brālītis
ar iekšām tāpēc, ka recepte tāda, slinkums valda pār pasauli:))))))))
katru reizi braucot no Peipja cenšos atvest mājās kādus 20- 30 ķīšus, kurus tajā pašā vakarā arī uzcepu, ir Ok.
skrejejs,tu nu gan esi ambālis.Vis pirms noskaties video un tad raksti,jo runa iet par pliķiem(gustera)
kāpē ar iekšām ?? Siluro pats esi tādus ēdis ?
Siluro
Alūksnes, un ne tikai, zirgazobi tieši tā ari tiek lopsēti iekšā!
:)))
ko darīt ar lielākajiem ķīšiem- Igauņu zvejnieku recepte:
ķīšus, ar visām iekšām, apvārta rīvmaizē ar sāli ( vēl labāka ir lielveikalos nopērkamā gatavā vācu rīvmaize ar sāli un raugu- paniermelh), cep uz lielas uguns lielā eļļā kamēr brūni un gatavi, tad ēd un slavē:)))))))))
pirms izpausties ar komentāriem, ieteiktu pamēģināt tādā veidā kādu ķīsi izcept izcept.
tā viņš ir iekārtots :) un lab vien ir :)
maituputns,Jā vārnas ēd un aug griezdamās:))
ķīsis tā ir nelaime :) nu labi zupā var lielākos panemt, bet kopumā visus vārnām :)
aakkis.Kad saķersi tos lielākos ķīšus,tad nes mājās un izvāri zupā.Tad arī sapratīsi,tikai.:))
Man tāds jautājums,ko viņi ar tiem puņkainajiem dara-lapsām baro?Drīz būs pus gadsimts kā makšķerēju,un nekad šos sīkos neesmu nesis mājās!
ir kāds info par pērnavas līča salakām....???ķeras, neķeras ???
vai jau ir verts braukt uz turieni?
Sodien ar neka iepricinosa galigi nau par PEERNAVAS upiti.
Paldies,slikta ziņa arī ir info, emojo tur jau uz brekšiem vīri sēž dzirdēju jau
Nau neka iepricinosa,kadu zivteli jau nokert var,tacu visi klusee,laikam nau ar ko lielities.Ta ka daudzi ir izbraukusi brivdienas pie lauku pazinam uz zveju,info jagaida svetdien.Tacu laudis uz emusku lielakas ceribas liek,neka pernavu.