atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Akella 29.07.21
Andreiko, a telefons tev gadījumā nav Tutgeneva ielas veikala????
andreiko 28.07.21
Abavniek, tev PM.
andreiko 28.07.21
andreiko [14:30]: Nē, ar vobleriem šancēju ļoti maz (lai gan kāda čupiņa sapirkta ir), jo dzīvoju Gaujas lejtecē (1,5 km no jūrjas), man te zandartu bedrē vobus navajag, pietiek ar gummi un atvadu. Avids man pašreiz atrodas Cēsu pusē, atstāju to pie čoma bračkas, nav bijis vaļas aizbraukt pakaļ. Un ikdienā uz žaņiem un asariem lietoju Yamaga Blanks Blue Current TZ BLC-91/Tz LongCast.
Bet ar vobleriem Gaujā septembrī būs jāsāk ņemties, jo saprotu, ka šajā gadlaikā šos ar šūpiem neiekacināsi...A piejūrā naktī ņem arī uz vobleri.
Bet jā, tūlīt jau starpsezona sāksies, citi nepacietīgie jau mēģina.

Man tieši vajag kaut ko garāku, ziemai, pavasarim. Ar lielākiem riņķiem utt.
Laikam lamiglas un g.loomis pie mums nekur nav aptaustāms?

Abavnieks, 28.jūlijs 2021, 16:30

Lamiglas Certified Pro (klasika, lašu leģenda) ir pie Marisa Turgeņeva ielā. 250 naudiņas. Es tur pirku savu Megabasu, aptaustīju, gandrīz vai paņēmu. Ja kādas neskaidrības, raksti man pm.
Abavnieks 28.07.21
bio-r [28.07.21]: Nedaudz varbūt netēmā iešaušu,bet pacēlās tēma par megabass one ten vobleri tai skaitā. Bļin4iks! Twichā principa nerezultatīvakais plastmass manā kastē. Varbūt padalaties ar savu pieeju, kā izspēlējat vinu?
Man tie megabassi visi tādi "jēli" ir kad izšauj konkrēti un ir kad nesaprotu kādēļ neņem. Marine gang gan bija bomba, kad gāju uz līdaku. Šogad nav būts īsti.
Pamēģini vēlu vakarā, pustumsā, tumsā. Ar ļoti maigu Twiču.
Abavnieks 28.07.21
andreiko [28.07.21]: Nē, ar vobleriem šancēju ļoti maz (lai gan kāda čupiņa sapirkta ir), jo dzīvoju Gaujas lejtecē (1,5 km no jūrjas), man te zandartu bedrē vobus navajag, pietiek ar gummi un atvadu. Avids man pašreiz atrodas Cēsu pusē, atstāju to pie čoma bračkas, nav bijis vaļas aizbraukt pakaļ. Un ikdienā uz žaņiem un asariem lietoju Yamaga Blanks Blue Current TZ BLC-91/Tz LongCast.
Bet ar vobleriem Gaujā septembrī būs jāsāk ņemties, jo saprotu, ka šajā gadlaikā šos ar šūpiem neiekacināsi...
A piejūrā naktī ņem arī uz vobleri.
Bet jā, tūlīt jau starpsezona sāksies, citi nepacietīgie jau mēģina.

Man tieši vajag kaut ko garāku, ziemai, pavasarim. Ar lielākiem riņķiem utt.
Laikam lamiglas un g.loomis pie mums nekur nav aptaustāms?
bio-r 28.07.21
Nedaudz varbūt netēmā iešaušu,bet pacēlās tēma par megabass one ten vobleri tai skaitā. Bļin4iks! Twichā principa nerezultatīvakais plastmass manā kastē. Varbūt padalaties ar savu pieeju, kā izspēlējat vinu?
andreiko 28.07.21
Nē, ar vobleriem šancēju ļoti maz (lai gan kāda čupiņa sapirkta ir), jo dzīvoju Gaujas lejtecē (1,5 km no jūrjas), man te zandartu bedrē vobus navajag, pietiek ar gummi un atvadu. Avids man pašreiz atrodas Cēsu pusē, atstāju to pie čoma bračkas, nav bijis vaļas aizbraukt pakaļ. Un ikdienā uz žaņiem un asariem lietoju Yamaga Blanks Blue Current TZ BLC-91/Tz LongCast.
Bet ar vobleriem Gaujā septembrī būs jāsāk ņemties, jo saprotu, ka šajā gadlaikā šos ar šūpiem neiekacināsi...
Abavnieks 28.07.21
andreiko [28.07.21]: Cietos mīnusos lašos neeju (tad pie manis Gaujā šiem rīklītes ciet), uz Salacu vismaz pagaidām nebraukāju. Bet arī šādiem spirgtiem apstākļiem ir kaut kas lietojams - St. Croix Avid (274 cm garais līdz 21 gr), Major Craft Solpara (tāds pats. 10-30) un 315 cm Palms Shoregan ar testu 15-50, ar to var Raiņa priedes lauzt. :)
Ar avidu vairāk voblerus mētā?
Kaut ko vajag sezonai paņemt ap 280-300cm. Vairāk voblerim.
Astelionu izskatīju kā variantu, bet saprotu, ka neesmu tik akurāts pret rīkiem.
andreiko 28.07.21
Cietos mīnusos lašos neeju (tad pie manis Gaujā šiem rīklītes ciet), uz Salacu vismaz pagaidām nebraukāju. Bet arī šādiem spirgtiem apstākļiem ir kaut kas lietojams - St. Croix Avid (274 cm garais līdz 21 gr), Major Craft Solpara (tāds pats. 10-30) un 315 cm Palms Shoregan ar testu 15-50, ar to var Raiņa priedes lauzt. :)
Abavnieks 28.07.21
andreiko [28.07.21]: Vēlreiz Igim. Nopirku tikai un vienīgi lašu kātu, priekš drausmīgi dārgajiem megabass vobleriem man naudiņas trūkst :) :

https://eholotes.lv/spininga-kati/spinings-megabass-astelion-ast-96-ml/
Ziemā prātīgi ( cietos mīnusos)
Abavnieks 28.07.21
Davis-Di [28.07.21]: Grrr :D
KANATA
Garums: 160mm
Svars: 30g
Darba dziļums: 0.8m-1.2m

Faktiski iet dziļāk.
Šo zinu gan :D
Man neaizgāja. Kaut kas jau bij, bet bez entuziasma. Dīvaini pārlūza uz pusēm un vietā nepirku.
andreiko 28.07.21
Vēlreiz Igim. Nopirku tikai un vienīgi lašu kātu, priekš drausmīgi dārgajiem megabass vobleriem man naudiņas trūkst :) :

https://eholotes.lv/spininga-kati/spinings-megabass-astelion-ast-96-ml/
Davis-Di 28.07.21
Grrr :D
KANATA
Garums: 160mm
Svars: 30g
Darba dziļums: 0.8m-1.2m

Faktiski iet dziļāk.
Davis-Di 28.07.21
Kas ir megabass katana?

Abavnieks, 28.jūlijs 2021, 11:36

:D
KANTA

https://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=megabass+kanata
Abavnieks 28.07.21
Kas ir megabass katana?
Davis-Di 28.07.21
Megabass ir twičojamie vobleri - gandrīz visi strādā, jau pieminētā Katana man ar nav nesusi labus panākumus - bet piemēram fx9 , fx110 - mazs bet nāvīgi naidīgs - ķer gan asarus gan palielas līdakas (lielākā 6kg+ uz fx9) - uz lielākām zivīm parādās problēmas ar āķiem - viegli locās. Onten šauj labi,, kad šauj - bet kā kuru mirkli un sezonu. Lates - monstrs ja ir atbilstošs dziļums - čomam ilgi bija rekorda līdakas uz viņa, kamēr nesāka bigbait lietot.
Kruizers 28.07.21
Lates [28.07.21]: igis190 [7:44]: Megabass ir labs vobleris, bet dāraga. Upē daudz čakarņu. Paskatie ko lētāku...Nezinu vēl vai labs, bet smuks gan, nopirku megabass katana pa 30 e. novelcējos krustu šķērsu un neviena sitiena, toties parastās kopijas lētās strādā. Japāņu voblerus ēd tikai japāņu sami
Man ir 3 Megabass onten, 2+ un 3+ arī nevienu zivi neesmu noķēris
Lates 28.07.21
igis190 [28.07.21]: Megabass ir labs vobleris, bet dāraga. Upē daudz čakarņu. Paskatie ko lētāku...
Nezinu vēl vai labs, bet smuks gan, nopirku megabass katana pa 30 e. novelcējos krustu šķērsu un neviena sitiena, toties parastās kopijas lētās strādā. Japāņu voblerus ēd tikai japāņu sami
andreiko 28.07.21
Igi, tas ir kaats.
igis190 28.07.21
Megabass ir labs vobleris, bet dāraga. Upē daudz čakarņu. Paskatie ko lētāku...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs