LTV1 Cīnās un organizē debates par eiroparlamenta vēlēšanām, lai tās notiktu krievu valodā, jeb netieši atbalsta divvalodības pastāvēšanu Latvijā.
Pieklajigs, 15.maijs 2024, 13:32
Njā zemāk vairs nevar krist mūsu tvešņiki, nožēlojami, labi ka neskatos tv jau cik gadus.
Ja cilvēki ni bum bum no LV valodas, tad kaut kas ir jāpaskaidro ru
FishMV, 15.maijs 2024, 13:58
Garām, ja ni bum bum tad brauc tur kur bum bum, robeža nav aizslēgta. Tieši šādu iztapoņu dēļ tie kretīni nemācījās valsts valodu vairāk ka 30 gadus, un turpinas nemācīties ja pat valsts galvenā tv ir gatavie lupatas!
Daddy.Tu esi ideālais latvietis.Pārsvarā mēs visi tādi. Daži tikai mēģina tēlot labos un gudros. Visai labi nesanāk.Ja par sevi,tad labāk ne.Politika nav mans aicinājums.Un man trūkst dažu nepieciešamo īpašību.Es nemāku solīt.Un melošana arī nepadodas.Un ja vēl parēķina cik copes nāksies izlaist.
Nu, hoķim gatavi (alus un sircdrapes)?? :)
Kuri tad būtu tie labie kandidāti?Latvijā gan ir sena tradīcija.Kandidāts ir labs līdz vēlēšanām. Veiksmīgi nokļūstot Saeimā labais kandidāts klusiņām noslīkst tajā purvā.
Bjorgvins, 15.maijs 2024, 16:33
a pats?? :)))
piesakies, es par Tevi nobalsošu, normāls vecis!! :)
es nederu - alkatīgs, varaskārs, gatavs uz sīkām nelietībām...
Atkal intensīva apakšveļas reklāma.Pēc cenām spriežot apakšveļa jāiegādājas komplektā ar meiteni.
Kuri tad būtu tie labie kandidāti?Latvijā gan ir sena tradīcija.Kandidāts ir labs līdz vēlēšanām. Veiksmīgi nokļūstot Saeimā labais kandidāts klusiņām noslīkst tajā purvā.
jegersz [53m]: Jegerz,Tu aicini balsot par tiem pašiem, lai kas mainītos. Ģeniāli.
Pieklajigs, 15.maijs 2024, 12:25
Ja nepamanīji, es neaicinu, bet norādīju uz tavu pausto absurdu.Un ja nepamanījii, es norādu esošās valdības, ltv1 apsurdu.
Pieklajigs, 15.maijs 2024, 12:33
Ja cilvēki ni bum bum no LV valodas, tad kaut kas ir jāpaskaidro ru, tā kā Žigis, apsveica 9 maijā, bet piekodināja , ja te jūs sāksiet vipendrivacsa, tad izlidosiet no valsts.
Un šodien, kas piedalās protestos pret Izreālu, dīvaiņu zilo savienība.
Un šodien ltv grib dot tiesības okupantiem. Tur pat nav jābūt vangai, lai uzminētu kādi karogi plīvos šeit pēc gadiem.
Pieklajigs, 15.maijs 2024, 09:46
par kādām tiesībām okupantiem iet runa???
Jegerz,Tu aicini balsot par tiem pašiem, lai kas mainītos. Ģeniāli.
Pieklajigs, 15.maijs 2024, 12:25
Ja nepamanīji, es neaicinu, bet norādīju uz tavu pausto absurdu.
Pieklajigs, tu ar savu protestu kultivē pret ko protestē. Ģeniāli, apsveicu.
Ja nepiedalies vēlēšanās,tad nav ko čīkstēt ka viss slikti.Ir gana daudz labu kandidātu,tikai šie pamuļķi kam kariņš visur vainīgs,noteikti nav spējīgi tos ieraudzīt,jo gaida solījumus kad atcels nodokļus,un pacels algu,pat nesaprotot ka to nav iespējams izdarīt.Un pašlaik kamēr ir karš uz diez kādu izaugsmi nav ko cerēt ne ar kādu valdību,pašlaik jādara viss lai kremļa aģenti ir maksimāli tālu no varas
jegersz.Nu nav tava patiesība vienīgā.Arī pieklājīgajam ir pilnīgi normāls latvieša viedoklis par notiekošo.Arī nebalsot ir savu uzskatu paušana. Tu jegersz saki,ka jāiet uz vēlēšanām.A par ko vēlēt? Tu vari nosaukt kaut vienu latviešu partiju,kas būtu izcēlusies arko pozitīvu?Daudzi cilvēki arī iet uz vēlēšanām.Jo jegersz tā teica.Aiziet un bezmērķīgi nobalso par vienalga ko.Pēc tam visi brīnās - Saeimā baigais borščs.
