Ok, bet upītē nevis dīķos;)
ARCHI par taam foreleem mees to labosim....kaadu nokersi tochna....!!!
Es esmu no kurzemes, vai derēs šai pusē?
nu tad iesakat man kādu labu forelu diķi! un cik tur jāmaksā?
strautenes toč nedrīkst ķert uz dzīvās ēsmas, bet par varavīksnenēm nekas nava stāstīts! var jau protams mācīties foreļot pa upītēm, bet nedomāju ka pēc pirmās reizes iepatiksies šitāda cope, jo lauzties pa krūmiem, rāpot uz vēdera, lai tik dabītu vienu foreli,turklāt pasēt lielu daļu mānekļu ne visiem patīk! tapē varbūt derētu iemācīties foreļot dīķī, nu vismaz izbaudīt kā zivs copē, pēc tam jau var iet uz upi!
Iemācies lasīt slepkava
12.2.dabisko ēsmu īpaši aizsargājamo ierobežoti izmantojamo sugu zivju— lašu, taimiņu un alatu, kā arī strauta foreļu makšķerēšanai un uztveramo āķi (gafu) šo zivju uztveršanai.
Man te liekas,ka pa laikam kaads nokriit no meeness sheit portaalaa!!!
Nu jā normālas foreles ar nenormālām metodēm, tas ir vistrakāk.
Mudaks esi Tu, jo grēks ķert foreles uz nakteņiem, vēlreiz saku tā ir slepkavošana.
bet ar nakteniem nedriikst....!
Lai tik mēģina upītē, pamēģinās un viens foreļdzenātājs būs mazāk, jo nemacēs un nedabūs to foreli. Tā jau mūsu upītes ir da....jam nopresētas. Ne asakas!
esmu noķēris simtiem normālu ,bet vislabākais-2M špina-0,28 aukla-naktene uz āka,bez svina .DIENā JāNOSTAIGā APM.20-25KM UN BūS!!!
nesaprotu, kaadel nevar iesakt spiningot foreles upee?!
maksas diikii nekad neizjutiisi iisto forelooshanu....to liizshanu un brishanu pa kruumiem, brikshniem....kur pa mazu plekiiti ar svarsta metienu....tiek iemests mazais rotinsh un ja veel veiksmiigi un ja piekeras....tas ir azarts kuru tu maksas diiki neizjutiisi un neizbaudiisi... ja vienreiz paproveesi saslimsi ar to...:)
ja sāc foreļot tad noteikti! tā tu labāk jutīsi šo zivi! uzreiz upē nesāc pašam nebūs tāda gandarījuma!
spiners
silti iesaku sākt ar maksas dīķiem
Spiner,ja tevi interesee foreljupiite vidzemee,tad varu ieteikt Aronu-madonas rajonaa.Vietas gan jaameklee pasam,jo ir arii tuksie posmi.