atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

Gatizs 18.07.08
vienoziimiiigi.......:)
ARCHA 18.07.08
Ok, bet upītē nevis dīķos;)
Gatizs 18.07.08
ARCHI par taam foreleem mees to labosim....kaadu nokersi tochna....!!!
Breks 18.07.08
Es esmu no kurzemes, vai derēs šai pusē?
laurins 18.07.08
nu tad iesakat man kādu labu forelu diķi! un cik tur jāmaksā?
maituputns 17.07.08
strautenes toč nedrīkst ķert uz dzīvās ēsmas, bet par varavīksnenēm nekas nava stāstīts! var jau protams mācīties foreļot pa upītēm, bet nedomāju ka pēc pirmās reizes iepatiksies šitāda cope, jo lauzties pa krūmiem, rāpot uz vēdera, lai tik dabītu vienu foreli,turklāt pasēt lielu daļu mānekļu ne visiem patīk! tapē varbūt derētu iemācīties foreļot dīķī, nu vismaz izbaudīt kā zivs copē, pēc tam jau var iet uz upi!
Breks 17.07.08
Un atvainojies
Breks 17.07.08
Iemācies lasīt slepkava
12.2.dabisko ēsmu īpaši aizsargājamo ierobežoti izmantojamo sugu zivju— lašu, taimiņu un alatu, kā arī strauta foreļu makšķerēšanai un uztveramo āķi (gafu) šo zivju uztveršanai.
gabis 17.07.08
Man te liekas,ka pa laikam kaads nokriit no meeness sheit portaalaa!!!
Breks 17.07.08
Nu jā normālas foreles ar nenormālām metodēm, tas ir vistrakāk.
normund5 17.07.08
KāDā SAKARā
Breks 17.07.08
Izlasi MN
Breks 17.07.08
Mudaks esi Tu, jo grēks ķert foreles uz nakteņiem, vēlreiz saku tā ir slepkavošana.
Gatizs 17.07.08
bet ar nakteniem nedriikst....!
Breks 17.07.08
Lai tik mēģina upītē, pamēģinās un viens foreļdzenātājs būs mazāk, jo nemacēs un nedabūs to foreli. Tā jau mūsu upītes ir da....jam nopresētas. Ne asakas!
normund5 17.07.08
esmu noķēris simtiem normālu ,bet vislabākais-2M špina-0,28 aukla-naktene uz āka,bez svina .DIENā JāNOSTAIGā APM.20-25KM UN BūS!!!
Gatizs 17.07.08
nesaprotu, kaadel nevar iesakt spiningot foreles upee?!
maksas diikii nekad neizjutiisi iisto forelooshanu....to liizshanu un brishanu pa kruumiem, brikshniem....kur pa mazu plekiiti ar svarsta metienu....tiek iemests mazais rotinsh un ja veel veiksmiigi un ja piekeras....tas ir azarts kuru tu maksas diiki neizjutiisi un neizbaudiisi... ja vienreiz paproveesi saslimsi ar to...:)
maituputns 17.07.08
ja sāc foreļot tad noteikti! tā tu labāk jutīsi šo zivi! uzreiz upē nesāc pašam nebūs tāda gandarījuma!
Breks 17.07.08
spiners
silti iesaku sākt ar maksas dīķiem
Spiner,ja tevi interesee foreljupiite vidzemee,tad varu ieteikt Aronu-madonas rajonaa.Vietas gan jaameklee pasam,jo ir arii tuksie posmi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs