Mēs un Rietumi kopā pie šī esam vainīgi, ka devām iespēju Putleram uzkačāt spēku un pārliecību, ka viņš to drīkst darīt. Tieši mēs esam pie šī vainīgi.
mirtins, 8.marts 2022, 14:08
Kurš vainīgs, skaidrs - Rietumi un mēs paši (Pu stabule...)
Bet ko darīt?? Konkrēti tagad, Latvijas iedzīvotājam?
daddy_j, 8.marts 2022, 14:12
Ko darīt? Es kopš 2014.gada nepērku Krievijā ražotas preces. Neko! Vēl pirms gada, diviem tādēļ tiku zākāts par idiotu. Es turpināšu nemaksāt Krievijai. Degvielu, ja ir iespēja, leju Nestē, tā ir skandināvu. Problēma ir elektrība. Bet to risinu. Tagad var izvēlēties ko darīt - braukt karot, palīdzēt bēgļiem, ziedot - tikai sameklējot reālas iespējas, nevis maksājot krāpniekiem. Latvijā čaļi, kas prot metināt, metina ežus, ko mest zem krievu mašīnām. Ir iespēja pīt maskēšanās tīklus, čaļi dzen džipus uz Ukrainu, lai zemessargiem ir iespēja dragāt un jautri šaut pa okupantiem. Tos vajag remontēt. Iespējas ir. Vissvarīgākais, katru reizi tiekoties ar jelkādiem politikas darboņiem, vietvarās, augstākā līmenī - visu laiku pilēt viņiem uz smadzenēm, ka ir jāpārtrauc karš. Uzskatu, ka pasaule nav izmantojusi visus argumentus, lai Krieviju piespiestu pārtraukt karu. Tādēļ visu laiku politiķiem ir jāatgādina, ka tas ir jādara. nemitīgi, visur - satiekot uz ielas, FB, tviterī. Ir jārada sabiedriskais spiediens, kurš no apakšas ies uz augšu un mūsu politiķi, satiekoties ar visādiem ASV un NATO čiekuriem, kuru tagad Latvijā parādās arvien vairāk, izdarīs spiedienu tālāk. Vienkārši neklusēt un močīt. Kā saka Ukraiņi - veselo močiķ! Katrs var izvēlēties, ko darīt. Jebkas, ko mēs darām, ir palīdzība. Nevajag karot savā starpā, nevajag strīdēties ar kara un Putina atbalstītājiem, vienkārši nevajag. Viņi nokļūs Paradīzē! Un es tur negribu, es negribu būt tur, kur ir Putins ar savu šaiku un atbalstītājiem. Un vissvarīgākais - NEVAJAG ČĪKSTĒT, KA NAV SĀLS, KA DEGVIELA DĀRGA UN MAKARONU NAV!!! NEKĀDĀ GADĪJUMĀ. Ukraiņi par mums, karo, ziedo dzīvības, karš saplosa viņu ģimenes, bērnus, mājas. Mēs esam frontes aizmugure. Mums viss ir labi. Sūds par to, ka kaut kā trūkst, vai ir dārgi. MUMS VISS IR LABI. Atbalstam viens otru un Ukraiņus! Un pieceļoties no rīta un ejot gulēt, atkārtojiet - Slava Ukrainai! Slava varoņiem. Tas palīdz!!! :))))