atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Karlis_K 01.10.10
mirtins> tipiska muldēšana no tāda kas lasi(taimiņu) nekad nav vilcis, tās emocijas nav izbaudījis un svaigu nav gatavojis, sori nekā personīga :) Redzi veikalu letēs pāris dienas novāļāta jebkura zive smird un nelabi garšo jebkādi sagatavota. Bet ja noprovētu kaut vai pareizi uzgrillētu paša ķertu raibo(un likumīgi ķerto, lai nemoka sirsapziņa), domāju uz tām raudu asakām i skatīties vairs negribētos :D
salmo-z 01.10.10
Retais jau tik tā dara :) Godigi man pašam ir nacies dzirdet gan dzive gan citviet interneta,ka viņi(tie parejie) ja nokertu lasi,tad nestu majas un viniem,ka esot galig pajat par kaukadiem likumiem un vinjus tas nemaz NEBIEDE :)
Tuvakos 100 gadus te tochna nekas nemainisies :DDD
mirtins 01.10.10
salmo-z - es laikam esmu vismaz lietuvietis, vai arī krievs, vai kaut vai norvēģis - es šajā laikā noķertu laseni pat nemaz laukā nevilktu, bet censtos atkabināt ūdenī... Man nav zemapziņā vēlmes noķert lasi... nav bijusi, nav... un pilnīgi pieļauju, nekad arī šāda vēlme nebūs. Man laša gaļa riebjas. Ja vēl mazsālītu viņu var ēst, tad cepts, tas smird riebīgāk par mežakuili... tā ka pat ja noķertu, mājās es to nenestu :DDD
urmaas 01.10.10
ja drīkstētu vienu paturēt,tad licencēm upē ar nosaukumu Salaca nebūtu vairs jēgas.un vietējie darboņi nevarētu iekasēt.tas pats jau ari briest zem Rīgas HESa!!!kāpēc kkur jāatļauj pa velti,ja var vēl piķi iesūkt nāsē.
Lbruno 01.10.10
Ta re kur tā Āža kāja lien ārā!Nekas,nekas tas viss cilvēcīgi!
epox59 01.10.10
ne jau paturēt,BET tā riktīgi pacīkstēties to gan!!!
Lai ir ko atcerēties, ēšanai jau var nopirkt.
Un k''āāpēc vienu nevarētu PATUTRĒT !!!
Karlis_K 01.10.10
Karoče šito mēnesi es gar Gauju(un citām) vazāšos ar smago grunteni, uz dzīvo, uzkabinās losi, sabildēs un pierādīs donočņika "nekaitīgumu" salīdzinājumā ar ļauno spiningotāju vai mušotāju.
:)
salmo-z 01.10.10
TAk zemapziņā katrs grib to lasīti un tie kas grib izcelties kā dikti godīgie arī saprotu :) Parēķin pats, Tu esi pilnīgi viens kautkādā upes posmā,te tev pieķeras lielā mammele un ja vel sanak izvilkt ārā, ko tad darīsi ? :D :D :D

Tipo tā nu ņems un laidīs atpakalj :D kā tad :D
Pazīstot letiņus :)))))un to kādi mums grūti laiki valstī!
epox59 01.10.10
D.D.D.-jā, iestāsti to kādam ,kad galā un krastā ir lasis !!!
Bebrs 01.10.10
Kas tad ir mākslīgs? Dabīgs ir tas ko radījusi daba, mākslīgs - ko radījis cilvēks?
mirtins 01.10.10
Ēsmas neesamība uz āķa nenozīmē, ka tu nemakšķerē ar dzīvu ēsmu. Es uz āķa parasti lieku motiļus, ik pa laikam zivis tos nesodītus noplēš no āķa. Un ko, ja es izvelku ar pludiņmakšķeri zivi, kurai āķis mutē bet uz āķa nav tārpa, es makšķerēju ar mākslīgo ēsmu?... nekā... Makšķerēšanu ar dabisko ēsmu var noteikt tikai pie iemetiena. Ja uz āķa tiek uzlikta ēsma un tad izdarīts iemetiens. A izvelkot... pupu mizas, kas uz āķa. Pirms nākamā iemetiena jāliek atkal:DDD
epox59 01.10.10
nu man ar tādas tādas aizdomas!! D.D.D !!
salmo-z 01.10.10
vnk šķēres līdz jatur :D
urmaas 01.10.10
nu tad vsjo!
:DDD
epox59 01.10.10
urmaas-doma baigi laba ,bet ja paņem ,izvelc un špektri ir klāt, a vizulis bez zacenes ,ko nu!!:):)
urmaas 01.10.10
salmo-z
uzliec uz vizuļa āķa zivs filejas gabaliņu vai tārpu.tad neko nebūsi pārkāpis.jo makšķerēsi&spiningosi ar dabīgo ēsmu!!!
:)
salmo-z 01.10.10
Bet lašiem tak te tas nārsta laiks sāksies tik aptuveni apmeram pec 2 nedelam,tā,ka es domaju par inspekciju vel nav ko saspringt !
raihs 01.10.10
Tādēļ jau šī tēma saucas - Lašveidīgo spiningošanaS SĀPE- nevis "prieks","bauda" vai "laime". Sāp...mums visiem ļoti,ļoti sāp...:)))
dzhams 01.10.10
NJā es ar šito nesaprotu, man Venta ir ļoti rezulattīva līdaku un asaru upe! Bet ja arī dabūtu pumpaino es viņu laistu vaļā un bļin kapēc mans nodoms noķert trofejas līdaku būtu sodāms!
St.c braucu pāri akmeņniekam un bļin karodziņu pludiņu jūra jau vairs anv saskaitāma un tas viss skaitās OK! Zb šitāda attieskme- tīkli mursi rulē špinis ūber kaitēklis, bet laikam neko jaunu nepateicu!
salmo-z 01.10.10
Piedodiet biedri,bet Es laikam šoreiz noteikumus neievērošu ! Tā jau ir klaja smiešanās par cilvēkiem !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs