atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

urmaas 16.02.15
Runa iet par vietu licenzēšanu. Es neapgalvoju, ka tajā esi iesaistīts ari Tu. ;)
Karlis_K 16.02.15
Sulla. Ja jau Jūs "negaršīgo" zivju ķērāji necenstos ierobežot "raudiņu" ķērājus, tad viss būtu OK. Un Jūs mani šajā tēmā neredzētu. ;)

urmaas, 16.februāris 2015, 21:10

tas ir kas jauns, cik ķeru lašveidīgos jau vairāk kā 20 gadus neesmu aizcemmerējis it nevienu raudiņu kā arī upes krastā neesmu apbižojis it nevienu mazzivtiņu ķērāju :) Ko tu pīpo urmās?
urmaas 16.02.15
Sulla. Ja jau Jūs "negaršīgo" zivju ķērāji necenstos ierobežot "raudiņu" ķērājus, tad viss būtu OK. Un Jūs mani šajā tēmā neredzētu. ;)
Karlis_K 16.02.15
Ja kulinārijas ziņā jāsalīdzina, tad noteikti garšīgāka ir bute

urmaas, 16.februāris 2015, 20:54

nu re vai tad man nebija taisnība? ;) Tikai mēs negaršīgo lašveidīgo ķērāji kaut kā nelienam bušu un gardu raudiņu topikos un nespamojam pa entajām lapām.
urmaas 16.02.15
To pajautā tiem kuri to tā uzskata. Man viņa nearko neatšķirās no citām zivīm. Ja kulinārijas ziņā jāsalīdzina, tad noteikti garšīgāka ir skumbrija, bute, menca, salaka, zandarts utt. Bet par gaumi nestrīdās.
gahans 16.02.15
Gahans
Svētā zivs nav mana mērķazivs.:)

urmaas, 16.februāris 2015, 18:35

kops kura laika vinja ir sveta zivs?
Tonis 16.02.15
Vo bļin ,a ta es domāju,kā tas Čalīts mani atpazīst...:))
urmaas 16.02.15
Gahans
Svētā zivs nav mana mērķazivs.:)
Chalitis 16.02.15
Nav tik traki! Uz pelēkā kardināla vietu nepretendēju! :) Vienkārši lielāko daļu CL ekspertu, "pareizo" veikalu īpašnieku, daudzus labākos sporta makšķerniekus un talantīgākos vīrus pazīstu personīgi. Tas arī viss. Pats esmu diezgan necila personība, bez īpašiem panākumiem un zivju rekordiem! :)))
raihs 16.02.15
Vo uzbrauciens! Labi, es vēl salaga esmu, bet raiha onkulim gan nevajadzēja! :)
Starp citu, mans FB konts ir pilns ar atskaitēm no vīriem! riebst skatīties! :) Cik noprotu, viņi šeit neapgrozās!

Chalitis, 16.februāris 2015, 17:21

Vau,sāk izskatīties,ka tu mums esi tāds kā lašķērāju pelēkais kardināls-neviens tevi nav redzējis,bet visus tu pazīsti,visu zini,visi tev atskaites sniedz! Baigi!
gahans 16.02.15
Itentāvotteitoreiz šādā veidā pazemot "karalisko zivju" ķērājus-tas naf lāb. :)

urmaas, 16.februāris 2015, 17:33

un jus butu taka dieva vieta?patiktos ka galvu glauda un uz rokam nesa?ja kadreiz kads pasaka taisnibu,tas taka jus biki aizvaino???
urmaas 16.02.15
Itentāvotteitoreiz šādā veidā pazemot "karalisko zivju" ķērājus-tas naf lāb. :)
Chalitis 16.02.15
Vo uzbrauciens! Labi, es vēl salaga esmu, bet raiha onkulim gan nevajadzēja! :)
Starp citu, mans FB konts ir pilns ar atskaitēm no vīriem! riebst skatīties! :) Cik noprotu, viņi šeit neapgrozās!
kapracis 16.02.15
Enrike, tu esi daudz atskaites šajā sadaļā lasījis?
raihs 16.02.15
Nelasīšu cauri to bērndārzu, bet kāds var ielikt atskaiti par lašcopi?

Enrike, 16.februāris 2015, 16:10

Neko sev!:)
Enrike 16.02.15
Nelasīšu cauri to bērndārzu, bet kāds var ielikt atskaiti par lašcopi?
andreiko 15.02.15
Carnikavā klusums, Ginča Zeiļa ar pie upes bija, nospriedām, ka pie mums vēl tā sāpe nav atskrējusi.
robs 15.02.15
Jā sāpe baigā par tiem lašiem - ne pašam ne sašam
Chalitis 15.02.15
Toni! Sīkzivis tirināji? Aiz laimes nespiedzi?! :) Jāpazvana zeltabārdam. Tas ar šodien gar upi vazājās. Diez kā veicies? :)
urmaas 15.02.15
Antuun, saprati. :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs