Andreiko
Uzvedinošs jautājums - mēs ar tevi esam "dzīvajā" tikušies? Un ja jā, tad kur?
Tīrais rikošets izskatās, tā lode plakaniski arī atlidojusi...
Jānim
"Naktīs, kad andreiko saldi sus, viņa dvēsele pamet sagurušo ķermeni vientuļi klīst pa naksnīgajām Rīgas ielām, savas neremdināmās sāpes skalojot vecpilsētas krogos..." Skaisti, vai ne?
TV, džekiņ vēl jātrenējas pantu rīmēšanā :)
Visu laiku labākais (manā izpratnē) dzejas meistars reiz rakstīja tā:
Bet tirgus vārtos ...
Bet tirgus vārtos smags kā sirds
Tup ubags. Skrandas pūst un smird.
Uz ceļiem tup. Un skumst un līkst,
Tam plaukstā santīms smīnot nīkst.
Kad garām iet kāds bagāts kungs,
Viņš zemāk līkst un stiprāk kunkst,
Kad lepna dāma garām slīd,
tas klāt pie svārkiem viņai krīt.
Aleksandrs Čadarainis, nu gandrīz kā dzīvs :)
Vestes kabatās ne tērauda plates jābāž, bet mobīlos telefonus :)
7,62 kalibrs iestrēgst.
Tas tā, hvz caur kādu smilšu čupu tas iepriekš izgājis.
RaimisD, 19.aprīlis 2022, 13:23
Skatījos vakar video, labs :) bet nu skaidrs ka caur kādu šķērsli jau izgājusi, vai rikošetā vai izšauta virs 1km attāluma, jo neviena mobilka neglābs no šāda kalibra lodes izšautas tiešā tēmējumā no kādiem 100m.
WILKS [18.04.22]: Bruņu veste jau nav kaut kāda panaceja pret lodi, trāpīs tev 7,62, un nekas neglābs. Bruņu veste rada tādu aizsargātības ilūziju

Vestes kabatās ne tērauda plates jābāž, bet mobīlos telefonus :)
7,62 kalibrs iestrēgst.
Tas tā, hvz caur kādu smilšu čupu tas iepriekš izgājis.
Un es esmu tik stulbs, ka googlē nevaru atrast savu bildi, šis izstrādājums uzrāda tikai dermatologa (viņš gan ir Rubins) krāna speciālista vai reklāmista bildītes. Un neviens no tiem točno neesmu es. Pimpja profesoru esmu intervējis, viņš bija no tās slavenās Valdmaņa brigādes, bet tripera dakteris pamanījās atšķelties pat no šortu karaļa un izveidot savu neatkarīgu partiju. No kurienes tā neatkarājas, infas nav, jo pa krogiem nestaigāju un maukas napisu. :)
Nu, Raich, tu dod! Nu neesmu bijis tajā krogā nekad, ne pirms mēneša, ne nākammēnes negrasos. Mēģināju atcerēties, kad pēdējo reizi biju kādā krogā un tā reize bija laikam 4. februāris. Rudenī salauzu plecu (atslēgas kauls un saite kirdik), mani TOS-ā saskrūvēja, reizi mēnesī slāju uz Pērnavas 10, kur ķirurgs (Mārcis Jēgers) uzmeta aci jaunajam rentgenam, palūreja uz plecu un tieca - nē, vēl nē. Nu un tur uz pieņemšanu bija arī mans palātas kolēģis no Iecavas. Mūs abus izmeklēja, un es pēc tam teicu - veselības uzlabošanas nolūkos jāiebrien ieraut. Un mēs iebridām tādā maziņā ūķītī uz Brīvības ielas pirms Gaisa tikta, tajā, kas gandrīz vai blakus "SantaBarbarai". Tur iepirdmām divreiz pa sotakam un viss, kāpām sb tranā uz braucām uz Rīgas Centrālo staciju.
P.S. Manējā bilde googlē???
Priekš kam, atver copeslietas profilu, un viss. Vispār manējām bildēm googlē nevajadzētu mētāties, un vispār es pazīstu vēl divus Andrus R.
andreiko [19.04.22]: Apskatījos, kur atrodas tas suks, Blaumaņa 32. Nu patiešām, patiešām, nekad dzīvē neesmu tur bijis, man no Blaumaņa ielas atmiņā ir vien "Kristīne" un "Zem ozola", visādi citādi lepnās trekterēšanas orģijklubi nav īsti manā gaumē. Un tiešām, Jāni, es uz krogiem vairs neeju, priekš kam?
Naktīs, kad andreiko saldi sus, viņa dvēsele pamet sagurušo ķermeni vientuļi klīst pa naksnīgajām Rīgas ielām, savas neremdināmās sāpes skalojot vecpilsētas krogos... Skaisti, vai ne?
P. S. Iesitot googlē tavu vārdu / uzvārdu un ieraugot tavu foto, tas uzmācīgais tips bija tava kopija :) Andreiko, man tev ir sliktas ziņas... :DDD
Apskatījos, kur atrodas tas suks, Blaumaņa 32. Nu patiešām, patiešām, nekad dzīvē neesmu tur bijis, man no Blaumaņa ielas atmiņā ir vien "Kristīne" un "Zem ozola", visādi citādi lepnās trekterēšanas orģijklubi nav īsti manā gaumē. Un tiešām, Jāni, es uz krogiem vairs neeju, priekš kam?
Ak dies, tu pat lasīt nemāki... TAS NEBIJA ČBK, TAS BIJA "SAPŅI UN KOKTEIĻI"! Ceru, lielos burtus māki izlasīt :) Nu kā var TĀ nodzerties:)
raihs, 19.aprīlis 2022, 09:26
Es nezinu, kas ir sapņi un kokteiļi, jei bogu. Atšķirībā no oponenta lasīt māku un daru to. Patlaban baudu Jaume Cabre "Es atzīstos". Bet juvelieriem jau nav laika priekš tik smalkas literatūras, viņiem jādzer kandža un visītis un jārunā zirgupuiša valodā (a mož kāds noticēs?). Lai tev gards nākamais malciņš, Jāni!
Ir viens BET.Par naudu arī velns danco.Nesen parādījās ziņa,Putina miesassargiem samaksās,šie miljardieri,boss novākts.Un tagad pagriežam deķi otrādi, valstī X vajadzīgo detaļu ražotājs kļūs par miljardieri,ja izdomās,kā preci nogādāt krievijā.Visu nepiesegs.
Brusis, 18.aprīlis 2022, 22:33
Nu tas, protams,arī būs, skaidrs, ka kontrbandistiem RU pašlaik tiek dota zaļā gaisma officiālā līmenī - vediet ko gribiet un kā gribiet, uz autortiesībām utt. vispār pilnīgi po. Jau tagad shēmas gatavas - piemēram, nez kapēc šogad Gruzijas Bentley pārstāvji pēkšņi pacēluši pasūtījumu apjomu vairākas reizes :D
Ja vajadzēs tur Bentlijus, Gucchi vai vēl kādu luksusa un sadzīves herņu, to,protams, dabūs visi, kas varēs samaksāt. PSRS laikā tak arī dabūja...
Nopietnais sāpīgais stāsts ir par ko citu - par augsti tehnoloģiskajām kritiskās infrastruktūras lietām un to apkalpošanu, sākot no detļām naftas rtūpniecības aparatūrai, mašīnbūvei,metalurģijai, elektrostacijām utt. līdz mikročipiem,procesoriem IT un telekomunikācijām. To krievi ražot paši nespēj, pat apkalpot un rezerves daļas uzmuģīt arī nē. Vot kad tā visa herācija sāks brukt un jukt, tad būs īstais effekts, ne jau no tā, ka hamburgeru vai zīmolu somiņu nopirkt nevar... Bet tas ir ilgtermiņa pasākums...
Ak dies, tu pat lasīt nemāki... TAS NEBIJA ČBK, TAS BIJA "SAPŅI UN KOKTEIĻI"! Ceru, lielos burtus māki izlasīt :) Nu kā var TĀ nodzerties:)
andreiko [6:21]: Raih, apzvēru pie visa kā vēlies, neesmu bijis Čeburaškā vismaz gadus piecus. Man nav jātaisnojas, nezinu par kuru dienu tu vēkšķi. Piemēram, sestdien, biju Kuldīgā, Melnajā Kolkā. Ķēru tevis pieminētās sārņu zivis. Un kāda iksa pēc man jātaisnojas? Ej turpu, kur kuģiem ceļš!Redz, es tak teicu, tev slikta atmiņa :) Tas bija pirms mēneša, un tas nebija čbk. Tas bija suk.
