atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

eMKa 16.08.10
kilka man ar minēto šķidrumu nav nekāda sakara, ja neņem vērā to, ka vispārējas konekcijas un dziļā naktī alus trūkuma dēļ tika iemalkoti pāris malki :DDD, pēc pēdējā malka vairs negribu redzēt šito žoga krāsu :DDDD
kilka 16.08.10
Klau, vai tik "MK" īstenībā nav saīsinājums no MoKa??? ;)
vieplis 16.08.10
ja jau tik feini izdevās, vaidzētu vēl vienu pasākumu, tipa atkāzas. Tikai bez Mokas. Un tur pat. Bet bez Mokas.
:DD
Karlis_K 16.08.10
eMKa> drošāk tomēr rakstīt uz papīra vispirms, un tad tālāk jau pēc ieskatiem, skenēt vai pārrakstīt :))) Jo špannungs pazust var jebkurā brīdī, zinies tāds zibeņu laiks :)
eMKa 16.08.10
Man arī tā bijis, kamēr saceri skaistu atskaiti par copi, vai vēl kādu garāku pastāstu, tikmēr lapa tevi jau paspējusi nahrenizēt (tobiš logout-s noticis), a ber biji ielicis tādu emociju, ka atkārtot to vairs nevar un arī negribas, tāpēc tagad pirms garāka teksta likšanas uzrakstu to wordā un pēc ctrl+C un ctrl+V :)))
vieplis 16.08.10
Tere, Bruni,
Kurš ar tevi tā izdarījās?
:(
Lbruno 16.08.10
TERE!
Paldies par feino pasākumu ,norises vietu un kompāniju!Sevišķs paldies Armīnam un Mailo!
Sarakstīju garu garo pateicības un slavas dziesmu neizlaižot nevienu personāžu,bet mani izmeta mēslainē kā novalkātu zeķu pāri.
Za ribalku!
eMKa 16.08.10
Sen tāds ārprāts nebija dzerts :DDD
vieplis 16.08.10
MK, Moka connecting people.
:DDD
eMKa 16.08.10
Viepli, aber protams :DDD
Neprofs 16.08.10
Es ar pievienojos ar lielu paldies par uzrīkoto pasākumu. Armīnam paldies arī par mini ekskursiju uz tuvējām upītēm (jāsāk domāt vai nākamgad nevajadzētu aizlaist uz kadu cop - kā nekā varētu mēģināt piešmaukt pirmo alatu). Vienīgā neraža, ka pašam svētdien pie stūres jāsēž :( Kāds alus svētdienas dienā būtu bijis pašā laikā :)
mankiifeiss 16.08.10
No viena fočika sakrāmēju bildītes,vakarā būs vēl..... :)
vieplis 16.08.10
MK, mums tagad ir jld, vai ne?
eMKa 16.08.10
Ar filmu viss čikeniekā (kā vienmēr), tik to iespaidu gan tā pavairāk :)).
Jauni draugi iegūti, ar visiem tā īsti pat nepaguvu parunāties :))- vakars un nakts par īsu izrādījās :))
Patriks78 16.08.10
Protams ka ZG :) Jo vairāk esi ieņēmis jo upe paliek platāka un zivis lielākas :))) Bet ja nopietni esmu pāris reizītes ieņēmis copējot, baigi sūdīgs variants. Piņķerēšanās, pārsiešanas, un pats galvenais visi tie komenti no pārinieka....
vieplis 16.08.10
Patrik, tas droši vien ZG padoms. Cik zinu, viņam vienīgajam patīk copes laikā ņemt iekšā.
Patriks78 16.08.10
Es ar vēlos pateikt lielo paldiesu Armīnam pa feino uzņemšanu, kā arī veciem forelistiem kuri uzklausīja mani un deva padomus...piem. kā pareizi ataisīt alu ar vienu roku un ar otru roku izvilkt foreli :)))))
kilka 16.08.10
Ķip' filma jāsalīmē? ;))
tapirs-n 16.08.10
eMKa tiko vārdus no mutes izrāvi :)
eMKa 16.08.10
Kāds no "paparaci" bildes arī ieliks ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs