atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Monofila auklas

mirtins 22.11.10
GatisBB - es ņemšu svaigu Rīgā:D
GatisBB 22.11.10
martins Cēsīs vēl jo projām vecais medžiks ir dabūnams - ja labi ar mani sarunāsi, tad nopirkšu Tev!!!
mirtins 22.11.10
uldeens - ar 0,16 tiešām varētu kilogramīgu breksi caur 115-to āliņģīti kā vīna pudeles korķi izraut - ar skaļu plop! :DDD
uldeens 22.11.10
to mirtins
es vēl ar 0.06 neriskēju:)
Jāpāriet kā āķis uz 0.16mm,tad jau laikam brendam vairs nav nozīmes:)
derexx 22.11.10

pagāšziem šī likās ok!
mirtins 22.11.10
uldeens - nu nezinu.... es jau cik sezonas medžiku lietoju, nekad draņķis nav gadījies, turklāt to izpērk pilnībā un uz pavasari vairs nav nopērkams, līdz ar to vecs nezvai var gadīties. Varbūt vaina ir tajā ka vācieši riktīgi melo uz diametriem, a japāņi uzrāda ļoti precīzu:D Ja lieto 0,06, tad tāds tas arī ir:D
aigaigars 22.11.10
āķi, ne saskaitīt nevar cik šogad no "krokodiļa" sietās bušu sistēmas metiena laikā pārplīsa, tad jau to pašu čempionu labāk lietoju
par ziemu - man iepatikās red daimonds un vēl viens sarkanais bija, vairs baltu ziemai nekad nepirkšu! nav no "augšējā plaukta", bet man ikdienas copē apmierina!
uldeens 22.11.10
Pāris gadus ir trāpīts uz labu salmo red-baigi foršā-uz ledus redz kur aizķērusies.
A magic laikam vecs trāpījās-plīsa bezmaz no murmuļa svara:))
mirtins 22.11.10
Man akal Strofts nepatīk. Esmu iecienījis Salmo Medžiku. Japānis tomēr ir japānis:D
vieplis 22.11.10
Avt, Sufix! Un oranžā krāsā!
:))
avtt 22.11.10
Vislaik esmu šancējis ar Stroftu.Tām citām...tām citām,kā nerodas ticība,tā nerodas!
aakkis 22.11.10
Nu nesūdzos par šo,citiem jau nepatīk,katram savas prasības!
avtt 22.11.10
Kas kuram ir laba monofilā, ziemas copē?
GatisBB 22.11.10
erudzi, es priekš sevis esmu nolēmis, ka nav jēga to dārgo karbonu ņemt - tad jau labāk nopērku labu parasto monofilu, bet katru gadu nomainu svaigu!
erudzi 22.11.10
Man jau tādas aizdomas, ka šai sezonai fluorkarbona auklu izvēle būs tāda paknapa, īpaši mazie diametri. Manas iecīenītākaša milo un seguar fluorkarbona auklas veikalos ir ar stipri pabaalējušām etiķētēm:) Raugoties minēto un citu ražotāju mājas lapās, jāsecina, ka jauno fluorkarbona auklu modeļu zemākās pieejamais diametrs ir virs 0,1. Laikam jau ražotāji neispringst uz ziemas sportiskajām auklām. Būs vien jāretina vecie bodnieku krājumi ar cerību, ka fluorakarbons nenoveco:)
jurciks 06.11.10
no pieciem karboniem tik viens bij baigi lapps turklaat zem 4ls.nevaru paardziivot ka neatceros razotaaju.....
salmo-z 06.11.10
Nekad neesmu atbalstijis šīs dārgās auklas ! 7,8,9,10 ls ! Mazāk vajag Tv skatities :)

noperc pa 2.00 ls auklu un dod virsū!
Ja mācēs vilkt tad tāpat varēs to Krokodilu izvilkt :))))
jurciks 06.11.10
9ls.....buutu zinaajis ,nebuutu baardu apgriezis.....
ashukainis 06.11.10
jāsāk laikus lūkoties, mos pie arzemniekiem ir kaut kas interesants no fluorkarbona ziemai:D::D:D
Griezeejs 06.11.10
Ko???? 9 Ls par 30 m fluorcarbona? :OOOO
Neticu, ka kautkas tāc ir pārdodams.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs