaidrāk parādās...
AI :(

daddy_j, 20.aprīlis 2022, 13:32

Varbūt paskaties vispirms kas Latvijā notiek ar vatņikiem un tad izdari secinājumus par citiem.Šeit tie orki ir daudz vairāk un uzvedas vēl pretīgāk kā tādā Vācijā.Varbūt vispirms no viņiem paši attīramies un tad mācam citus?
daddy_j 20.04.22
daddy_j [12:26]: Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

Es parēķināju - 0.5%... sakaunējos un tūliņ noziedošu vēl tikpat!!Sarēķināju. 1,1%.

raihs, 20.aprīlis 2022, 12:50

Nu vo, cienījami!! :) es ar steigu labojos! :)

Redzi, valstij/politiķiem ir intereses... kad dzirdu no vācijas (apzināti ar mazo), ka nevajag Ukrainai palīdzēt, lai ātrāk kapitulē un atgriežamies pie normāla biznesa, man slikti paliek...

un ar šitādiem mēs esam vienā laivā??! ...bet tas jau nebija nekāds noslēpums, ņemot vērā NS1 un NS2...tagad tikai skaidrāk parādās...
AI :(
udens2 20.04.22
udens2 [34m]: Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

raihs, 20.aprīlis 2022, 09:30Raih,tas ir no 24.februāra,iespējams tagad ir kas savādāk.Kaut kad iepriekš skatījos Arestoviču,viņš izteica īpašu paldies Latvijai,tā ka mūsējie gan jau arī palīdz kā varNu ja, no 24.02- no datuma, kad sākās karš. Tajā rītā es ielidoju no Santiago Amsterdamā ap 5:00, ieraudzīju tviterī ziņas par karu, un nesapratu, kādēļ tik maz komentāru... Man pēc 14 stundu lidojuma ar iekšējais pulkstenis bija nojucis... Un pasaulē visi vēl gulēja... Un cilvēki mierīgi kafejnīcās rija kruasānus laikā, kad CNN ziņoja par iebrukumu... Neviens pat neklausījās. Sirreāla bija sajūta.

raihs, 20.aprīlis 2022, 12:30
Postpadomju iedzīvotāju šo karu uztver daudz personiskāk nekā vecajā eiropā,tie nav baudījuši krievu pasauli ar visiem tiem ''labumiem'',viņi pat nenojauš kādi bezsmadzeņu barbari ir krievi.
raihs 20.04.22
daddy_j [20.04.22]: Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

Es parēķināju - 0.5%... sakaunējos un tūliņ noziedošu vēl tikpat!!
Sarēķināju. 1,1%.
zivotaajs 20.04.22
Nja, interesanti... ieradas ukraiņu bēgļi ar bērniem, un otraja dienaa bija jautājums KUR VAR MĀCĪTIES LATVIEŠU VALODU?. Uz jautajumu kapēc jums latviešu valoda.....Atbilde...Ukrainā viss tik atri nebeigsies, domāju vismaz pāris gadus dzīvot TE, bērni mācīsies, un man valoda ir jāzin vismaz vienkāršas saziņas līmeni......Vairāk komentaru nav .. Tiesa , varbuut man trapijas satikt tadus cilvekus
raihs 20.04.22
udens2 [20.04.22]: Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

raihs, 20.aprīlis 2022, 09:30Raih,tas ir no 24.februāra,iespējams tagad ir kas savādāk.Kaut kad iepriekš skatījos Arestoviču,viņš izteica īpašu paldies Latvijai,tā ka mūsējie gan jau arī palīdz kā var
Nu ja, no 24.02- no datuma, kad sākās karš. Tajā rītā es ielidoju no Santiago Amsterdamā ap 5:00, ieraudzīju tviterī ziņas par karu, un nesapratu, kādēļ tik maz komentāru... Man pēc 14 stundu lidojuma ar iekšējais pulkstenis bija nojucis... Un pasaulē visi vēl gulēja... Un cilvēki mierīgi kafejnīcās rija kruasānus laikā, kad CNN ziņoja par iebrukumu... Neviens pat neklausījās. Sirreāla bija sajūta.
daddy_j 20.04.22
Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

Es parēķināju - 0.5%... sakaunējos un tūliņ noziedošu vēl tikpat!!
udens2 20.04.22
Arvien biežāk gribu būt igaunis... Kur Latvija šai sarakstā? Kā parasti, nekur...

Raih,tas ir no 24.februāra,iespējams tagad ir kas savādāk.Kaut kad iepriekš skatījos Arestoviču,viņš izteica īpašu paldies Latvijai,tā ka mūsējie gan jau arī palīdz kā var
RaimisD 20.04.22
Sen to šaragu vajadzēja aizklopēt.
Citāti no raksta.

,,Es uzskatu, ka Latvijas Krievu savienība kā partija ir jālikvidē.''

“30 gadus mēs esam nākuši pretī, visu laiku atvainojušies un centušies krievus integrēt, tagad pēkšņi mēs vēlreiz nāksim pretī un lūgsim piedošanu. Tie, kuri 30 gadu laikā nav iemācījušies latviešu valodu un spļāvuši tai virsū, kā tu domā, viņi pēkšņi sāks mācīties latviešu valodu un cienīt mūsu vēsturi un kultūru?”

https://www.la.lv/veidemane-vini-mums-draud-ar-navi-tatad-gusta-nenems-vienkarsi-nosaus-paldies-lks-ir-jalikvide
andreiko 20.04.22
hõbedane maja, vai mums ir miera līgums?

https://youtu.be/oDjY1B854jk :)
raihs 20.04.22

andreiko 20.04.22
Raimondam. Tev, protams, ir taisnība. Priekš tevis - https://youtu.be/MN_Vqms8IzE
andreiko 20.04.22
Andreiko
Uzvedinošs jautājums - mēs ar tevi esam "dzīvajā" tikušies? Un ja jā, tad kur?

raihs, 19.aprīlis 2022, 18:08

Meža Salās tu biji nevis uz copi, bet uz baņu. Biji kopā ar dēlu.
jegersz 20.04.22
Autobusi ļoti vajadzīgi, vēl kādu tramvaju vecu varētu piemest līdz manuprāt viņi par kādu tanku būtu daudz priecīgāki, kur tagat ar maršruta autobusiem braukt,,

Batlers, 19.aprīlis 2022, 21:52

Tu esi vienkārši stulbs vai trollis, kas nezin ko vairs rakstīt?
Batlers 19.04.22
Autobusi ļoti vajadzīgi, vēl kādu tramvaju vecu varētu piemest līdz manuprāt viņi par kādu tanku būtu daudz priecīgāki, kur tagat ar maršruta autobusiem braukt,,

raihs 19.04.22
RaimisD [19.04.22]: raihs [46m]: Andreiko
Uzvedinošs jautājums - mēs ar tevi esam "dzīvajā" tikušies? Un ja jā, tad kur?No teiktā varēja spriest , nav būts klubā, ir līdzīgi cilvēki , visādi gadās.
Beidziet ņemties.
Nevis līdzīgi, bet vienādi, un abi Andri:) Pacieties, lūdzu, drīz beigsim! :)
RaimisD 19.04.22
raihs [19.04.22]: Andreiko
Uzvedinošs jautājums - mēs ar tevi esam "dzīvajā" tikušies? Un ja jā, tad kur?
No teiktā varēja spriest , nav būts klubā, ir līdzīgi cilvēki , visādi gadās.
Beidziet ņemties.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs