atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

klips 31.08.15
Labdien!
Varbūt, kāds var ieteikt kādu foreļupi Tukuma raj. ? Ļoti gribētu pamakšķerēt šo zivi, jo video izskatās ļoti spēcīga zivs, tāpēc būšu ļoti pateicīgs, ja ieteiksiet kādu vietu. :)
seeris 31.08.15
Kādi ieteikumi par varavīksnes foreļu makšķerēšanu ezeros, kur viņas tiek ielaistas no audzētavas? Kādas ēsmas un metodes strādā uz tādiem zvēriem? Pieejams spinings un parasts makšķerkāts ar pludiņu, kā arī visnotaļ iesācējs makšķernieks.
marcinsch 29.08.15
Atpakaļ nākot jau tāda doma iešāvās prātā.Dambītis tāds maziņs,ka to ātri būtu izjaucis.Bet palika to zivju žēl,kaas virs bebrinieka dzīvo.Bet ūdens bija auksts,ka pat zvani jau zvanīja,ka laiks vilkties ārā no ūdens.Par tiem dambjiem koks ar diviem galiem.It kā jā,bet dažreiz tomēr labāk varbūt nē.
Karlis_K 29.08.15
Mūsu upēm sešdesmitnieks papiks ir izcila zivs! Lielākais fāters man ir bijis 53 cm. Visas zivis no pusotra ir mammeles bijušas.

Chalitis, 29.augusts 2015, 18:53

es jau par taimiņu :) kura papiki dažkārt mēdz būt nu ļoti līdzīgi mazajām māsām. Šis ar bija dzeltenbrūns un ļoti raibs, gluži kā pirms 5 gadiem krietni lielākais http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-23466.htm Foreļi ar izteiktiem sarkaniem rimbuļiem man nav bijuši lielāki par 52cm, tiesa gandrīz pirms 20 gadiem auklas galā īsu brīdi paturēta arī ~ 60
Chalitis 29.08.15
Mūsu upēm sešdesmitnieks papiks ir izcila zivs! Lielākais fāters man ir bijis 53 cm. Visas zivis no pusotra ir mammeles bijušas.
Karlis_K 29.08.15
Bet čalītim smuks kukainis, apsveicu! Man šonedēļ tepat līdzīgs papuks ( nu lab iespējams ~10cm īsāks :) trāpījās un pēc dažu sek cikstiņa pats atkabinājās. Vēl nobrīnījos kur tik zemā līmenī jau ietesies iekšā.
Karlis_K 29.08.15
Bet šoreiz bebrs izdarījis labu lietu.Uztaisījis tādu mazu dambīti un bisku pacēlis ūdens līmeni.Visas copes aiz bebrinieka.

marcinsch, 29.augusts 2015, 16:36

kareivīgie jaucēji tūliņ tevi nokauninās ka nepraties likvidēt dambi :)))
marcinsch 29.08.15
Šodien vienkārši lielisks copes noslēgums.Copes daudz gan mazi,gan mēri,viens makans pagaršoja,bet izspļāva un vairāk nebija pierunājams parādīties.Līmenis ļoti zems.Bet šoreiz bebrs izdarījis labu lietu.Uztaisījis tādu mazu dambīti un bisku pacēlis ūdens līmeni.Visas copes aiz bebrinieka.Zem bebrinieka ūdens labi ja līdz potītēm,ka labu gabalu noejot pat nevienu dziļāku vietu neatradu.
Chalitis 29.08.15
Zviedrijas lapzeme. 71 cm 3,720kg
kipaps367 29.08.15
@Chalitis Skaisti. Kurā pusē izmānīji?
:)))
Chalitis 29.08.15
Chalitis 29.08.15

Jā, līmenis ir zems. Šo to izdevās izmānīt. :)
osis 28.08.15
Liekiet taču mierā tās nabaga zivteles, šinī sausumā nav kur dēties šamām,un vēl ,,krāna staipītāji,, nedod miera....!
Forelpuikas 28.08.15
Ūdens upēs ļoti zems arī Kurzemes pusē.
Esam sagaidījuši lietu, līmenis jau dikti nemainīsies, bet vismaz svaigums dabā. Pēdējās copes reizēs zivis aktīvi pa krasta malu slēpjas - tajās vietās, kur zālīte iegūlusies upē.
Josifs 28.08.15
Nu iepriekšējie komentāri vairāk līdzinās tam kā arī man sokās. Pēdējā forele no caurtekas (maziņa), laikam ēniņā sēž:)
Sanders 23.08.15
Vidzemes pusē divi rīta izgājieni pa foreļupēm: sestdien viena foreles cope - viena zivs. Plus divi ap 200g asari, sapals un līdacēns.
Šorīt piecas foreļcopes, bet līdz galam neviena nepieteicās. Kā vienmēr alkatīgi grāba vobleri tikai līdaciņas. Ūdens ļoti zems un visa darbība no bedres līdz bedrei. Tad vēl tie bebrinieki, ūdens duļķains un stāv bez straumes.
Grūti pašlaik iet mazajām upītēm un to iemītniecēm. Būsim prātīgi un ne asakas!
Zandartss 22.08.15
Atbloķē Pastkasti tad uzrakstīšu.
akmens 22.08.15
Kurā pusē biji,ja nav noslēpume.Labāk raksti PM.
Zandartss 22.08.15
Šodien ejot pa upi ieraudzīju divus večus ar lielām mugursomām un lielu sačoku,ka mani pamanīja tā ļoti ātri ieskrēja mežā,laikam ihtiologi.Es biju vienkārši šokā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs