Bet kā šim pie zobārsta, tur tāds kārdinājums
tad Tu domā ka viņš neko neēd?:)
svens76, 4.marts 2022, 11:15
Reptiloīdiem to vajag? :) Nē nu skaidrs ēd, bet kā pavāram ienest indi ja visdrīzāk tas iziet vairākus kontrolpunktus, ar pirksta iebāšanu ānusā, kamēr tiek līdz cara virtuvei.
Karlis_K [04.03.22]: tici man, pirms putins pats to ēd, dod pagaršot pavāram
svens76, 4.marts 2022, 10:44
Šaubos, čekists taču zin ka ir indes ar nāvējošu un lēnu vairāku dienu iedarbību, pie tam to letālo devu var arī neitralizēt laikus vai pirms ieņemot pretindi. Drīzāk totāla kontrole un drošībnieki uzmana un kontrolē pilnīgi visu. Visvieglāk būtu kādam drošībniekam viņu novākt, bet šaubos vai starp tiem ir kāds ideālists pašnāvnieks, jo iziet cauri sveikā visdrīzāk nevarēs.
tad Tu domā ka viņš neko neēd?:)
Krievijā par taisnības teikšanu un izplatīšanu 15 gadi cietumā, gosdura apstiprinājusi!
Cilvēki pat ja zinās taisnību, baidīsies to teikt.
Ja Putinu tūlīt nenovāks, tad skaidrs ka būs Ziemeļkoreja2!
tici man, pirms putins pats to ēd, dod pagaršot pavāram
svens76, 4.marts 2022, 10:44
Šaubos, čekists taču zin ka ir indes ar nāvējošu un lēnu vairāku dienu iedarbību, pie tam to letālo devu var arī neitralizēt laikus vai pirms ieņemot pretindi. Drīzāk totāla kontrole un drošībnieki uzmana un kontrolē pilnīgi visu. Visvieglāk būtu kādam drošībniekam viņu novākt, bet šaubos vai starp tiem ir kāds ideālists pašnāvnieks, jo iziet cauri sveikā visdrīzāk nevarēs.
Facebook and Twitter are blocked in Russia
Turpina aktīvi griezt nost vietējos no ārpasaules ...
Ja kāds vervelē angliski, tad labs raksts par Zaporižjas atomelektrostaciju un cik reāli/ nereāli to ir vispar uzspridzināt, jeb izraisīt noplūdes ...
https://twitter.com/MalvagioMarco/status/1498734254657785861?s=20&t=CDccGBn_cJtzvd1dHI45gQ
DsKs, 4.marts 2022, 10:38
phe, fiziķis-teorētiķis, kurš, kā pats atzīst, neko nesaprot no kodolstacijām...
Bebrs [04.03.22]: Cerības uz putina pavāru, ka berot šo to pie zupas nenodrebēs roka. :)
tici man, pirms putins pats to ēd, dod pagaršot pavāram
Par putina galvu jau gatavi maksāt 10milijardus dolāru
Mēs pat līdz galam sankcijas nevaram ieviest.Jā un koka kola paliek krievijā
Secinajumi ( ka vienmer mans viedoklis ljoti neatkariigs) 1. Kremlis ( ne krievu tauta) ir totāli pārrekljinajies, jo ar ziediem nevienu negaidija, esmu dzirdejis ka paši ukrainji saka ''Paldies"' jo neviens prezidents tos nav taa apvienojis kā šis iebrukums.. 2. Kremlim atkāpties - noziimē atziit zaudējumu - ar visām no taa izrietošajām sekām - to dariis? es domaaju noteikti nē. Vai pasaule iznjemot nozombetos krievijas iedzīvotaju prātus tagad ticēs ko Kremlis potē , es domaaju ka nē.. 3. Ukrainjiem ir kur atkāpties. tā ir viņu zeme. Tātad NĒ! - tātad sitisies. Un laikam kremlis ir aizmirsis kara laika bija vislielakaa partizānju kustiiba. Bet Ukrainai jau ir sācies tēvijas karš..4. jebkura veida palidziiba ir praktiski visas pasaules iespeja ka Kremlja hunta ja ne lauziis , tad vismaz aizlauziis sev kaklu.
Cerības uz putina pavāru, ka berot šo to pie zupas nenodrebēs roka. :)