atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Shm_didzis 04.03.22
https://press.lv/post/zelenskij-esli-ukraina-padet-sleduyushhimi-budut-strany-baltii

Zeļenskis ar pareģo

svens76, 3.marts 2022, 22:33
Stulbākais ka šo arī dzirdēju no vēl viena politeksperta,kas paredzēja ka būs karš ukrainā,kamēr citi mierināja ka nebūs

udens2, 3.marts 2022, 23:03

Bet reāli utainais fīrers putins jau pirms jaunā gada bija paredzējis karu. Jo viens vatņiku blogeris bija pievērsis uzmanību fašika putina lielajā preses konferencē,ka jautājumā par kaut kādu paRaškas viedenis hospitāli sakarā ar covid viņš izteicās, ka lai turās, ka vēlāk šis hospitālis būs ļoti svarīgs, bet vatņiku žurnālists to iztulkoja, ka būšot vēl lielāks covid vilnis, bet man jau tad likās aizdomīgs tas teksts, ka tas bija kontekstā ar tagadējo fašistiskās paRaškas iebrukumu Ukrainā.
Shm_didzis 04.03.22
Labs piemērš no Ņujorkas, kas jādara ar auto, uz kurām ir redzamas šādas zīmes.

https://twitter.com/Experdiza/status/1499512732684595205
Karlis_K 04.03.22
Protams ir daudz pozitīvu krievu,zinu tādus daudz,bet ir arī daudz kremlinu un briesmīgākais ka tādu netrūkst arī starp latviešiem,arī manā radu lokā

Ruu, 3.marts 2022, 13:28

Manā lielajā čangaļu radu pulkā (mums whatsapā pat grupa saucās lielā čangaļu ģimenīte) ar bij pilns ar putina un baķkas faniem, nu par laimi visiem acis atvērušās. Tomēr šādas katastrofas kolosāli vieno un attīra prātus arī, viens +.
Domaataajs 03.03.22
Jā, Moldāvija un Gruzija uz ES pieteikušies, tos gribēsies pārmācīt
Bet kas to lai zina cik tālu aizies, redzēsim pēc pāris mēnešiem
https://www.youtube.com/watch?v=A2Pc1Bab6oI
usis 03.03.22
Ērtāks kumoss- Moldāvija, Gruzija
udens2 03.03.22
https://press.lv/post/zelenskij-esli-ukraina-padet-sleduyushhimi-budut-strany-baltii

Zeļenskis ar pareģo

svens76, 3.marts 2022, 22:33

Stulbākais ka šo arī dzirdēju no vēl viena politeksperta,kas paredzēja ka būs karš ukrainā,kamēr citi mierināja ka nebūs
svens76 03.03.22
Ruu 03.03.22
usis [03.03.22]: udens2 [23m]: usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atcerosBij tas, bet nu jau 2022, kads tur nostradamus
Man tas teksts par antikristu palicis atmiņā,tāda sajūta, ka tiešām krievi pielūdz vakaros
usis 03.03.22
udens2 [03.03.22]: usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atceros
Bij tas, bet nu jau 2022, kads tur nostradamus
udens2 03.03.22
usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51
bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atceros
udens2 03.03.22
The China-backed Asian Infrastructure Investment Bank has announced that “all activities relating to Russia and Belarus are on hold and under review” due to Russia’s war on Ukraine.
Ruu 03.03.22
usis [03.03.22]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)
Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti
usis 03.03.22
Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)
Ruu 03.03.22
usis [03.03.22]: Ruu [10m]: usis [23m]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļrakstiTas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigāsKāpēc lasīji?
90jos tas viss bij jauns un interesants.Ir tur kaut kas tajos viņa pareģojumos arī
usis 03.03.22
Ruu [03.03.22]: usis [23m]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļrakstiTas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigās
Kāpēc lasīji?
Ruu 03.03.22
usis [03.03.22]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļraksti
Tas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigās
Domaataajs 03.03.22
Domaataajs [7m]: Ā, vai tik ne rīt kaut kāds asteroīds lidošot netālu.
Nesen bija kur rakstīts. Bet reizēm pētnieki pamana tikai tad, kad jau palidojis garām.
Dzīvosim, redzēsim.Netālu, tas nozīmē 10x tālāk par mēnesi, vai vēl bik

usis, 3.marts 2022, 21:23

Jā, tas nav tā kā uz Maskavu uzkrist.
usis 03.03.22
Domaataajs [03.03.22]: Ā, vai tik ne rīt kaut kāds asteroīds lidošot netālu.
Nesen bija kur rakstīts. Bet reizēm pētnieki pamana tikai tad, kad jau palidojis garām.
Dzīvosim, redzēsim.
Netālu, tas nozīmē 10x tālāk par mēnesi, vai vēl bik
Vairis3 03.03.22
Tik -toku jābloķē,dikti daudz ienaidnieka informācijas.
Domaataajs 03.03.22
Ā, vai tik ne rīt kaut kāds asteroīds lidošot netālu.
Dzīvosim, redzēsim.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs