atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

Tonis 13.09.15
Līdz nārstam apmēram vēl mēnesis ...
eMKa 13.09.15
Virs vai zem bedres noteikti vajadzēja būt kādai straujtecei ar nārstam piemērotu gultni. Jā, tipiska pirmsnārsta uzvedība. Tik šķiet kaut kā par agru biki.
Sanders 13.09.15
Šārīta īsā atskaite: sešas foreles no 20+ līdz 41cm. Un kādi desmit iznācieni ar piesitienu un bez.

Novēroju savādu lietu, bedrē, kurā agrāk nekas nav bijis, šorīt tusēja ap 20 -30 forelēm. Izmērā no kādiem 25cm līdz aptuveni 40. Lielās pa divas trīs stāv sāns pie sāna uz grunts un nereaģē ne uz ko. Mazās trinās apkārt un skrien voblerim pakaļ, bet neņem. Laikam jau gatavojas nārstam? Pakomentējiet, kas zin. Tas Vidzemē.
SHrimp 12.09.15
Atsaucos jau pirms kāda laika Krūmjāņa uzaicinājumam. Ļoti simpātiska pieeja Saldeniekiem - uzaicināt uz talku. Būtu forši šo iedzīvināt arī citur. Ar Krūmjāņa laipnu atļauju uzrunāju Rīgas /Jelgavas foreļu makšķerniekus. Izskatās gan, ka šajās dienās būšu bez riteņiem. Dodiet ziņu, ja ir vēlēšanās iepazīties ar brašajiem kurzemniekiem, pastrādāt un varbūt arī pamakšķerēt :) Varam tad samesties un laist uz skaisto lejasKurzemi.
Krumjan1s 11.09.15
Kā jau minēju iepriekš 19.datumā Skrundas novadā notiks maza akcija cīņai ar bebriem. Sākums plkst. 9.00. Darbojamies līdz plkst. 14.00 Jānojauc 4-5 dambji. Pēc tam augšējā upes posmā varam uzrīkot mazu semināru ar visām no tā izrietošajām sekām.

Ja ir vēlme piedalīties var padot ziņu uz 27759155.
Vēl nepieciešami apmēram 4-5 dalībnieki.

Paiku un dzērienus ņemam paši. Ja ir velme ko siltu- jānopērk soļankas burķele. Katls būs.
Bleiers 11.09.15
Un te arī makšķerēšanas epizodes. Jāsaka, ka šis bija viens no visu laiku interesantākajiem izbraucieniem. Kā MM iesācējam man tas bija izcils makšķerēšanas piedzīvojums. Ja būsiet šajās vietās, tad dariet, lūdzu,tāpat - izbaudiet un atlaidiet!

SHrimp, 10.septembris 2015, 23:48

SHrimp .. pa skaisto !
SHrimp 10.09.15
Un te arī makšķerēšanas epizodes. Jāsaka, ka šis bija viens no visu laiku interesantākajiem izbraucieniem. Kā MM iesācējam man tas bija izcils makšķerēšanas piedzīvojums. Ja būsiet šajās vietās, tad dariet, lūdzu,tāpat - izbaudiet un atlaidiet!

SHrimp 10.09.15
Man teica, ka lāči redzēti pie upes, bet es, jāsaka, diezgan vieglprātīgi uztvēru šo ziņu. Epizode no augusta beigām.

kapracis 02.09.15
ir Tukuma raj. foreļupes
klips 01.09.15
Labdien!
Varbūt, kāds var ieteikt kādu foreļupi Tukuma raj. ? Ļoti gribētu pamakšķerēt šo zivi, jo video izskatās ļoti spēcīga zivs, tāpēc būšu ļoti pateicīgs, ja ieteiksiet kādu vietu. :)

klips, 31.augusts 2015, 22:56

Un vai vispār ir foreļupes Tukuma raj. ?
Forelpuikas 01.09.15
Tātad sestdien būs talka!
Jūuuu... beidzot dzestrs lietutiņš!
Patīkami! :)
beidzot lietus.
BrunoL 01.09.15
Pāris dienu laikā tas tiks atjaunots.Jācer uz rudens lietiem,daļu bebrinieku iznesīs.
Karlis_K 01.09.15
Ko tur daudz sarežģīt, ja uzskati ka dambis traucē lašveidīgo migrācijai uz nārsta vietām, tad tik jauc nost. Jo tuvāk nārsta laikam jo efektīgāk būs, ja arī pa nedēļu uzcirtīs jaunu vietā, zivis uz augšu tiks.
Forelpuikas 01.09.15
Sulla, man likās interesanta tava teorija par anti bebru māju nojaukšanu... Jo laikam jau daļa taisnības tur ir! Bet... Pa šo upi augšā uzpeld arī taimiņš un lasītis. Tur ir divi nerāli bebrinieki. Principā nedomāju, ka kāda zivs tam tiktu pāri pie esošā līmeņa. Kaut kad taču man tie dambji būtu jāpajauc, lai palīdzētu šīm zivīm veiksmīgāk sasniegt nārsta vietas?
Atbildēt vari arī PM, lai neizraisītulieku diskusiju :D
Karlis_K 31.08.15
Patreizējie ir šie Makšķerēšanas noteikumi
22. Aizliegts iegūt:
22.6. sīgas, strauta foreles un repšus (ripusus) – no 1.oktobra līdz 30.novembrim
Kuha 31.08.15
Hello!
Vai kāds man var pateikt- drīkst vai nedrīkst ķert (nevis paturēt vai iegūt) foreles no 1. septembra? Kur var izlasīt tos mistiskos jaunos noteikumus, kas saka, ka nedrīkst? Kad tie stājas spēkā?
Paldies, ja kāds atbildēs vai atsūtīs linku.
mjuniors 31.08.15
Sullas k. man reizi teica. neķer kreņķi! Tagad saku Tev to pašu! ;).. Skumt par to, ka citiem nesagādā bauda C&R.. Ir relatīvas sajūtas..
Karlis_K 31.08.15
vispār jau skumji ka vel arvien daudziem cope saistās tikai ar zivju ieguvi. Ne velti MN ir tāds formulējums "aizliegts iegūt" nevis "makšķerēt". Taimiņus un lašus arī var copēt Gaujas baseinā nepārkāpjot MN, lai gan cauru gadu nevienā no šī baseina upēm abas sugas nedrīkst "iegūt". Protams jābūt jau arī sirdsapziņai, foreles pie mums sāk nārstot oktobrī, tāpēc uz pāris mēnešiem tām liekam mieru (es uz visu ziemu).
mjuniors 31.08.15
Labdien!
Varbūt, kāds var ieteikt kādu foreļupi Tukuma raj. ? Ļoti gribētu pamakšķerēt šo zivi, jo video izskatās ļoti spēcīga zivs, tāpēc būšu ļoti pateicīgs, ja ieteiksiet kādu vietu. :)

klips, 31.augusts 2015, 22:56

23. Lomā aizliegts paturēt:
23.8. strauta foreles Salmo trutta f. – no 1. septembra līdz 30. novembrim;

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs