Dzemdību namu!!!, tu vatņiku kropli! Un tu tagad ņirdz???
raihs, 9.marts 2022, 22:45[/quote]
esi korekts,pirmkārt ,es ņirdzu par tevi!!!
otrkārt,vatņiks un kroplis esi tu pats.tu skaļi klaigāji ka te smird un ir labākas vietas ,kur uzturēties,bet tagad atlīdi un meklē kkādu taisnību.morāli vesels cilvēks tā nekad nedarītu:)bet tu to dari....un ceturtkārt,es neesmu tev neko parādā,pat atbildi uz jautājumu ,kuru tu neesi spējīgs konkrēti noformulēt,tikai histēriski skribelejumi....nu ir grafiks ,nu ir...ja ar saprašanu sūdīgi, paskaidrošu -grafikā attēlotais rāda,ka lv vairāk atbalsta ua,vietējie ru vairāk atturās.ceru ka īsumā saprati:)bet ko tu gribi no manis,nesaprotu:)nezinu ,varbūt,tu esi iedomājies ,ka atbalstu karu un slimnīcu spridzināšanu!?nezinu ,vai tavas iekaisušās smadzenes spēs saprast,bet nē,neatbalstu,un arī ar šausmam uz to noskatos!!!
Šobrīd kaudzēm tiek izņemti, orģināldokumenti, video un citi pierādījumi, kurus analizēs, ekspertēs, vērtēs kopsakarībā ar liecinieku liecībām. Pārliecība, kas balstās uz nezināšanu šajā darba periodā traucē un var novest pie traģēdijas. Te ir vajadzīga profesionalitāte un zināšanas. Finālā starptautiskai tiesai vajadzētu nolikt visu savās vietās. Protams, ja pasaulē, eiropā nostiprināsies galvenā policista vara , tad viss par ko rakstu nav nekādas ievērības vērts. Pārliecība, ja tā balstās tikai uz vienas valsts sab. iekārtas pastāvēšanas iespējamību ir represīva.
Praviets, 9.marts 2022, 23:19
"nostiprināsies galvenā policista vara" aizbrauc uz Krieviju padzīvo un tad parunā par politicisku varu!
Tu maz apzinies, ko raksti?
Davis-Di, 10.marts 2022, 00:30
Viņš labi apzinās un aizstāv savus elkus. Tjipa - jūs jau tik tā domājiet, kas tās raķetes krievu armija palaiž, bet tas vēl jāpierāda caur tiesu. Kaut kā apmēram tā.
Šobrīd kaudzēm tiek izņemti, orģināldokumenti, video un citi pierādījumi, kurus analizēs, ekspertēs, vērtēs kopsakarībā ar liecinieku liecībām. Pārliecība, kas balstās uz nezināšanu šajā darba periodā traucē un var novest pie traģēdijas. Te ir vajadzīga profesionalitāte un zināšanas. Finālā starptautiskai tiesai vajadzētu nolikt visu savās vietās. Protams, ja pasaulē, eiropā nostiprināsies galvenā policista vara , tad viss par ko rakstu nav nekādas ievērības vērts. Pārliecība, ja tā balstās tikai uz vienas valsts sab. iekārtas pastāvēšanas iespējamību ir represīva.
Praviets, 9.marts 2022, 23:19
"nostiprināsies galvenā policista vara" aizbrauc uz Krieviju padzīvo un tad parunā par politicisku varu!
Tu maz apzinies, ko raksti?
Varu derēt kad 95% atbraukušo Ukrainu pēc 6 menešiem runās latviski.Krievs pēc 30 gadiem nezin kā ir maize latviski .
udo733, 9.marts 2022, 22:45
Šodien sanāca aprunāties ar ģimeni, kas pirmo dienu ir Latvijā, "labdien, paldies un uz redzēšanos" jau zināja. Tā ir attieksme.
usis [09.03.22]: Neskatos tiktakus, un 5 klases tekstus nekopēju. :)
Pareiz, Usis ar atbildi parādā nepaliks. Pareiz, Tu tos tekstus nekopē, Tu tos raksti! :))
Lab, es off.
Akcents uz pēdējo rindkopu...
Tu pats redzēsi – varenā Krievija sabruks kā kāršu namiņš. Tautas, kas tajā un ap to dzīvo, tikko tiks brīvas, tā saplēsīs Krieviju gabalos! Tautas, kas bijušas zem Krievijas jūga, kolīdz tās mazliet nostiprinās pašas savu iekšējo varu, trieks krievus ārā no savām zemēm. Un viņi to būs pelnījuši. Pēdējās Krievijas robežas es redzu tikai ap Maskavu, Ļeņingradu un Baltkrieviju. Tur paliks visi lielie mahinatori, kuri negribēs strādāt, un viņi kļūs pēdējie nabagi. Tad, meklējot labāku dzīvi, krievu tauta izklīdīs pa visu pasauli.”
Cits Finka citāts: „Es redzu, ka Maskava nogrims... Būs milzīgs sprādziens, kas satricinās visu Krieviju. Miljoniem cilvēku ies bojā...”
kurjers6 [23m]: Parunāsim par šo? Par toleranci? Par rusofobiju? A? Docent, Llort, kurjer6, lbruno?
raihs, 9.marts 2022, 22:05
kurjers6 ciena sevi!!!vienīgais kam es varu veltīt savu laiku attiecībā uz tevi- tas ir pasmieties par tevi un pasūtīt trīs mājas tālāk:)Pats pēdējais, uz ko pretendēju, ir tava cieņa. Gribētu tikai izskaidrojošus komentārus manai bildei. Īpaši brīdī , kad vate ir uzspridzinājusi dzemdību namu Mariopolē... Dzemdību namu!!!, tu vatņiku kropli! Un tu tagad ņirdz???
raihs, 9.marts 2022, 22:45
Ukraini jau pateica kad pēc šitā būs cits karš.Krievu izdzimteņi ibio.
Parunāsim par šo? Par toleranci? Par rusofobiju? A? Docent, Llort, kurjer6, lbruno?
kurjers6 ciena sevi!!!vienīgais kam es varu veltīt savu laiku attiecībā uz tevi- tas ir pasmieties par tevi un pasūtīt trīs mājas tālāk:)
kurjers6, 9.marts 2022, 22:23
Katies no šejienes labāk prom muļļa.
kurjers6 [09.03.22]: Parunāsim par šo? Par toleranci? Par rusofobiju? A? Docent, Llort, kurjer6, lbruno?
kurjers6 ciena sevi!!!vienīgais kam es varu veltīt savu laiku attiecībā uz tevi- tas ir pasmieties par tevi un pasūtīt trīs mājas tālāk:)
Pats pēdējais, uz ko pretendēju, ir tava cieņa. Gribētu tikai izskaidrojošus komentārus manai bildei. Īpaši brīdī , kad vate ir uzspridzinājusi dzemdību namu Mariopolē... Dzemdību namu!!!, tu vatņiku kropli! Un tu tagad ņirdz???
Varu derēt kad 95% atbraukušo Ukrainu pēc 6 menešiem runās latviski.Krievs pēc 30 gadiem nezin kā ir maize latviski .
Parunāsim par šo? Par toleranci? Par rusofobiju? A? Docent, Llort, kurjer6, lbruno?
Es nerunāju par viedokļa esamību, es runāju par viedokļa neesamību! Nedomātāja tekstos nav ne mazākās atblāzmas uz viedokli! Pilnīgi tukši muldējumi par ne par ko! Cilvēks vienkārši ir totāls muļķis, kurš pār visām varītēm tomēr grib paust savu viedokli par ne-par-ko!
raihs, 9.marts 2022, 21:52
Un??? Kā Tu pierādīsi, ka pats esi gudrs?
Lao - dzi teicis: Tas kas tevi sadusmo, tas pār tevi valda. Ja Tu manam ne-par-ko viedoklim piekasies, tātad es Tevi esmu sadusmojis, un valdu tagad par Tevi. A man uz taviem komentiem viedokļu sakarā uzsmidzināt. Ja ir argumenti, varam diskutēt.
Jāņonkul, ir viena patiesība, ko Tu noliegsi, bet psihiatri un narkologi to apstiprinās. Proti - 20 gadi katru vakaru pa 0,5 +/- nevar palikt bez pēdām. NEVAR! Un punkts.
Neskatos tiktakus, un 5 klases tekstus nekopēju. :)
Pa lielam jau tiklidz kkds teksts aizņem telefona ekrānu, rulleju nelasot, ir skaidrs ka blabla, nav te blogu krātuve, ne stāstnieki.
usis, 9.marts 2022, 21:58
Skaidrs, tev Tik Tok aizrauj!
p.s. centos rakstīt īsi. :)))