atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

usis 04.03.22
Nu kurš te profs namdaris, kas nav pareizi?
Bebrs 04.03.22
bums 04.03.22
Nu jau laikam pienācis laiks beigt laistīt to manu dobīti ar eļļu Jārok laukā fātersa noslēptais šmaisers:)
Ruu 04.03.22
Tur krievijā jau pēc krimas sankcijām,diez kas nebija.Tad tagad vispār apakšējā līmeņa cilvēkam būs xana
Bebrs 04.03.22
Ruu 04.03.22
Skatos, ka mūsu vietējās firmas vēlas bēgļus,lai aizpildītu vis sliktāk apmaksātās vakaces,varbūt tas arī ir risinājums
Ruu 04.03.22
Esmu reizi dzīvē bijis medībās,kaut ko arī nošāvu.Apgūšu jawelīnu,patīk kā tie tanku torņi palecas gaisā :)))
Ruu 04.03.22
Bebrs [04.03.22]: https://www.facebook.com/1443843419/videos/10213223388086292
Tā saucamais deep feiks,bet ļoti labs
Davis-Di 04.03.22
Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :D

Bebrs, 4.marts 2022, 20:30

Esmu diezgan par šautuvēm dzīvojies, ne tikai Latvijā (arī Igaunijā un Somijā), ir izmēģināti ļoti dažādi ieroči, sākot no bilk-blink lielkalibra pistolēm un revolveriem, beidzot ar triecienšautenem, automātiem un karabīnēm! Ir sanācis ar Somu kolēģiem šaudīties, ja man liekās ka es diezgan labi šauju, tad salīdzinot ar ierindas somiem, kas strādā IT sfērā, švaki vien sanāk!
Bebrs 04.03.22
Bebrs 04.03.22
Bebrs [12m]: Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :DIr sanācis, jā.

Ceru, ka Tev arī.

Bez citur nokopēta joka ir vēl kas piebilstams, lai diskusija būtu pilnvērtīgāka? :)

pusdienlaiks, 4.marts 2022, 20:41

Es tak nestāstīsu te ko es un kā. Es vēl ietrāpīju pēdējos gadus psrs armijā, kad atnācu atpakaļ, bija jau alternatīvais dienests.
Ruu 04.03.22
Nez kā pleskaviešiem ir ar sajūtām,kad sūta uz nokaušanu
Bebrs [04.03.22]: Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :D
Ir sanācis, jā.

Ceru, ka Tev arī.

Bez citur nokopēta joka ir vēl kas piebilstams, lai diskusija būtu pilnvērtīgāka? :)
Bebrs 04.03.22
abrakadabra 04.03.22
Nezinu, intuitīvi vai kā, bet pēdējos 5 gadus Jāņos taisījām šaušanas sacensības. Neticēsiet, bet precīzākās un mērķtiecīgākās bija sievietes. Īpaši precīzas bija sievietes vecumā 60+ (tātad padomju laikā izgājušas "apmācību". Kopumā man droša sirds par savējiem krīzes situācijā.
usis 04.03.22
Bebrs [04.03.22]: Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :D
Nakts šaušsns ar trasējošām patika, kilometru zem stobra čurkas rokās gan ne.
Bebrs 04.03.22
Bebrs [5m]: Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :DMums ir daudz mednieku ;)

Ruu, 4.marts 2022, 20:31

Es arī mednieks, uz šautuvi eju regulāri, lai iemaņas nepazūd :)
Ruu 04.03.22
Mums ir daudz mednieku ;)
Bebrs 04.03.22
Pāris nedēļas atpakaļ daudzi bija covidspeci, tagad eksperti militārā jomā. Diez automātu ir rokās turējuši? :D
Ruu [04.03.22]: Davis-Di [18:39]: baķka ir mīzals ar lielu muti,savu armiju nevar kontrolēt,kur nu vēl klepot nato virsū.Latvija jau pārāk ilgi ir eiropā un nato,domāju tāda tukša muldēšana no putlera puses

Ruu, 4.marts 2022, 18:29

Putinam nav pilns rublis, tas ir skaidrs, līdz ar to - to var uzskatīt arī, ka klepo un draud Baltijas valstīm.
Personīgi zinu armijniekus, kas ir izgājuši misijas, kā arī citus un ja salīdzina ar tiem kas tur no Krievijas Ukrainā karo, tad 1:10 vai 20 kā minimums, ja ne vairāk!
Līdz ar to mūsu mazās valsts armija nemaz nav tik maza un nemaz nav tik vājā pretstatā esošai Krievijas Armijai!Nevajag nekādus tankus,snaiperi,jawelīni un stingeri,viss, var karot
Vērtējot šobrīd UA notiekošo, jā, var piekrist + piedzīt karadarbību apdzīvotās vietās.

Bet tam vajag visas tautas iesaisti. Nevaram dzīvot uz šādiem pacēlumiem, kā 2014. gadā, kad bija ZS aktivitātes pieaugums un tagad. Atbilde - kā minumums “B-OMD kā Lietuvā”.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs