atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

gintsgg 08.07.12
Ķīpsalā .
niklavins 08.07.12
Kur atrodas tas Gaujas baseins?
Gaujinieks 08.07.12
GAUJAS BASEINS ;)
niklavins 08.07.12
Varbūt kāds zin kādu labu foreļupi?
AndrisG 07.07.12
Ja spēšu šodien laicīgi aiziet gulēt, tad aizlaidīšu alatās, bija doma sagaidīt jauno kātu, bet nevaru nociesties! :D
ipoint 07.07.12
piekriitu par chempi sulla'm.. man liekas nekas kolosaals tas nav, iznjemot pirmo posmu kameer sektors 'jauns' .. peectam taa tricinaashana karinaashana bikstiishana bljitkoshana.. pietam kaadas naudas tiek teereetas lai atrastu 'iisto' maanekli ar kuru var nokjert 'izskaldiitaa' sektoraa to max vienu zivi .. taas saspringtaas sejas to darot .. tie smiekliigie paarskreejieni no viena sektora uz otru ar saliikushaam muguraam.. maaneklju sleepshana no konkurentiem.. shitaa vareetu veel stundu rakstiit :D
ar spiningoshanu tur protams sakars ir bet ar copi nekaa ;) manupraat
Karlis_K 06.07.12
Varētu jau izpalīdzēt, bet kamēr šādos čempjos tvarstīs tikai mākslīgi audzētus foreļu bērniņus, tāds pasākums mani tikai atbaidīs. Jo no malas tas izskatās kā kāda vietējā brakara pārtikas plāns- saskaldīt pēc iespējas ātrāk un vairāk zemmēriņus zupai :)
Unikis 05.07.12
Mana komanda foreļu čempim izskatās pajukusi. Varbūt ir kādi pāris džeki, kas gatavi mesties kopā, taisīt komandu un startēt? Varbūt kādam pietrūkst viena komandas biedra? Vēl pēdējais no komandas biedriem šodien paziņoja, ka ir uz jautājuma zīmes... Citas prioritātes... Vēlviens atmetās nedēļas sākumā... Cik sapratu, tad labāk aizlaidīs uz lapzemi nopietnākas foreles paskaldīt...
kvoks 05.07.12
Unikis 05.07.12
Coperis14-> Nu tad sariktē pludiņmakšķeri un aizbrauc uz zivju dīķi. Tik zivju dīķos šai sezonā foreles īpaši negatšīgas.

Dabā drošii vari laiku netērēt, kaut arī vienmēr var gadīties kāda zivs, kam var iedabūt kaut ko neizskaidrojamu mutē.

Tā ēsma ir domāta varavīksnenēm maksas dīķos copējot ar sbirulino (bombardu) vai pludiņu, kam gandrīz viss svins pie paša pludiņa. Liela iespēja, ka varavīksnene drīzāk mazo svina bumbiņu pagrābs :)
volvo 04.07.12
...mēģini gan...
coperis14 04.07.12
mēģināšu dabūt foreli.
volvo 04.07.12
...smirdinās kautko...:)
Unikis 04.07.12
coperis14-> Un ko Tu ar to smirdīgo ēsmu darīsi?
coperis14 04.07.12
es šodien dabuju kkadu zaļu gulp trout ēsmu
japamēģina smird ka nezin kas:D
Ezerkrasts 04.07.12
Varētu visus mazos hes likvidēt. :)
eerglis 04.07.12
diemžēl tas neko vēl nenozīmē :(
Pele_mele 04.07.12
mjuniors 30.06.12
silver-> pēc bildes kaut kā neizskatās pēc strautenes, man personīgi krāsojums nepatīk..
mazliet pasmejoties.. tu albuma rakstiji, kad palaidi vaļā.. bet tik precīzi svaru pateici.. :))) katrā ziņā neiestāstīs man, kad ejot forelēs līdzi svari.. :).. katrā ziņā apasveicu ar lomu!:)
Ruu 29.06.12
nav taa varaviiksnene,cilveeki,buutu taakaa jaaiemaacaas atshkjirt zivju sugas

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs