atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

abrakadabra 10.03.22
Man bij variants, ka saderējuši, cik ilgi izturēs bez. :)
udens2 10.03.22
udens2 [42m]: A kur juniors palicis??Cerams ka nav kritis no covida un viss labi!!Viss kārtībā, šodien pat ar viņu sazinājos!

raihs, 10.marts 2022, 18:46

Tas labi,tomēr mūsu foruma biedrs,jāutraucas ir:)
raihs 10.03.22
udens2 [10.03.22]: A kur juniors palicis??Cerams ka nav kritis no covida un viss labi!!
Viss kārtībā, šodien pat ar viņu sazinājos!
udens2 10.03.22
A kur juniors palicis??Cerams ka nav kritis no covida un viss labi!!
raihs 10.03.22
udens2 [10.03.22]: Nez šitam arī nav vēja ģeneratori un viņš nav tas fiziķis kas nezināja Oma likumu???:DDD
Vo vo, man ar tā sāk likties! Bjorgvin, tu tādu krūmjanci gadījumā nepazīsti?
udo733 10.03.22
Un tāpēc,kad sāksies Suvalku incidents( nevis,ja sāksies) tev būs jāpārbāzējas nekavējoši uz Poliju

Kādi mums te svarīgi foruma biedri:) Tikai pat nejēdz to, ka "kad sāksies", uz Poliju tikt vairs toč nevarēs

raihs, 10.marts 2022, 17:28

Onānistu biedrības goda rakstu esot dabujis .
udens2 10.03.22
Un tāpēc,kad sāksies Suvalku incidents( nevis,ja sāksies) tev būs jāpārbāzējas nekavējoši uz Poliju

Kādi mums te svarīgi foruma biedri:) Tikai pat nejēdz to, ka "kad sāksies", uz Poliju tikt vairs toč nevarēs

raihs, 10.marts 2022, 17:28

Nez šitam arī nav vēja ģeneratori un viņš nav tas fiziķis kas nezināja Oma likumu???:DDD
udens2 10.03.22
raihs 10.03.22

udo733 [10.03.22]: udo733 [32m]: Piekrītu tev. Ja arī kas būs tad ātomkarš un tur nu neviens neko izdarit nevarēs.Strādājot no mājām, fonā skanēja TV24 laba diskusija par Putina un visas Krievijas iedzīvotāju domāšanu. Ļoti atklāti bez liekuļošanas. Kam ir interaktīvā tv var paklausīties raidījumu Speciālizlaidums (saruna ar Andri Lielo).

Cope321, 10.marts 2022, 14:02
Tukša pļerkstēšana.Īstenībā mani sāk kaitināt mūsu pašu tv.Noķer vienu tematu un tad lerkst visādas mulķības.Par covidu vairs neviena vārda jo ar to vairs nevar piesaistīt cilvēkus.Kapēc vajag velti ļerkstēt kas nu būs ja kads uzbruks .20 gadus krievs draud un kas?
Atvaino, bet uz šo brīdi Covid ir sūds (omikrons nav tik nāvējošs, lielākā daļa sapotējušies, statistika iet uz leju) salīdzinajumā ar to kas notiek un vēl var notikt pateicoties vienam pidaram bunkurā!
udens2 [10.03.22]: Johaidī bebr, es uz tiem debiloīdiem ar vairs skatīties nevaru, vemt gribās! Tomēr Reiganam bija taisnība par ļaunuma impēriju, nekas nav mainījies, pie dzemdību nama nomest tik milzīgu aviobumbu, tak tādus orkus tikai iznīcināt, nav ko gūstā vairs ņemt!
https://www.facebook.com/yurius.offchinnikoffs/posts/5170098729677318

Karlis_K, 10.marts 2022, 14:07Pēc šitā visi dusmu pārņemti,bērnu slimnīcu nobumbot,bet ko nu tur,tas tak krievs,tam nekā svēta nav,varonība tikai filmās un stāstos.Pieļauju ka gūstekņu skaits samazināsies,sevišķi notriekto pilotu vidū
Tos visus gūstekņus vajadzētu sasēdināt teltīs pie tiem objektiem, ko vatņiki bombardē un darīt to visiem zināmu. Tad lai ti kropļi bombardē, savējos!
mmartins 10.03.22
daddy_j [10.03.22]: pat Euronews anglisko uzslēdzu, nekas, ka sieva nesaprot. Krievu versijā tomēr propoganda izsūcas cauri... arī nopirkti :((
Jevroņūzam tak krievi ir īpašnieki, vismaz doļā 100 punkti galvoju. Tas tak sen zināms
udo733 10.03.22
Ziga ģimis lavrovs pēc sarunām preses konfirence paziņojis kad krievija neesot iebrukusi Ukrainā.Ārprāc nu kur vel zemāk var krist par šiem mērgļiem.
udo733 10.03.22
udo 733.Tas,ka tu esi pasakains debiliķis, tev nav katru reizi jāpierāda.Visi tāpat zina.Par Suvalku koridoru.Es protams zināju,kas tas par sūdu un kā viņu ēd.Bet es tāpat.kā jūs,biju tāls no tā koridora. Tāpat klausījos lakstīgalu treļļus par 5.pantu.Un cerēju,ka stulbais,mazais Vova tā speciāli neleks uz NATO ecēšām.Līdz vakardienai.Es nevienu necenšos par kaut ko pārliecināt.Es nelasu un negrābstos pa interneta dziļumiem.Tikai plika personīgā pieredze. Vakar.Nekā tāda.Darba saruna.Tika izteikts kompliments.Mans darbs esot stratēģiski svarīgs. Es gandrīz no laimes apraudājos.Gadu desmitiem neviens neko.Un še tev.Un tāpēc,kad sāksies Suvalku incidents( nevis,ja sāksies) tev būs jāpārbāzējas nekavējoši uz Poliju.Ar poļiem viss esot sarunāts.Nu tagad domājat - kas tas bija? Kāpēc mam tā Polija? 7 mēneši līdz pilnai pensijai.Varbūt labāk pa taisno uz Līčkalniņu?

Bjorgvins, 10.marts 2022, 16:05

Ko tu ākstiņ tur pipē?
udo733 10.03.22
Krievija esot izstājusies no visām Eiropas organizācijām, izņemot, tikai ANO "balto ķiveru" biedrības. Ar tiem ir nenoslēgti rēķini, jo inspektori esot nodevuši Donbasā un Luganskā atrodošos sabiedrisko iestāžu atrašanās vietu koordinātes, ar ASV kongresu atzītajām un Krievijā aizliegtajām, Ukrainas kaujas organizācijām. Līdz ar to stāsts tagad būs par to, kas regulēs divu civilizāciju attiecības sadurmes gaitā. Izskatās, ka tikai baiļu instinkti par pušu kodolieroču pielietošanas iespējām. Viss pārējais, proti, līdz šim un priekšā stāvošie kauju rezultātā radušies zaudējumi zaudē jebkādu nozīmi.

