nelietotaajs [05.03.22]: BAigars [41m]: Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
Paldies NATO, jūsu sankcijas strādā izcili!!!Ej strādāt!
Ar darbu viss labi, minimālo nepelnu kopš 20 gadu vecuma, dzīvoju neslikti. Bet kāpēc kaut kāda ukraiņu-krievu konflikta dēļ būtu jācieš visiem?
BAigars [05.03.22]: Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
Paldies NATO, jūsu sankcijas strādā izcili!!!
Ej strādāt!
Mēsls, ja cilvēks ir sapuvis tad vislabāk tas atklājas krīzēs. Un pašlaik ir vissmagākā krīze visā pasaulē kopš 2.WW.
Daudz cilvēku no Moldovas ļoti negatīvi izsakās par bēgļiem no Ukrainas..piem., iedod naktsmājas, un promejot apzog.
aigarsa2, 5.marts 2022, 15:16
https://www.youtube.com/watch?v=qE37fVsjIUk
osis, 5.marts 2022, 17:19
Atradis vienu moldovas vatņiku?Te arī tādu vari atrast un pastāstīt kā Latvija neatbalsta Ukraiņus.
Patreiz primārais ir pārtraukt krievijas agresiju ukrainā,viss punkts
nu sazvērestība tak,baidens ar putinu gan jau sarunājuši:DD
apskaidro, kas būtu jāredz?
Jūs tiešām te daži esat tàdi analfabēti un neko neredzat? Vai vienkārši pūļa ietekmē kliedzat līdzi? Tieši tas pats ko krievi dara savā zemē..
Kāpēc tiek rīkoti šie protesti?
Kāpēc nogrieza krievu gāzi utt?
Kāpēc “nato” “palīdz” Ukrainai?
Atbildiet paši sev uz šiem jautājumiem :)
Sulla, droši vari neatbildēt man vairs, tavs izcilā fotogrāfa un forelista tēls ir miris. Tukšs bļauris.
BAigars, 5.marts 2022, 18:01
Jūs tiešām te daži esat tàdi analfabēti un neko neredzat? Vai vienkārši pūļa ietekmē kliedzat līdzi? Tieši tas pats ko krievi dara savā zemē..
Kāpēc tiek rīkoti šie protesti?
Kāpēc nogrieza krievu gāzi utt?
Kāpēc “nato” “palīdz” Ukrainai?
Atbildiet paši sev uz šiem jautājumiem :)
Sulla, droši vari neatbildēt man vairs, tavs izcilā fotogrāfa un forelista tēls ir miris. Tukšs bļauris.
Krievijā degviela vēl pa lēto. Labākā vieta lētai degvielai.
svens76 [05.03.22]: BAigars [8m]: Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
Paldies NATO, jūsu sankcijas strādā izcili!!!man te pačukstēja ka pēc pāris nedēļām dīzelis būs virs 2eur/l. redzēsim...
Alus cenā, ir ok.
sidla5 [05.03.22]: Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
BAigars, 5.marts 2022, 17:49
Brauc ar zirgu pēc lētās degvielas uz rašu:)Jā ,un atpakaļ gan nebrauc, paliec tur kur ir lētāk:)
Pateiksi, kādā tieši sakarā tu man liec uz kkādu krieviju braukt?
Brauc un nomirsti tur!
BAigars [05.03.22]: Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
man te pačukstēja ka pēc pāris nedēļām dīzelis būs virs 2eur/l. redzēsim...
Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
BAigars, 5.marts 2022, 17:49
Brauc ar zirgu pēc lētās degvielas uz rašu:)Jā ,un atpakaļ gan nebrauc, paliec tur kur ir lētāk:)
Ak tu nabadziņš, nu paraudi paraudi.
Pagājušajā 6dienā lēju benzīnu par 1,56. Šodien cena 1,72.
udens2 [05.03.22]: šodien divas lidmašīnas un četri helikopteri notriekti,labas medības sanākušas
Viens no tiem pilotiem esot tas, kas Sīrijā bombardējis
šodien divas lidmašīnas un četri helikopteri notriekti,labas medības sanākušas
aigarsa2 [15m]: Daudz cilvēku no Moldovas ļoti negatīvi izsakās par bēgļiem no Ukrainas..piem., iedod naktsmājas, un promejot apzog.Jautājums kapēc šādas informācijas nav no Polijas?
Ruu, 5.marts 2022, 15:26
Pagaidām hvz