raihs, 19.aprīlis 2022, 08:21
Arī pirms mēneša tu mani krogā nevarēji satikt. Viena iemesla dēļ - es uz krogiem kost vairs neeju, tas ir noiets etaps (garš) dzīvē. Starp citu, tevis piesauktajā čeburaškā man ir brīva ieeja. Reiz izpalīdzēju turienes adminam un viņa dēlēnam svarcēlājam. Ne reizi neesmu to izmantojis. Pēdējo reizi (ja atmiņa neviļ) biju tur ar visu kantori (kantora jubilejā), turklāt ir vēl viena fiška - es tobrīd nedzēru. Nākamreiz par mana ķermeņa nesankcionētu pārvietošanos brīdini laicīgi, es arī varbūt ieradīšos palūrēt. :)
andreiko [19.04.22]: Raih, apzvēru pie visa kā vēlies, neesmu bijis Čeburaškā vismaz gadus piecus. Man nav jātaisnojas, nezinu par kuru dienu tu vēkšķi. Piemēram, sestdien, biju Kuldīgā, Melnajā Kolkā. Ķēru tevis pieminētās sārņu zivis. Un kāda iksa pēc man jātaisnojas? Ej turpu, kur kuģiem ceļš!
Redz, es tak teicu, tev slikta atmiņa :) Tas bija pirms mēneša, un tas nebija čbk. Tas bija suk.
RaimisD [Vakar]: RaimisD [58m]: Indivīds sociālajā vidē neveido sevis, sava intelekta atspoguļojošu, objektīvu tēlu.Būtu pareizāk teikt, ne intelekta , bet personības.Te man reāls stāsts. Vienā piektdienas naktī biju klubā. Neko, mierīgi stāvu pie letes, dzeru visīti, pētu publiku. Klusībā ceru uz kādu piedzīvojumu... Dažu metru attālumā apstājas nošņurcis izspūris neliela auguma vīriņš, jaušami pālī, un sāk lupīties uz mani. Nu ja, nāk klāt, sāk kaut ko stāstīt. Es viņam saku "klausies, kā tu domā, vai piedzērušies pusmūža vīrieši ir mana mērķauditorija šeit un tagad?". Aiziet, pēc laiciņa atkal atpakaļ, atkal lupī, atkal grib saskandināt. Un tā atkal un atkal. Beigās saku "nu tak liec mani mierā vienreiz!" Šis beidzot padodas un promejot saka, ka viņam liekas, ka ir mani kaut kur redzējis, un ja kas, viņu saucot Andris...
Tas bija Andreiko... Pat neatpazīstot mani, pamanījās reāli izbesīt. Nu pasakiet- nahuja naktī, klubā pisties klāt večiem ar savu vēlmi "pačalot"? Tā ka dzīvē viņš ir tieši tāds pats kā te forumā.
raihs, 18.aprīlis 2022, 16:38
Raih, apzvēru pie visa kā vēlies, neesmu bijis Čeburaškā vismaz gadus piecus. Man nav jātaisnojas, nezinu par kuru dienu tu vēkšķi. Piemēram, sestdien, biju Kuldīgā, Melnajā Kolkā. Ķēru tevis pieminētās sārņu zivis. Un kāda iksa pēc man jātaisnojas? Ej turpu, kur kuģiem ceļš!
Būtu interesanti redzēt reālajā dzīvē.Cik cilvēku no mūsu valdības un saeimas atteiktos par miljardu pārnest pāri krievijas robežai kasti patronu.
Brusis, 18.aprīlis 2022, 22:43
Uz kuru pusi un no kurienes jānes?
Būtu interesanti redzēt reālajā dzīvē.Cik cilvēku no mūsu valdības un saeimas atteiktos par miljardu pārnest pāri krievijas robežai kasti patronu.
Ir viens BET.Par naudu arī velns danco.Nesen parādījās ziņa,Putina miesassargiem samaksās,šie miljardieri,boss novākts.Un tagad pagriežam deķi otrādi, valstī X vajadzīgo detaļu ražotājs kļūs par miljardieri,ja izdomās,kā preci nogādāt krievijā.Visu nepiesegs.