Praviets, 10.marts 2022, 16:20

Izstājusies vai izmesta?-D
Bjorgvins 10.03.22
udo 733.Tas,ka tu esi pasakains debiliķis, tev nav katru reizi jāpierāda.Visi tāpat zina.Par Suvalku koridoru.Es protams zināju,kas tas par sūdu un kā viņu ēd.Bet es tāpat.kā jūs,biju tāls no tā koridora. Tāpat klausījos lakstīgalu treļļus par 5.pantu.Un cerēju,ka stulbais,mazais Vova tā speciāli neleks uz NATO ecēšām.Līdz vakardienai.Es nevienu necenšos par kaut ko pārliecināt.Es nelasu un negrābstos pa interneta dziļumiem.Tikai plika personīgā pieredze. Vakar.Nekā tāda.Darba saruna.Tika izteikts kompliments.Mans darbs esot stratēģiski svarīgs. Es gandrīz no laimes apraudājos.Gadu desmitiem neviens neko.Un še tev.Un tāpēc,kad sāksies Suvalku incidents( nevis,ja sāksies) tev būs jāpārbāzējas nekavējoši uz Poliju.Ar poļiem viss esot sarunāts.Nu tagad domājat - kas tas bija? Kāpēc mam tā Polija? 7 mēneši līdz pilnai pensijai.Varbūt labāk pa taisno uz Līčkalniņu?
udens2 10.03.22
udo733 [32m]: Piekrītu tev. Ja arī kas būs tad ātomkarš un tur nu neviens neko izdarit nevarēs.Strādājot no mājām, fonā skanēja TV24 laba diskusija par Putina un visas Krievijas iedzīvotāju domāšanu. Ļoti atklāti bez liekuļošanas. Kam ir interaktīvā tv var paklausīties raidījumu Speciālizlaidums (saruna ar Andri Lielo).

Tukša pļerkstēšana.Īstenībā mani sāk kaitināt mūsu pašu tv.Noķer vienu tematu un tad lerkst visādas mulķības.Par covidu vairs neviena vārda jo ar to vairs nevar piesaistīt cilvēkus.Kapēc vajag velti ļerkstēt kas nu būs ja kads uzbruks .20 gadus krievs draud un kas?

udo733, 10.marts 2022, 14:13Tv stāsta par to uz ko sabiedrība prasa atbildes,ja kaimiņos ir karš,loģiski ka cilvēkiem vajag atbildes vai te ir droši

udens2, 10.marts 2022, 14:23
Es jau nesaku kad nevajag runat par to bet nu nafig pa visiem kanāliem maukt vienu un to pašu.

udo733, 10.marts 2022, 14:30
Var jau kāds kanāls stāstīt par karadašinas dibenu vai kovidu,bet cilvēks pārslēgsies uz to kur stāsta par karu,neviens medijs negrib zaudēt auditoriju tieši tāpat kā pardevējs pircēju.

udens2, 10.marts 2022, 14:34
Viens no kremlļa kara veidiem ir viest paniku.Ja musu tv to dara tad jautājums kā interesēs viņi strādā ne tā?

udo733, 10.marts 2022, 14:43
Nezinu ko tu skaties,nekur neesmu redzējis panikas sēšanu,tieši pretēji,visur saka ka ir droši un nekas neliecina ka varētu te kaut kas līdzīgs notikt
Karlis_K 10.03.22
Putlera specoperācijas iznākumu un sekas vislabāk raksturo Puškina vārsmas, pēdējās 3 rindiņas no visiem zināmās pasaciņas:
Глядь: опять перед ним землянка;
На пороге сидит его старуха,
А пред нею разбитое корыто.
udo733 10.03.22
udo733 [32m]: Piekrītu tev. Ja arī kas būs tad ātomkarš un tur nu neviens neko izdarit nevarēs.Strādājot no mājām, fonā skanēja TV24 laba diskusija par Putina un visas Krievijas iedzīvotāju domāšanu. Ļoti atklāti bez liekuļošanas. Kam ir interaktīvā tv var paklausīties raidījumu Speciālizlaidums (saruna ar Andri Lielo).

udo733, 10.marts 2022, 14:13Tv stāsta par to uz ko sabiedrība prasa atbildes,ja kaimiņos ir karš,loģiski ka cilvēkiem vajag atbildes vai te ir droši

Es jau nesaku kad nevajag runat par to bet nu nafig pa visiem kanāliem maukt vienu un to pašu.

Var jau kāds kanāls stāstīt par karadašinas dibenu vai kovidu,bet cilvēks pārslēgsies uz to kur stāsta par karu,neviens medijs negrib zaudēt auditoriju tieši tāpat kā pardevējs pircēju.

udens2, 10.marts 2022, 14:34

Viens no kremlļa kara veidiem ir viest paniku.Ja musu tv to dara tad jautājums kā interesēs viņi strādā ne tā?
udens2 10.03.22

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs