Slēdzot Ukrainas gaisa telpu faktiski nozīmē NATO iesaistās un uzsāk karu pret Krieviju, jo būs spiesti notriekt Krievijas lidmašīnas!
Nedomāju, ka aliansē līdz tam ir nobrieduši jau.
jegersz, 4.marts 2022, 10:13
Kādu karu??! NATO iesaistīsies operācijā par Ukrainas aizstāvību, vai ja labāk patīk Krievijas deputinizāciju un dedebilizāciju :)
Ja NATO šobrīd neiesaistīsies, mēs toč būsim nākamie, t.i. karš notiks mūsu zemē un NATO beigās uzvarēs un skanēs jestra mūzika, bet žēl, ka to mēs nedzirdēsim...
Tāpēc es parakstījos, lai karu pārceltu iespējami tālu no Latvijas.
daddy_j, 4.marts 2022, 10:17
Nē, Krievija to uzskatīs par karu un punkts.
Slēdzot Ukrainas gaisa telpu faktiski nozīmē NATO iesaistās un uzsāk karu pret Krieviju, jo būs spiesti notriekt Krievijas lidmašīnas!
jegersz, 4.marts 2022, 10:13
Kādu karu??! NATO iesaistīsies operācijā par Ukrainas aizstāvību, vai ja labāk patīk Krievijas deputinizāciju un dedebilizāciju :)
Ja NATO šobrīd neiesaistīsies, mēs toč būsim nākamie, t.i. karš notiks mūsu zemē un NATO beigās uzvarēs un skanēs jestra mūzika, bet žēl, ka to mēs nedzirdēsim...
Tāpēc es parakstījos, lai karu pārceltu iespējami tālu no Latvijas.
Cilvēki aicina NATO slēgt Ukrainas gaisa telpu, šodien pēdējā diena parakstīties:
daddy_j, 4.marts 2022, 10:10
Interesanti cik ilgi vēl Eiropa un ASV neatzīs ka šis ir 3.WW, jau sācies, un ka katra novilcinātā diena tikai ļauj kremļa žurkai pārgrupēt spēkus un izlemt kādu jaunu nelietību. NATO gaisa spēki varētu diennaktī pilnībā iztīrīt Ukrainu no visas raškas tehnikas. Paliktu tikai pa pažobelēm saslēpušies kājinieki, bet ar tiem paši ukraiņi ātri tiks galā. Tak nē vilks līdz pēdējam, ņergas.
Karlis_K, 4.marts 2022, 09:54
Piekrītu, BET:
Eiropai ir diezgan vāja tālā rādiusa pretgaisa aizsardzības sistēma, tas faktiski nozīmē, ka Krievijas kodolraķetes ir atturošais faktors pilnībā iesaistīties.
Papildus rietumeiropa un ASV apzinās, ka Krievija līdz viņiem visdrīzākais netiks, līdz ar to neriskē un cer ka Ukraiņi paši atsitīsies un Krievijas krievi pamodīsies. Jebkurā gadījumā nākamās dienas un nedēļas būs, kā uz karstas pannas.
Putins ienīst civilizēto pasauli par tās vājumu
Interesanti cik ilgi vēl Eiropa un ASV neatzīs ka šis ir 3.WW, jau sācies, un ka katra novilcinātā diena tikai ļauj kremļa žurkai pārgrupēt spēkus un izlemt kādu jaunu nelietību. NATO gaisa spēki varētu diennaktī pilnībā iztīrīt Ukrainu no visas raškas tehnikas. Paliktu tikai pa pažobelēm saslēpušies kājinieki, bet ar tiem paši ukraiņi ātri tiks galā. Tak nē vilks līdz pēdējam, ņergas.
Domāju sarkanā līnija sasniegta,kad krievi sāka aiztikt AES,tas tieši skar jau mūs visus eiropā
Ruu, 4.marts 2022, 09:44
Nē,eiropa atkārtos savas kļūdas cerot uz skaidrā saprāta atliekām kuru nav
Domāju sarkanā līnija sasniegta,kad krievi sāka aiztikt AES,tas tieši skar jau mūs visus eiropā
Es pie sevis domāju,labi krievi okupēs ukrainu,tā būs nopostīta līdz pamatiem.Tur būs naidīga tauta,tā tad būs pastāvīgi jādislocē karaspēks.Es pat nerunāju par to cik maksās atjaunot visu nopostīto un tas pie apstākļa,ka krievija būs starptautiskā izolācijā.Vsi krievi maz apjēdz to?
Ruu, 4.marts 2022, 09:29
Putinam po uz to visu, viņš plāno veikt genocīdu, lai beigās ellē sēdētu pie viena galdiņa ar Staļinu un Hitleru. 75% Krievijas krievu ir nozombēti un pat nezina, kas tagad tur Ukrainā notiek un arī tik ātri neuzzinās!
Putina darbības nevar vērtēt racionāli no loģikas puses, jo tās ir destruktīvas!
Ja kādam vēl ir naivums, ka nav sācies ww3, tad tas nopietni maldas!
Jautājums ir tikai, kura un kāda vēl sarkanā līnija jāpārkāpj, lai iesaistītos NATO ieskaitot protams ASV un Āzijas valstis.
Pie Gostomeļas telegraf kanālā žesķaks krieviem,trupaki ar georga lentēm
Es pie sevis domāju,labi krievi okupēs ukrainu,tā būs nopostīta līdz pamatiem.Tur būs naidīga tauta,tā tad būs pastāvīgi jādislocē karaspēks.Es pat nerunāju par to cik maksās atjaunot visu nopostīto un tas pie apstākļa,ka krievija būs starptautiskā izolācijā.Vsi krievi maz apjēdz to?
Šodien plānots dibināt "Hersonas tautas republiku", "demonstrantus" un "vēlētājus" jau ar autobusiem ved no Krimas...
Kadirovieši it kā esot nomīnējuši AES, šantažēs eiropu
galvenais lai vairs nemērķē uz Zaporožjas AES
svens76, 4.marts 2022, 08:37
Ko tur mērķēt vairs, čečeņi ir nomīnējuši, sagaidīs vējiņu Eiropas virzienā un varēs spridzināt...
Pēc pašreizējām laika prognozēm Eiropai/NATO ir nedēļa laika, lai to mērkaķi apturētu... vēja virziens nelabvēlīgs Z-ZA uz Krasnodaru un Turciju...
galvenais lai vairs nemērķē uz Zaporožjas AES
Tas ka krievu tauta sāks atjēgties ir utopisks sapnis. Visu laiku propogandas mašīna ir kārusi makaronus uz ausīm un lējusi krievu dvēselēs naida indi pret citiem.pat padomijas laikā.Oficiāli tika sludināta tautu draudzība.Kas notika patiesībā?Vēsturisks gadījums no personīgās pieredzes.70-to gadu beigas.Braucu ar 7.tramvaju no jūrskolas Ķengaraga virzienā.Tramvajā sēž tantuks ar puisīti. Var redzēt,ka nevietējie.es kaut kad no skolas biju ekskursijā.Principā Igaunijā,bet gabaliņu arī Krievijā .Nu tur es šito kolorītu jau redzēju. Braucam garām 5-stāvenēm.Principā tur dzīvokļus deva iebraucējiem.Par velti.Letiņiem bija jāliek rubli pie rubļa un jāpērk kooperatīvais. Lēti nebija.Bet runa ne par to.Tantuks rāda ar pirkstu uz 5-stāvenēm.Redzi mazdēliņ,tur fašisti dzīvo.Tas puisītis sen ir izaudzis.Un varbūt,ka kāds naivi domā,ka viņš nav Putina fans?Bet vecmāmiņa taču teica...
Bet reāli utainais fīrers putins jau pirms jaunā gada bija paredzējis karu.
Shm_didzis, 4.marts 2022, 01:23
Šis karš plānots jau vairākus gadus.