raihs [9m]: udens2 [8m]: Nu mums jau ar būs sūdīgs gads,bet tas sīkums,orku nobeigšanas labā var arī pieciest,pārorientēsimies un būs okPersoniski es esmu gatavs maksāt kaut 3€/l par degvielu, lai redzētu docenta, lbruno, llorta, Baigara un kurjera6 pasaku valstības galu! Būs jamaksā, bez šaubām, nsv variantu...Nopietni? Kāds man ar pieminētajiem troļļiem sakars?
Vienīgais ko es saku - neticās, ka pie visa ir vainīga tikai krievija, un tas, ka viņu dēļ no cenu kāpuma jācieš visai pasaulei.
Citādāk man pie dirsas, to valsti manispēc var arī nolīdzināt no zemes, ja tas novērš turpmākos karus.
BAigars, 8.marts 2022, 22:16
Kā tev liekas kas vēl vainīgs ka putins iebruka ukrainā??
Kāds ir jums info par Ķīnu? Nezinu cik patiesa bija informācija šie palielinajuši militāro uz 7% no budžeta, un pērkot krievu akcijas..
Ķīnietis ar taisās uz klopi, ja jau tāds budžets..
raihs [08.03.22]: udens2 [8m]: Nu mums jau ar būs sūdīgs gads,bet tas sīkums,orku nobeigšanas labā var arī pieciest,pārorientēsimies un būs okPersoniski es esmu gatavs maksāt kaut 3€/l par degvielu, lai redzētu docenta, lbruno, llorta, Baigara un kurjera6 pasaku valstības galu! Būs jamaksā, bez šaubām, nsv variantu...
Nopietni? Kāds man ar pieminētajiem troļļiem sakars?
Vienīgais ko es saku - neticās, ka pie visa ir vainīga tikai krievija, un tas, ka viņu dēļ no cenu kāpuma jācieš visai pasaulei.
Citādāk man pie dirsas, to valsti manispēc var arī nolīdzināt no zemes, ja tas novērš turpmākos karus.
udens2 [8m]: Nu mums jau ar būs sūdīgs gads,bet tas sīkums,orku nobeigšanas labā var arī pieciest,pārorientēsimies un būs okPersoniski es esmu gatavs maksāt kaut 3€/l par degvielu, lai redzētu docenta, lbruno, llorta, Baigara un kurjera6 pasaku valstības galu! Būs jamaksā, bez šaubām, nsv variantu...
raihs, 8.marts 2022, 22:09
Šādas krīzes jau ir bijušas,pasaule nav apstājusies no tā,tikai mācības aizmirstās visu laiku un cikls atkārtojas
kurjera6
raihs, 8.marts 2022, 22:09[/quote]
suck my cock and lick junior ass:)
udens2 [08.03.22]: Nu mums jau ar būs sūdīgs gads,bet tas sīkums,orku nobeigšanas labā var arī pieciest,pārorientēsimies un būs ok
Personiski es esmu gatavs maksāt kaut 3€/l par degvielu, lai redzētu docenta, lbruno, llorta, Baigara un kurjera6 pasaku valstības galu! Būs jamaksā, bez šaubām, nsv variantu...
Ja kādam ir paziņas ruslandē, tad rīt uzzvaniet un pajautājiet cenas veikalos. Nedēļu pēc sankciju ieviešanas, bet jau liela pakaļa.
Salīdzināšanai zīdaiņu maisījumi - kaut cik ēdams ap 33eur, labs ap 70eur. Tas vēl es sarēķinu pēc vecā 75:1 kursa
dakterp, 8.marts 2022, 21:59
ir jau video kur krievi ar kameru pa veikalu staigā un šausminās pa cenām,griķi x10,kaut kas x5,jauns volvo no 4,5 miljoniem un 9 miljoniem uzlecis,un tas ir tikai sākums:DD
Nu mums jau ar būs sūdīgs gads,bet tas sīkums,orku nobeigšanas labā var arī pieciest,pārorientēsimies un būs ok
Vatei nav variantu uzvarēt, pat ja ieņemtu Ukrainu. Atliek tikai poga. Kas arī nedos iespēju uzvarēt, bet varētu iedot iespēju atriebties par nerealizēto "russkij mir" scenāriju...
jebkurā gadījumā tas nav vienas dienas jautājums, tāpat Ukrainai jautājums kurā lidlaukā tās likt, vai ir kādi apgreidi papildus uzlikti, vai visa munīcija tā pati.
Domaataajs, 8.marts 2022, 22:01
Nu domāju tur jau viss ir saštukots.
jebkurā gadījumā tas nav vienas dienas jautājums, tāpat Ukrainai jautājums kurā lidlaukā tās likt, vai ir kādi apgreidi papildus uzlikti, vai visa munīcija tā pati.
tad kā lai saprot to tekstu,ka polija nodod nevējoši,vai nodos nekavējoši kad dabūs F16???!!!!
udens2, 8.marts 2022, 21:54
Steidzamības kārtā nodošot.Cik tas ātri ir hvz.
udo733, 8.marts 2022, 21:58
nu cerams ka beidzot to izdarīs,vismaz varēs tās kolonas paretināt
Ja kādam ir paziņas ruslandē, tad rīt uzzvaniet un pajautājiet cenas veikalos. Nedēļu pēc sankciju ieviešanas, bet jau liela pakaļa.
Salīdzināšanai zīdaiņu maisījumi - kaut cik ēdams ap 33eur, labs ap 70eur. Tas vēl es sarēķinu pēc vecā 75:1 kursa
tad kā lai saprot to tekstu,ka polija nodod nevējoši,vai nodos nekavējoši kad dabūs F16???!!!!
Steidzamības kārtā nodošot.Cik tas ātri ir hvz.
Jeņķi no savām rezervēm var nomest MIGu vietā.
Uzliks uz simulatora poļus vai instruktorus un nav jau tā, ka tie poļi pirmo reizi pie lidmašīnas stūres.
Poļi prasa pretī lietotas, ASV tādu ir kādi divi tūkstoši vismaz!
udens2 [08.03.22]: tad kā lai saprot to tekstu,ka polija nodod nevējoši,vai nodos nekavējoši kad dabūs F16???!!!!
Domā dziļāk...
21:12
Polija visus tās rīcībā esošos iznīcinātājus "MIG-29" nodos ASV Bruņotajiem spēkiem Vācijā.
"Polijas Republikas varas iestādes pēc konsultācijām starp prezidentu un valdību ir gatavas nekavējoties un bez maksas nodot visas savas lidmašīnas "Mig-29" ASV Ramšteinas aviācijas bāzē ASV rīcībā," teikts Polijas valdības interneta vietnē.
Tajā pašā laikā Polija pieprasa ASV nodrošināt Polijai lietotas lidmašīnas ar atbilstošām spējām.
Polijas valdība arī aicina citus NATO sabiedrotos, kuru rīcībā ir "MIG-29", rīkoties tāpat.
Viens no mūsu spečukiem par to F16 nodošanu Polijai komentēja, ka Poļiem vēl jāiemācoties ar tiem lidot lai atdotu Mig.