Ruu [27.02.22]: usis [16m]: Episki, tv3Čūsku salas robežsargi ir vienkārši leģendas,domāju arī ukraiņu cīņas sparu tā paceļ

.
Varu tikai spriest...
To, ka vovka pakāsa karu, viņam skaidrs bija jau pēc diennakts. Domāju tāpēc arī notinās uz vienu no bunkuriem Urālos(varbūt arī kkur citur).
Klāt/blakus viņam ir tikai tie, kuriem viņš tic un uzticas. Un šis ir sliktākais, kas var būt.
Pats vovka nekad nepieņems zaudējumu un līdz ar to jautājums,-
Kurš viņu novaļīs vai pārņems "varu" kremlī?!...
It kā bija plānotas sarunas, bija, vēl iet, nevaru atrast info.
usis [27.02.22]: Episki, tv3
Čūsku salas robežsargi ir vienkārši leģendas,domāju arī ukraiņu cīņas sparu tā paceļ
Vēl nesen vates galvas šokējās kāpēc pasaulē necieš krieviju,pašlaik apklusuši vaukšķi
Karlis_K [27.02.22]: Šis arī priecē!
Zviedrija svētdien paziņoja, ka lauzīs savu tradīciju nesūtīt ieročus uz aktīvā konfliktā iesaistītām valstīm un nosūtīs Ukrainai militāru ekipējumu, tostarp prettanku iekārtas.
Lēmums nosūtīt Ukrainai 135 000 pārtikas pakas, 5000 ķiveres, 5000 bruņuvestes un 5000 vienreiz izmantojamas prettanku iekārtas ir pirmā reize kopš PSRS iebrukuma Somijā 1939.gadā, kad Zviedrija sūta ieročus bruņotā konfliktā iesaistītai valstij, pavēstīja Zviedrijas premjerministre Magdalēna Andešsone.
jā, zviedru NLAWi tuvu darbības principam jevelinam, arii nāvīgi tankiem

Episki, tv3
Šis arī priecē!
Zviedrija svētdien paziņoja, ka lauzīs savu tradīciju nesūtīt ieročus uz aktīvā konfliktā iesaistītām valstīm un nosūtīs Ukrainai militāru ekipējumu, tostarp prettanku iekārtas.
Lēmums nosūtīt Ukrainai 135 000 pārtikas pakas, 5000 ķiveres, 5000 bruņuvestes un 5000 vienreiz izmantojamas prettanku iekārtas ir pirmā reize kopš PSRS iebrukuma Somijā 1939.gadā, kad Zviedrija sūta ieročus bruņotā konfliktā iesaistītai valstij, pavēstīja Zviedrijas premjerministre Magdalēna Andešsone.
No visas pasaules pienāk palīdzība Ukrainai.Un kad vajadzēs celt Ukrainu domāju visi domās kā palīdzēt.putins šo karu ir zaudējis un zaudējis ar briesmīgu pazemojumu
Kad baķkam atņēma hokeja čempi, Kreipāns arī kunkstēja, cik negodīgi ir jaukt sportu ar politiku, jo ciešot sportisti un skatītāji. Tollija vārds gan esot manīts arī "č" maisos ...
Jo dziļāk sūdos un asinīs slīkst abi tirāni, jo vieglāk būs tos notiesāt, kā arī cerams ļoti daudziem grūtgalvīšiem, īpaši baķkas faniem, atvērs actiņas.
Tikko no batjkas teritorijas miera baloži pa lidostu nodeva
Ko sakat par iespējamajām miera sarunām?
No vienas puses pat sliktas sarunas ir labākas par labu karu... bet šodien notiek karš, zvērīgs...
kurā Ukrainai ir iniciatīva, vai vismaz viņi turās.
Tāpēc manuprāt šādas pārrunas ir pāragras. Nevar reizē karot un pār plecu uz sarunām skatīties.
Sarunas vairāk vajadzīgas krieviem. Varbūt lai pārgrupētos, lai munīciju, degvielu pievestu, lai savien satelītiem parādītu, re mēs gribam runāt...
daddy_j, 27.februāris 2022, 19:44
Lai runā,krievijai būs ultimāti gan jau,diez vai piekritīs ukraiņi
Ko sakat par iespējamajām miera sarunām?
No vienas puses pat sliktas sarunas ir labākas par labu karu... bet šodien notiek karš, zvērīgs...
kurā Ukrainai ir iniciatīva, vai vismaz viņi turās.
Tāpēc manuprāt šādas pārrunas ir pāragras. Nevar reizē karot un pār plecu uz sarunām skatīties.
Sarunas vairāk vajadzīgas krieviem. Varbūt lai pārgrupētos, lai munīciju, degvielu pievestu, lai savien satelītiem parādītu, re mēs gribam runāt...
Nupat arī mans baltkrievu draugs ielika feisī, nenomīza, kai gan zina ka par šādiem publiskiem izteikumiem tur sēdina.
Я, грамадзін Рэспублікі Беларусь, катэгарычна супраць саўдзелу Беларусі ў ваеннай агрэсіі Расіі супраць Украіны.
Я патрабую вываду расійскіх войскаў з тэрыторыі Беларусі і Украіны.
Я хачу, каб мая краіна стала тэрыторыяй бяспекі і не прымала ўдзелу ў вайне.
..........................................................
Es, Baltkrievijas Republikas pilsonis, esmu kategoriski pret Baltkrievijas dalību Krievijas militārajā agresijā pret Ukrainu.
Pieprasu Krievijas karaspēka izvešanu no Baltkrievijas un Ukrainas teritorijas.
Es vēlos, lai mana valsts kļūtu par drošu teritoriju un nepiedalītos karā.
BAigars [27.02.22]: Precīzi! Vajag slaukt visus, kàmēr pašam labi.
No skaļa viedokļa praktiski nekad nevar iegūt kādu lielu labumu sev, tikai zaudēt. Vienīgais ko var iegūt, ir “cieņa” tādu cilvēku acīs, kuriem dzīvē ir tikai balts un melns.
Es arī esmu pilnībā pret to kas notiek, šēroju jokus vai pārbaudītu info, bloķēju provokators utt. Bet, kāpēc kādam būtu jāriskē ar savu dzīvi, kkāda viedokļa dēļ, nekad nesapratīšu.
Izklausās pēc Gerharda Šrēdera, vai Sebastiana Kurca ...
Sapratu, mums nav pa ceļam, nekad nesadarbošos ar neliešiem, lai cik no tiem var noslaukt. Tieši šādu bezprincipiālu politiķu dēļ mēs arī esam pašlaik uz milzīgas katastrofas sliekšņa, jo visi arī peļņu vērtēja augstāk par sirdsapziņu un godu.
Karlis_K, 27.februāris 2022, 19:09
Precīzi,rietumiem ar tā likās,redz pie kā noveda tas viss
baķka apsola ukraiņiem neiejaukties un palaiž iskanderus
Jēziņ daddy_j atkal pekstiņiem tici, tak saproti ka raška pie savas zvērīgās korupcijas no tiem uzrādītajiem 62 miljardiem aizsardzībai reāli tērē mazāk kā pusi! Tiesi tas pats ir roskosmosā, viss buksē, laikā netiek uzcelts, velk gadiem, izzagti miljardi, par to daudz kur bija rakstīts.
Karlis_K, 27.februāris 2022, 18:57
Pilnīgi Tev piekrītu, ka rtur zog kā traki... tomēr krievi 2020. g. izmēģināja satelītu raķeti https://www.sargs.lv/lv/tehnika-un-ekipejums/2020-11-27/daily-mail-krievija-veiksmigi-izmegina-satelitu-partvereju-un un 2021.g. novembrī vienu satelītu arī nogāza https://jauns.lv/raksts/arzemes/472542-krievija-atzist-satelita-iznicinasanu-raketes-izmeginajuma-bet-noliedz-ta-bistamibu
kas šodienas apstākļu kontekstā šķiet visai draudīgi. Kā jau atzinu, es esmu pesimists un ļoti priecājos, ja mans prognozes reizēm nepiepildās...
daddy_j, 27.februāris 2022, 19:10
Redzi raškā jau gadiem ir tendence ka naudas pietiek tikai izmēginājumiem, dažkārt pat tikai projektam un multenītei :) masveida ražošanai lai ieviestu bruojumā parasti ne. Zinātnieki, izgudrotāju tur tiešām ir unikāli, būtu sakarīga valdība ilgtermiņā, ar savām iespējām nudien būtu pasaules līderi.
Nez kā var ticēt krievu cipariem, jopt, tač ne.