Uh, kā manu pjano komentāru dzēsa iepriekš šeit par ltv1, ka tas ir prokremlisms midzenis. Šodien ltv1 uz Eiropas parlamenta debatēm organizēs 4 pārraides krievu valodā. Nesaprotu, kā cilvēki neredz, kā kremlis ir sadējis savas kolorado vaboles.
Mankurti ibio. Neiešu es balsot vairs. Izbaudīšu no malas, kā Latvija pazūd. Apnicis cīnīties un kādam skaidrot.
Pieklajigs, 14.maijs 2024, 21:49
Neej, neej, būs vairāk balsu Glorijai. Lūk dēl tādiem negājējiem arī drīz būsim guberņa, un Ušakovs gubernatos.
Uh, kā manu pjano komentāru dzēsa iepriekš šeit par ltv1, ka tas ir prokremlisms midzenis. Šodien ltv1 uz Eiropas parlamenta debatēm organizēs 4 pārraides krievu valodā. Nesaprotu, kā cilvēki neredz, kā kremlis ir sadējis savas kolorado vaboles.
Mankurti ibio. Neiešu es balsot vairs. Izbaudīšu no malas, kā Latvija pazūd. Apnicis cīnīties un kādam skaidrot.
Tevi gan pamuļķi apbižoja.
Sēdēsi savā bedrē un turpināsi smirdēt vai balsosi un centīsies ko ietekmēt?
Ir tēze, ja nebalso, tad neesi tiesīgs sūdzēties un komentēt.
Bet tev pačīkstēt jau patīk un spriedumu visu vietā esi pieņēmis.
usis [13.mai]: Pasaule mainās, atvērtāka, kas notika slēgtos klubos kļūst publiski pieejams, nepatik, nesaproti,šķir tālāk, var tak copēt arī kā sendienās, karote un 0,6 aukla. Bizness attista visu. Šodien vedu piecas 10 gadigas meitenes mašīnā, ļoti objektivi sprieda gan par dziesmām, tērpiem, šovu, kkadas .ipeļu un pakaļu lietas pilnigi neskāra, to pat nepieminēja, laikam vēl neuztvēra, bet visas bija, cik nu nenolūza skatījušās. Laikam katrs saredz to ko vēlas.
Kas ir atvērtāka pasaule?
Katrā pasākumā ir jābūt kādiem tabu. Piemēram, šovbiznesā sliktais tonis ir bērnu un dzīvnieku izmantošana skatītāju piesaistei, ja bērni vai/un dzīvnieki nav paši būtiski šova elementi. Arī izlekšana ar savu seksualitāti nav ikdienas šovbiznesa labais tonis, ja neskaita Eirovīziju un Sema Smita šovus.
Tādēļ Eirovīziju un viena šova veida ikonu nevar vispārināt uz visu šovbiznesa pasauli. Tie paši Eltons Džons un Kalums Skots uz skatuves savu seksualitāti nav pauduši un ir klasiski un izcili sava mūzikas stila mūziķi.
Pasaule mainās, atvērtāka, kas notika slēgtos klubos kļūst publiski pieejams, nepatik, nesaproti,šķir tālāk, var tak copēt arī kā sendienās, karote un 0,6 aukla. Bizness attista visu. Šodien vedu piecas 10 gadigas meitenes mašīnā, ļoti objektivi sprieda gan par dziesmām, tērpiem, šovu, kkadas .ipeļu un pakaļu lietas pilnigi neskāra, to pat nepieminēja, laikam vēl neuztvēra, bet visas bija, cik nu nenolūza skatījušās. Laikam katrs saredz to ko vēlas.
mazā vēl nezin kas ir kretīns:)
svens76, 13.maijs 2024, 14:48[/quote]
Elementāri- parādi ekrānā- lūk, rekur tas!))) Kaut gan...tas nebūs īsti pareizi - jo ir arī ļauži, kuriem ir īsts kretīnisms (iedzimts veselības stāvoklis).. Bet šie frukti paši izvēlēlējušies sevi par ķēmiem pataisīt)))