atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Lbruno 19.09.13
Daugavā,labajos gados,lielākā mamma,kuru skatīju savā acīm,bija 15kg.No 5-12 skaitījās standarts.Paveicās pacopēt pirmsākumos.Sākumā 5-6 kakli.Tad padsmit.Pēc gada vai diviem,plecu pie pleca.
Sākuma gados"Siguldas mušu"neviens nelietoja,bet tā pat 90% bija aizķerti.
Pēc izbaudītās rudens copes Daugavā,vismaz man,kļuva neinteresanti pēcnārstnieki un pavasara kritēji.Tā pat lašu cope Skandināvijā.Vienīgi tas trakais kolchozs.Jā,spožie jūrjā,cita ģela!
Za ribalku!
micuks 19.09.13
Daugavā pirms 4 gadiem, tajā trakajā gadā, tika noķerta mamma tā uz 26kg, precīzu svaru nezinu, bet ja ļoti vajag var pie laimīgā noprecizēt. Bilžu diemžēl nav, džeks uzreiz zapojā aizgāja un zivi sacirta gabalos.
Qvaldo 19.09.13
par lašiem interesējos jau kādus pārdesmit gadus,un nekad neesmu dzirdējis,ka kāds būtu dabūjis mammu virs 18kg.( pat tīklos)

raihs, 12.septembris 2013, 10:49

Esmu dzirdējis ka zvejnieki Gaujā esot dabujuši mammu uz 32 kg.

Bet nu tas ir tik runu līmenī !

silpeiv, 12.septembris 2013, 10:56

Ir, ir -esmu redzējis šīs leģendas melnbalto bildi, saimnieks pats rādīja... tikai šķiet ka runa iet par papu... ja būtu ziņas par mammu Gaujā - tad saimnieks toč būtu kursā... esot aiķeksēts vēl lielāks, bet spoli iztinis un gabalā... eh šī noslēpumainā zivs :)
belis7 18.09.13
Cik tāli laši ventā tikuši? Kuldigas pusē zem melnaas kolkas nav jau viņi?
forelzellis 18.09.13
Rekur info par uzvarētāju pie leišiem, 15.52kg svars

krupits, 17.septembris 2013, 11:30

ha teicu ka nav smagāks par 16, ar biju tuvu :-)
gintsgg 18.09.13
Usi , Tavi vinētie samu vobleri ir pie manis , pa kadu brīdi ieskrien pakaļ .
raihs 17.09.13
Raih.
Bleķi-To cto doktor propisal!
Stāsti man,vecam muļķim,kas tās par pogām?

Lbruno, 17.septembris 2013, 15:14

Tās ir bronzas kvoku galvas
raihs 17.09.13
Un klaviatūra arī komplektā!
bums 17.09.13
Usi apzeltīto cirīti ievedīšu personīgi .......

bums, 17.septembris 2013, 15:38

Usi Tavs :DDD
geos 17.09.13
Sveicu uzvarētāju! Iedevu ~1,5 kg mazāk. :D
olegs69 17.09.13
Apsveicu uzvarētāju! Forši ka kāds arī balvas piesolīja-malači!;)
Satiku upē cūku mammu ar 4 rukšiem. Brienamo izvēlē tomēr nozīmīgs ir arī tilpuma jautājums. :)

Citādi neko - ūdens joprojām zems, dzidrs un lapains, lai gan cerīgi līņā.
bums 17.09.13
Usi apzeltīto cirīti ievedīšu personīgi .......
Lbruno 17.09.13
Raih.
Bleķi-To cto doktor propisal!
Stāsti man,vecam muļķim,kas tās par pogām?
Lūdzu - usi - raksti personīgi lai var vienoties kā saņemsi 2 brīnumainus vizuļus no manis:) APSVEICU!!!
.
paiks 17.09.13
Tagad jāsāk minēt, cik garš/īss ir tas vīriņš... 8)
raihs 17.09.13
Ūūūūnnn tāāāāā konkursa laimīgais uzvarētājs īīīīrrr : usis!!!! ar vistuvāko rezultātu 15,5kg!
No manis apsolītie 3:
krupits 17.09.13
Rekur info par uzvarētāju pie leišiem, 15.52kg svars:

Rezultāts
raihs 16.09.13
Es visu ziemu nodevu ar pīto, gadījās arī -10niekā būt pie upes. Nekāda vaina. silikona balons kabatā un aiziet. Protams fluriks kāds 1-1,5 m, Kā nu kuram tīk.

biomasters, 16.septembris 2013, 22:29

Tieši tā. Neesmu lietojis mono jau kādus gadus desmit. Salā daru tā-vēl mājās iegāžu špuļā vezelīneļļu. Kādi pirmie divdesmit metieni sanāk tizli,bet pēc tam viss ok. Iztur veselu copes reizi. Vazelīneļļa nopērkama aptiekās ,maksā kādus 40 santīmus. Neko labāku pašreiz neesmu atradis.
biomasters 16.09.13
Es visu ziemu nodevu ar pīto, gadījās arī -10niekā būt pie upes. Nekāda vaina. silikona balons kabatā un aiziet. Protams fluriks kāds 1-1,5 m, Kā nu kuram tīk.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs