atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

tapirs-n 16.08.10
Nezinu kadi bija iepriekšējie praidi, bet par šo riktīgs prieks, un gaidu jau nākamo gadu, jo pasākums svētīgs. Un protams viņš jau nebūtu tik kolosāls ja būtu tur bijis tikai es un kaut kur mežāms:DDDDTā ka piebiedrojos ne tikai praidā, bet arī PALDIES izteikšanas straumei, visiem kas organizēja un piedalijās!
eMKa 16.08.10
Jep, Armīnam visa atzinība par uzņemšanu, Gunčam par nemitīgo mūžīgās uguns uzturēšanu un rūpi lai virs tās arī kas čurkstētu un, protams, visiem dalībniekiem par piedalīšanos.
Man personīgi vislabāk patika svētdienas rīts :))))
vieplis 16.08.10
Kilka, pasarg dies! :DD
A visumā super pasākums sanāca. Foršākais aiz pirmā praida. Vislielākais paldies namatēvam Armīnam par nojumi, galdiem, mīksi mēbelēto VIP zonu, dīķi un ūdens baļļu.
p.s. man ir aizdoma, ka JST turpmāk ne labprāt apmeklēs pasākumu.
:DD
tapirs-n 16.08.10
Bez šampja viss gāja uz urāā, jo Vieplis bija uzinajis spēcīgu atziņu par burbuļūdeņa brīnumīgajām spējām :DDDDo
kilka 16.08.10
Es tik tā, interesējos - moka bija ar šampanieti? ;)
tapirs-n 16.08.10
Tapēc jau mokai bija tads noiets :DDDD
Moka - īstaiais mazo forelīšu ķērāju dzēriens.
mankiifeiss 15.08.10
Nodaļa...... Es vafelē.vai es un vafele,vai es vafelē vēl iedzeru moku!
vieplis 15.08.10
Kaspars-j, iesākumam vērtīgāk būtu "Labas uzvedības ABC".
:DD
mankiifeiss 15.08.10
Kapteini

Kapteini!Nedod dies tavu dzērienu Nosaukt to vārdā???
kaspars-j 15.08.10
Man ir pamatotas aizdomas, ka Tu būsi pirmais, kurš iegūs jauno pasakuma rezultātu - autoru parakstītu grāmatiņu "Es un Vafele" :D
čau! Viena atklāsme pār mani tomēr nāca ,pēc salidojuma. No sākuma es domāju ,ka čemnieki un piemnieki ir 40cm un 50cm,bet tagad palika skaidrs,ka tas ir tikai 14 un 15cm. Tā kā Jūs neko neesat zaudējuši,ķerot mazo sporta sardelīti.
Viepļa ģīmim piemēram garšojot tādas ap 18 - 25 cm(neesot daudz un cietu asaku). Zupā vispār ekselenti.
vieplis 12.08.10
ZG, prieks, ka tev dzelzis akkal kārtībā.
:)
aakkis 12.08.10
Neies jau viņš savus knifus rādīt!LV galeriju jau bieži palielina,tas laikam bez lieciniekiem.
zivugārnim - a kas tas viņam par bomi rokās? Ar to viņš sita tās alatas?
zivgarnis 12.08.10
Vieplja giimi var redzeet manaa galerijaa! Nikuja vins nenokeera! :DDDDD
tas brālītim -Viepli dzirdēju ka Zviedru zemē tu esot izgāzies kā veca sēta :)))) Par cik es ar pāris foreles esmu noķēris mani ar aicina uz praidu.Nevar jau braukt - citādi es ar savu makšķerēšanas stilu (grutenēm,bombardieriem un pludiņiem)jūs tur apvilkšu .... un alkoholu ar tik daudz nevaru iedzert kā forelisti... :))) Labāk zālīti papļaušu mājās unar suni aizvilkšos līdz gaujai kādu maili noķert -no tā vismaz otrā dienā galva nesāp :)))

Kur tu tur viņus gribi apvilkt? Pļavā? Mežā? - nesapratu.
Griezeejs 12.08.10
Lai Tev tev tāpat, ka vakardien ... :)))))))
... MLG2 iet! ;)
Zivnieks 12.08.10
Griezeejs
es jau tik tā, darba iespaidā gribās kādam uz nerva uzkāpt!!! :DD ai nav te ko, es brauc zanderos :))))))
Griezeejs 12.08.10
Zivniex, ko Tu šim piesienies?
Viņš taču ATVILKĀS atpakaļ. Solījums ispildīc! :DDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs