Te var pārlicināties par senu teicienu : kAS nu kuram sāp, tas nu par to runā! Lūriķim, šķiet ir ne tikai gramatiskas problēmas, laikam puisis lāgā necopē, lai kompensētu to, nu gānās.
kas tas pa kārtējo klaunu, kas ar dzīvi nav apmierināts?
ZG, te viņš nav viens tāds domas gigants, intelektuālis un uzlecošā prozas zvaigzne pie Latvijas literāro korifeju debessjuma.
:)))
Viepli! Foršs nikneims, puišelim! Lūriķis... Droši vien ložņā pa atejām, lūr atslēgas cauromos un žmiedz savu pelikānu! Ievērtēji, rakstīšanas manieri?! Izturēts stils un praktiski bez gramatiskām kļūdām! :DDD
Nē, šeit! Būsim konsekventi! Katrā tēmā pa video!
:)))
Āķi, sadod sadod!!!
Ieliec kādu video, kur mulķis pats sevi var redzēt, tikai liec pie video, nevis tēmās, lai nav pārpratumi:)))
Puisēn!!!!Ko man Tev mīlestības vēstules rakstīt uz katru stulbu jautājumu,izlasi cik ir sarakstīts iepriekš jau gadiem.Un pa datu bāzēm vari vispār muti nevirināt.Ļerkšķiet tāļāk!!!!!!!!!
tik vien videocopeetājam karseejmeitenes?????:(((
Cerams, admins nobanos, šo lietotāju!
filisofs ibio:)) lielaiskakukalns
vai nu kaats,vai viņa rads ...,ceru ka ātri varēsi delfos atgriezties,tur tādu steriem!
kakulācīti saldumiņ ielien veel dzilāk
:DD
čuritis,ne tikai tiko pierakstījās,pikakāja forumu,bet sāka sekot biedram vieplis,ko tas varētu nozīmēt?
Ja citu neko neprot ka labi sakartot lielu datubazzi, tad lai liek pie video.
Varu dereet visa fanu grupa propilkos dročī
Haaa
Luuritjis: ej uz sportacentru un karsee gaisu tur! Nepatīk video neskaties!
Aakis cieniijams lietotaajs un daudz infu devis shim portālam! Tapēc smilksti kur citur! Peace! ;)
lai liek, jo vairāk, jo labāk, ka tik pa tēmām! vismaz kkas interesants arī, nevis tukša muldēšana!
Karseejmeitenes rejat nu :P
paskat kāds lecīgs - šodien piereģistrējies un jau savas pravas kačā......gribēju vēl ko teikt, bet lai jau paliek.....
aakkis visiem ptik video bet tam ir speciala vieta, nevis kur skaties visur aakkis video, dazas reizes pat ne pa temu.
Teu nav pills rubulis
Kad es tiko sāku copēt foreles, gribējās dalīties ar visiem informācijā, taču tagad esmu mainījis savas domas ;) Labu foreļvietu, kur neredz gar krastu svaigākus vai ne tik svaigus pēdu nospiedumus, ir grūti atrast...